Nejhezčí jména

Zdravíčko, přátelé :)
Chci se jen zeptat, jaké jsou podle vás nejhezčí jména. (Pro kluky, holky a ostatní) Nejlépe České, ale pokud se vám líbí i nějaké cizí, tak se o ně podělte. Díky (づ。◕‿‿◕。)づ
Chci se jen zeptat, jaké jsou podle vás nejhezčí jména. (Pro kluky, holky a ostatní) Nejlépe České, ale pokud se vám líbí i nějaké cizí, tak se o ně podělte. Díky (づ。◕‿‿◕。)づ

Za nejhezčí klučičí jména považuji dvě: Jakub a Mohamed. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Abdul, Ahmad a Patrik :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Adam, Zachariáš, Matyáš, Jáchym,... :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co se tyce muzskych jmen, tak vylozene neexistuje nejaky, co by se mi vylozene libilo, mozna teda Dominik je hezky jmeno. Ze zenskych jmen se mi nejvic libi Denisa, Adriana, Gabriela, Dominika...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jmeno se musi libit? Aha, ja spis resil to, komu patri. Asi chyba ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jasne, ze musi. Tys treba uz nejaky deti zplodil. A urcite bys je nepotrestal jmenem jako je Zdislava, Doubravka nebo Venceslav. Nebo Bonifac... teda aspon doufam.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Moje deti si jmena vybraly samy :-)
No ale je fakt, ze zrovna jmeno Vjaceslav by bylo za trest ... :-)
No ale je fakt, ze zrovna jmeno Vjaceslav by bylo za trest ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Maji indiansky jmena, jo? Praskla guma treba??
Nahlásit

Evža je náhodou super jméno
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

https://youtu.be/UlsnN3HCr1w odmalicka jsem poznamenanej timhle songem. Starsi decka mi ho zpivaly jeste driv, nez jsem si to uvedomil a vnitrne se s tim vyrovnal.

No kamarad Evzen u osmyho piva se nam vzdy sveri, ze ho sere a ze ma v planu rename :-)
Nahlásit

Ja jsem vcera koukal na instagramu na ucet @mapsgermany, kde byla mapa nemeckych spolkovych zemi a nejcastejsich jmen chlapcu pri narozeni. Lidi v komentarich byli triggered proto, ze v Berline a Bremach je nejcastejsim chlapeckym jmenem pri narozeni Mohamed.
Ze treba v Sasku a jeste v nejakych spolkovych zemich nejoblibenejsi jmeno Emil, to me desi mnohem vic.
Emil je fakt hruza.
Ze treba v Sasku a jeste v nejakych spolkovych zemich nejoblibenejsi jmeno Emil, to me desi mnohem vic.
Emil je fakt hruza.

Emil rikame doma roboluxu a on na to zacal slyset :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nahlásit

No, jak se to veme... ve 14 jsem dokazal vydelavat slusny prachy sezenim u internetu. Pak se ovsem stala velka chyba a ja ted musim pracovat :(
Nahlásit

Rukama? Nechces je pofoukat? Takhle jsi klesnul? ...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Teda, jako... zas tak slusny prachy to nebyly, ale pro ctrnactilety decko to bylo fajn :D
Nahlásit

Vlastne me ty penize zkazily :D :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdyz penize vcas rozhazis, tak te nemaj cas zkazit ;-)
Nahlásit

Vajceslav je top meno.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.