Invaze "náctiletých"

22. 02. 2021 v 09:33
Anonym

Dobrý den, také jste si v poslední době všimli, že se zde poslední dobou registruje dost náctiletých? To by asi nebylo divné, ale co všichni mají společné je to, že z nich odpoví tak možná jeden z deseti :sD MOŽNÁ. Přitom nevypadám tak špatně a starý také nejsem. Jaký máte názor? Jsou to zoufalý starci za profilem náctiletého kluka, nebo se jen ti kluci stydí odpovědět?
Díky za věcné názory.
Díky za věcné názory.

Tak třeba mě zatím jenom zajímá, co se tu děje. Do zpráv mi už napsalo několik prosťáčků různý věci. A já nemám aspoň zatím chuť odepisovat na každý „Ahoj“. Vlastně mi ten internet vůbec nevyhovuje ????. Nehledám nic zvláštního, jen někoho na povídání. Ale zjistil jsem, že tohle není úplně ono.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ano, všiml jsem si toho. Jestli se za profilem těch kluků schovává někdo, komu je padesát a má pivní bříško, toť otázka. Jestli jsi ve věku jejich otce, tak se nediv, že ti neodpoví. Jasně, ty se můžeš ve svých pětatřiceti cítit pořád mladě, ale pro ty kluky můžeš být starý. Většina těch kluků hledá kluky ve své věku. Né ve věku svého otce... nedej Bože dědy
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Napiš, řeknu ti jestli vypadáš dobře nebo špatně. :-D :))))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Aj veľa dotazov anonymov v tejto poradni vyzerajú akoby poväčšine sa pýtali tak 15-16 roční chalani.
Pokiaľ by také dotazy mali starší (napr. 40 roční a viac) tak to by bolo na psychológa ten štýl a kontext otázok. Ale na náctiletých je to 100% v poriadku.
Ale to myslím všeobecne nie na teba Anonym :D
Pokiaľ by také dotazy mali starší (napr. 40 roční a viac) tak to by bolo na psychológa ten štýl a kontext otázok. Ale na náctiletých je to 100% v poriadku.
Ale to myslím všeobecne nie na teba Anonym :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak, jakože, já si tento účet založil kvůli této pořádně a diskuzím. Na většinu zpráv neodepisuju. Nebo jen ze zvědavosti pokud ten člověk nějak zaujme něčím. Většinou jsou moc staří, takže ty jenom přečtu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Náctiletí si zde mohou vybírat. S tím by se měl každý smířit.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Lolitak69 (19/169/59) NOVÉ
Náctiletí si zde mohou vybírat.
---------------------------------------------------------
Náctiletí mají holej zadek a v hlavě naivně prázdno, takové by si nikdo nevybral :-)
Náctiletí si zde mohou vybírat.
---------------------------------------------------------
Náctiletí mají holej zadek a v hlavě naivně prázdno, takové by si nikdo nevybral :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Nactileti jsou zadani prave pro ten holej zadek a naivni prazdno v palici, ty gumo :D a vubec, ty mas v hlave taky nejspis prazdno. Akorat pred ctyricitkou to uz neni sexy ani cute.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pohlednyclovek (15/-/-)
Tak, jakože, já si tento účet založil kvůli této pořádně a diskuzím
-----------------
Ahaa, v tomhle tematu jsi psal, ze kvuli necemu jinymu .. takze jsi potvrdil, zes jen trolil :-)
https://www.nakluky.cz/…ijemne-saha/
Tak, jakože, já si tento účet založil kvůli této pořádně a diskuzím
-----------------
Ahaa, v tomhle tematu jsi psal, ze kvuli necemu jinymu .. takze jsi potvrdil, zes jen trolil :-)
https://www.nakluky.cz/…ijemne-saha/
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

"náctiletí" jsou jako mandelinka bramborová
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hodně těch náctiletých je zvědavých nebo jsou to arogantní ku*dy, kteří si o sobě moc myslí. Nemá smysl je moc řešit, ale nechat uzrát :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Proc by nactiletej kluk nemel byt arogantni k***a, kdyz mu pise nejaka stara vrazda, treba 3x tak starsi, nez je on sam, a zacina otazkama "co hledas? co mas rad? posli mi nejake fotecky kocicko"... :D tam je arogantni odezva zcela na miste
Souhlasím - 20 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A vetsinou je za arogantni k***y oznacuje ten typ starych nechutnych jedincu, do kterych by nesli ani jejich vrstevnici nebo vrstevnice. Takze asi tak.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Dsiv: nechutnych jedincu
-------------------------------
Tím myslíš zřejmě sebe, když ve 23letech máš 15kg obezity. Fuj sádloň :-)
Edit tak prý 10kg :-)
-------------------------------
Tím myslíš zřejmě sebe, když ve 23letech máš 15kg obezity. Fuj sádloň :-)
Edit tak prý 10kg :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Jenze ja nemam chut se pa*** s nekym, kdo ma na vic, nez jsem ja, ty slepice.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

O vikendu jsem se vazil, mam jen 10 kilo obezity, puso.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A co s nima chceš udělat anonyme? Když je vyhodíš dveřma, vlezou zpět oknem a tak dokola.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vjaceslav: https://youtu.be/iHbiLZ4-BaQ
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

:D tak to jsem v ***i nejsem pekna mlada k***a .... Proto mi nikdo nepise ani stare vrazdy ani mladi k***aci ach jo ach jo . Jinak si myslim ze kazdy zkousi stesti . Tak nevim no jo a taky mam nadvahu :( :(
Nahlásit

Thomas.Raven (34/187/90)
"(...) Nemá smysl je moc řešit, ale nechat uzrát :)"
Myslíš jako víno? Zavřít je do sklepa a nechat je tam kvasit? :D
"(...) Nemá smysl je moc řešit, ale nechat uzrát :)"
Myslíš jako víno? Zavřít je do sklepa a nechat je tam kvasit? :D
Nahlásit

Asi tě zas na chvilku přestanu číst :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Peta80 : Kvasit ne, jen je nechat dozrát tak do 20+ kdy už nemají taková telecí léta xD
Nahlásit

Hotová invaze náctiletých, j***sně... uživatel 220v (16/172/60) si sebou asi přivedl kamarády :D
Nahlásit

A fšichni budou chtít os*****it Thomase.Ravena a princeznu Buřtonellu. :)
Nahlásit

Spise budou na rukou nosit Mistra Lucrecia ... :-)
Nahlásit

Je to jasný ... náctiletý nechoděj do školy ... nuděj se doma ... jsou víc na netu a ... zakládaj si profily :)
Nahlásit

Proč by měli venku chytat covida, když tu mohou chytnout Dávidla.
Nahlásit

Myslím že spíše více náctiletých (včetně mne) neodepíše na zprávu typu: "zdarec, vyměníme nějaké fotečky?" či "ahoj, nepodnikneme něco" od starších lidí protože nemají podobné záměry na těchto stránkách
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To jsem nepochopil.
Nahlásit

Vyměňovat si s náctiletým fotečky, napadne jen uslintanýho starýho d***la.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hej mlaďoši, nebuďte naivní, když chce nějakej strejc ve věku vašeho fotra vidět vaše fotky tak si založí fejkovej profil kde si dá věk 16 let a nebude se vás doprošovat z profilu kde mu je 45 :D máme tu zkušeného lektora uživatele Lukrecie, kdyžtak mu napište, on vám vysvětlí, jaké nástrahy číhají na internetu :D
Nahlásit

Jj 45 je fujki matoha rozpadnuta, musi nesportovo podvadzat, ale 44 je este skoro decko, tak kludne posielajte. Vopred pekne dakujem :))
Nahlásit

Peta80 (40/187/-)
No dovol :D Já už si se zajíčkama užil svoje :D Jeden ex 19 let a dva nápadníci v současnosti 18 let, teda už jen jeden :D Ideální se zdá kompromis, nejstarší 20 let, ale já chci staršího, omladina mě nebaví :D
No dovol :D Já už si se zajíčkama užil svoje :D Jeden ex 19 let a dva nápadníci v současnosti 18 let, teda už jen jeden :D Ideální se zdá kompromis, nejstarší 20 let, ale já chci staršího, omladina mě nebaví :D

Nic, to už budu doufám pod drnem :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.