Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

40 let panic (a nejde o film)

03. 04. 2021 v 06:15Off-line Anonym
Vím, že na blbou otázku asi dostanu jen blbý odpovědi, ale zkusím to. Ono spíš jde o Váš názor a tohle skoro není otázka ale slohovka. A ne, není to vtip.
Ještě 4 roky a titul filmu 40 let panic bude přesně o mě. Nevím, kde se co stalo, je mi 36 a veškeré mé milostné zkušenosti jsou následující: v sedmnácti jsem se přes chat potkal s klukem, co se mi teda nelíbil, ale asi ty hormony (líbání a udělal mě rukou). Pohoda, řekl jsem si, že to byla jen zkušenost a počkám na někoho výjimečného. Čekám dodnes. Asi v třiadvaceti jedno rande s líbáním, ale to byl magor, no nic. Tak jsem si zase řek, že až to přijde, tak to přijde. Nepřišlo. Kolem šestadvaceti jsem to přestal řešit. Ničemu jsem se nebránil, ale ono když nikam nechodíte tak nikoho nepotkáte a měl jsem dost zájmů tak mi nic nechybělo a díky pornografii a zdravým rukám jsem sexuálně frustrován nebyl. Desetiletí přešlo a asi cítím nějaký tikání (biologický hodiny to asi nejsou - nejsem ženská, asi bomba :)… Jako ano, je mi jasný, že jsem asi nejlepší roky života místo pro***al tak promrhal, ale to mě netrápí. Co se stalo stalo se a nedá se odestát. Myslím, že ten tlak co cítím je z logického běhu života (u všech ostatních mimo mne) – rodiče stárnou, kamarádi mají své rodiny. Takže asi někoho chci z čistě sobeckýho důvodu. Někoho jen pro sebe, jako oporu, na sdílení hezkýho i hnusnýho, parťáka se kterým si vynahradím i ty roky celibátu… Jenže už vím, že život není pohádka, nic není zadarmo atd.
Nejsem asexuál, svým pohlavím i genderem jsem si jistý odjakživa, svou orientací od čtrnácti (kdy mi došlo, že to není jen na čůrání), nejbližší to ví od mých šestnácti a nikdo s tím nemá problém – to jen kdyby mi někdo chtěl říct, že mám nějaký nevyřešený problém. Objektivně nejsem jackpot, ale rozhodně nejsem cena útěchy (záporných kvalit mám početně víc, ale pozitivní je převažují;). Vím, že problém je v tom, že jsem trochu stydlín (ale zase mám v sobě dábla!), hlavně jsem ale tak dlouho vydržel sám, protože se bojím (nenávidím problémy a komplikace a to vztahy jsou). Sex bez lásky je OK, ale nechci ho. Kamaráda s výhodami nechci, protože je tu nebezpečí se zamilovat. No a vztah je prostě náročná disciplína.
Co si myslíte? Mám to zkusit, někoho si najít? Půjde to vůbec, když řeknu že jsem vlastně bez zkušeností, nebudu jako vadný zboží? Nebude nakonec lepší zůstat sám, v tom světě co sice za moc nestojí, ale mám v něm aspoň jistotu a ve svým věku nemám rád změny a ještě by mi pak reálný sex mohl chybět?
Rád se zasměju, tak mě klidně setřete. Jen nesnáším, to co dělám ostatní - lžu v dobrém (takže ujišťování že můj čas přijde a ON se nějak zázračně objeví a na každý hrnec se najde poklička a podobný žvásty si odpusťte - naděje umírá poslední, tak kdo Vám sakra řekne, že už je i po ní?!). Invektivy si taky můžete odpustit – vím, že jsem looser. Třeba rada, že jestli se už seznamovat, tak být panic v osmnácti je supersexy, ale v šestatřiceti to je hodně divný a radši mlžit? Nebo svoje doporučení jak to vidíte…
Díky, odepíšu všem odpovědím.
PS: Jestli to čte někdo mladej – hochu, nebuď promiskuitní k***a, ale zase NESEDÁVEJ V KOUTĚ, může se stát, že NENAJDOU TĚ! Ať v šestatřiceti nepíšeš podobný zoufalosti… Není to tragédie, ale s dnešníma zkušenostma bych se choval v mládí jinak (což by Ti řekl i ten promiskuitní prostitut, tak používej mozek!)
PPS: Taky jsem rád, že jsem všem, co se považovali za naprosté ztroskotance zvedl výrazně sebevědomí ;)
03. 04. 2021 v 08:02Off-line Inu  (103/-/-)
Nevidím dôvod prečo to neskúsiť. Vadný zboží? V prípade že sa ti nepostaví z dlhodobej absencie sexu... inak zbytočná obava. :D Je lepšie nájsť si polovičku ako tráviť život sám. Že nemáš rád zmeny? Vzťah je o zmenách, o prispôsobení...
03. 04. 2021 v 08:15Off-line s.a.m.i.k  (53/183/87)
Další trolling? By mě zajímalo, kolik ti je doopravdy, protože šestatřicetiletej borec by těžko označil dlouhej text jako "slohovku". Navíc, v 17ti jsi se potkal s borcem přes chat. Takže před 19ti lety. Přes jakej chat? Přes ICQ? :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
03. 04. 2021 v 08:30Off-line Anonym
Inu - fyziologicky funguju. Tam problém není.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 08:38Off-line Anonym
S.a.m.i.k - to mi za to nestojí, když si budu chtít z někoho vystřelit, tak to umím lípa vkusnějc. Já spíš doufám, co čtu na poradně, že si tu dělají srandu ty co měli desítky a stovky chlapů... Jinak to byl chat přes můj první telefon, nějakej Alcatel ???, až v druháku na střední jsem ho měl, cihla za odměnu k Vánocům, tam bylo na chatu úchylů, včetně mě :) Ale bylo to vzrůšo.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 04. 2021 v 11:38Off-line Riodejanero  (28/185/70)
No, tady panictví a nezkušenost asi problém nebude, spíš tvoje mentalita je trochu překážka. Někoho k sobě chceš, ale vztahů se bojíš. Žádný jsi neměl, ale jsou to podle tebe problémy a komplikace. Sex na jednu noc nechceš, kamaráda + sex nechceš, vztah je náročná disciplína, nemáš rád změny...bla bla. Promiň, ale asi by sis neměl nikoho hledat, dokud nezměníš pohled na mezilidské vztahy. Chceš podvědomě vztah, ale nemáš páru co s ním budeš dělat.

Vážný vztah je složitý...ani ne tak na vytvoření, jak na udržení a tvůj postoj ti to bude hodně komplikovat. Pokud se rozhodneš si aktivně (ne jen čekat a "nebránit se") někoho najít, tak se prostě připrav na změny, problémy i komplikace a všechno co od něj očekáváš mu nabídni taky ....Je ti ku*va 36, pokud s někým chceš vytvořit pevné pouto, tak se z toho neposer a vzmuž se :).
03. 04. 2021 v 12:00On-line 1H1  (74/-/-)
Řekl bych, že Riodejanero Ti odpověděl docela jasně. Za mne jen tolik, že si myslím, že máš jednu opravdu velikou smůlu, jsi stejně jako i já asi tvrdý realista a to se hodně těžko cokoliv mění a jen těžko budeš měnit své zásady. Já kolikrát závidím těm nekonečným optimistům, kteří doslova na cokoliv se..., nic je nerozhodí, nějaká odpovědnost za cokoliv, je jim u pr..., ale mají opravdu život bez nějakých kotrmelců a jsou ve své podstatě vysmátí. Také si myslím, že to, že jsi panic není až taková vzácnost, tím bych se vůbec netrápil, naopak to pojmi jako svoji výhodu, protože máš co svému budoucímu protějšku nabídnout. Jednou větou asi takto: nejsi vůbec ztracený, hlavu vzhůru a zkus pořešit svůj problém.
03. 04. 2021 v 12:22Off-line iglw  (48/172/77)
Jsou tady převážně dobré rady!Ano,panictví není nemoc!Hlavně už buď i chlap a osud vem do svých rukou,zkoušej,ničeho se neboj,hlavně,až bude možnost,neseď doma,běž do společnosti!36 je dobrý věk!Přeji Ti vše dobré!
03. 04. 2021 v 12:45Off-line Anonym
Treska_v_majoneze - no právě, že já si už přidám unikátní - fakt v mé sociální bublině se nikdo nikdy nezmínil o tom, že má v nějakém byť minimálním okruhu známých známýho, co to nezakusil a tak i když vím, že nejsem jediný, natož výjimečný, trochu stigma. Ježiš! Že oni se za mě stydí ?! :) Tyjo, proč mi nikdy nikoho nezkusili dohodit? :) Tady zase nebude chyba...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 12:52Off-line Anonym
Dsiv - kdybych byl reprezentativním vzorkem, tak o homosexualitě se vedou vtipy v týmu pana Kinseiho na úrovni, jak Máldr se Skaliovou řeší barvu kůže retikulínů...
03. 04. 2021 v 13:03Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
V mojom okoli poznam tolko panicov a panien po styridsiatke, ze mi to pride normalne
- tak Slovensko bylo vždycky napřed :o)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 13:05Off-line Anonym
Treska_v_majoneze - tak jasně, že vím že sem si život posral sám, až budu na smrtelný židli, budu si říkat, že jsem borec, že sem si nezadělala na problémy nebo litovat že jsem nikoho neměl? Vyjde to v tý poslední chvíli na stejno, bojím se, že si řeknu, že poslední kdo mě miloval byla rodina. Mám si pustit do života další článek? Cítím, že ho potřebuju, ale...
03. 04. 2021 v 13:13Off-line Anonym
Riodejanero - to si k***a říkám, díky. Neděkuju za to, žes mi potvrdil můj pocit, ale že nejsem úplně mimo...
03. 04. 2021 v 13:15Off-line Anonym
1H1 Díky za podporu.
03. 04. 2021 v 14:16Off-line i8051  (53/184/97)
Jestli se nas ve 36 letech ptas zdejsiho panoptika anonymne, jestli "mam neco zkusit?", jestli neumis resit problemy a jestli nechces zadny zmeny v zivote, tak je asi vsechno spatne a mozna uz nic nezkousej a dobouchej to do 80 sam ... bude to bez problemu, beze zmen a nemusis nic zkouset .. cili presne to, co jsi napsal, ze chces delat :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
03. 04. 2021 v 15:22Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
PS: Jestli to čte někdo mladej – hochu, nebuď promiskuitní k***a, ale zase NESEDÁVEJ V KOUTĚ, může se stát, že NENAJDOU TĚ! Ať v šestatřiceti nepíšeš podobný zoufalosti… Není to tragédie, ale s dnešníma zkušenostma bych se choval v mládí jinak (což by Ti řekl i ten promiskuitní prostitut, tak používej mozek!)


: Aha, aha :D to je úplně jako pro mě hihi. A jinak dávám za pravdu RiuDežanéru. Vidím to v podstatě stejně jako on.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:03Off-line paulomen  (39/186/89)
Přesně vím o čem mluvíš :-) napiš jestli chceš dáme pokec
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:29Off-line MoreThanYouKnow  (21/182/59)
No nevím cítit z toho postu zbabělost a egoismus. Vlastnosti tyhle doby. Někde jsem četl že v Japonsku je prej třetina lidí nad 40 ještě bez sexuální a nebo vztahové zkušenosti. Může za to tahle virtuální doba, jednoduchej život a spoustu "zábavy". Kdysi život nebyl peříčko , lidi umírali průměrne tak v tvém věku 30-40 let ale na druhou stranu neřešili žádné krávoviny. Vztahy byli od toho aby lidi přežili, aby se mnel kto o ně postarat, ochránit ,vzájemně se opecovavat. Ty mi připomínas takovou zakletou princeznu ve virtuální věži ("ničemu se nebráním ') ale bohužel pokud nejseš zrovna Brad Pitt a neobléhaji tě davy příznivců tak se ani není čemu bránit.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:34Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Doby kdy lidi umírali ve 30-40? To bylo ale dost dávno.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:42Off-line MoreThanYouKnow  (21/182/59)
Pohledný člověk Třeba pravěk . 90 procent času existence lidstva . Každej den a každá minuta mnela velkou cenu.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:46Off-line MoreThanYouKnow  (21/182/59)
Na druhou stranu láska a vztahy nejsou všechno . Spousta lidí žije a zila dobrovolně v celibátu. Praktikovali třeba umrtvení těla a chtíče, odepírali si potravu , požitky , pohodlí a odměnou jim za to byli různé nadpřirozené prožitky, vidiny, poznání pravdy atd. Pro některé lidi je touha po tyhle věcech cennější nežli to co jim může poskytnout láska ke smrtelnému člověku. Ale ty k nim podle toho co píšeš nepatříš.
03. 04. 2021 v 16:52Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Nadpřirozené prožitky, vidiny, poznání...

Konopí?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 04. 2021 v 16:56Off-line MoreThanYouKnow  (21/182/59)
Ne. Bičování, hnisavé rány , infekce, nedostatek živin, hladovky , odchod do pouště , izolace v klášteře. .... Konopí je leda tak pro rozmazlené evropské fracky .
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 17:42Off-line Anonym
I8051 - jasně, já to vím, a je fakt ostuda, že se jako dospělej chlap neumím chovat dost dospěle a vlastně ani jako chlap - z toho ale trauma taky nemám, na dospělýho chlapa dnes člověk narazí spíš než vyhynulého vakovlka v Tasmanii... Jsem dominantní v chutích na sex, ale jinak jsem furt malej kluk...
03. 04. 2021 v 17:56Off-line Anonym
Pohlednyclovek (15/185/65)
PS: Jestli to čte někdo mladej – hochu, nebuď promiskuitní k***a, ale zase NESEDÁVEJ V KOUTĚ, může se stát, že NENAJDOU TĚ! Ať v šestatřiceti nepíšeš podobný zoufalosti… Není to tragédie, ale s dnešníma zkušenostma bych se choval v mládí jinak (což by Ti řekl i ten promiskuitní prostitut, tak používej mozek!)


: Aha, aha :D to je úplně jako pro mě hihi. A jinak dávám za pravdu RiuDežanéru. Vidím to v podstatě stejně jako on.

Zase neříkám, že v patnácti jsem měl něco udělat diametrálně jinak, tam byly reakce asi odpovídající. Pokud Ti je fakt 15, tak teoreticky jsem tvůj fotřík - neřeš nic, užívej mládí jak chceš (je to Tvoje deviza a nevydrží Ti navždy!), buď odpovědný a tyhle kraviny zatím neřeš. V patnácti máš mít problém s pletí a neřešit tohle, stejně nic nevyřešíš... Jsem víc jak dvakrát tak starej, řeším kraviny i problémy s pletí - nic Ti neuteče. Tvůj názor si rád přečtu.
03. 04. 2021 v 18:22Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Problémy s pletí mám posledních pár týdnů strašné, to je pravda...
03. 04. 2021 v 18:23Off-line Anonym
On-line MoreThanYouKnow (23/187/64)
No nevím cítit z toho postu zbabělost a egoismus. Vlastnosti tyhle doby. Někde jsem četl že v Japonsku je prej třetina lidí nad 40 ještě bez sexuální a nebo vztahové zkušenosti. Může za to tahle virtuální doba, jednoduchej život a spoustu "zábavy". Kdysi život nebyl peříčko , lidi umírali průměrne tak v tvém věku 30-40 let ale na druhou stranu neřešili žádné krávoviny. Vztahy byli od toho aby lidi přežili, aby se mnel kto o ně postarat, ochránit ,vzájemně se opecovavat. Ty mi připomínas takovou zakletou princeznu ve virtuální věži ("ničemu se nebráním ') ale bohužel pokud nejseš zrovna Brad Pitt a neobléhaji tě davy příznivců tak se ani není čemu bránit.

Výstižný, ne úplně ve všem ses trefil, ale jako zobecnění je to kvalitní souhrn. Jako lev budu bojovat o to, že jsem zbabělý egoista - dostal jsem se do situace, kde jsem tyto kvality snad prokázal a nesl důsledky (kariéra). Na druhou stranu jsem v soukromí fakt štěně, co jen čeká, jestli ho nepostrčí ke struku - Ježiš, prostě jsem v soukromí přizpůsobivý hňup, kterému koluje v krvi odboj... Strašně, ale jako fakt extrémě se starám o blízké - nejsem upovídaný, ale každý, na kom mi záleží to ví, vlastně jsem kmotr, jen mi k tomu chybí mafie. Takže míříš a pálíš vedle.
Virtuální dobu fakt neviň, mě byl facebook nechutný od svého stvoření a krom mailu nemám sociální sítě - jo, teď mám Grindr.
Pitt fakt nejsem, ale stejně jsem z Klubu rváčů a vůbec měl nejradši Nortona.
Jasně, jsem princezna, vole. Můj hrad asi odolává pesticidům a nájezdům bottom princů.

:)
03. 04. 2021 v 18:28Off-line Anonym
Pohlednyclovek (15/185/65) NOVÉ
Problémy s pletí mám posledních pár týdnů strašné, to je pravda...

To jsou konečně ty pravé problémy... :) Vem acylpirin, nech svařit vodu, udělej kašičku, aplikuj, bezvadné na pleť, fakt. Pokud Ti zbude horká voda, uschovej ji v mrazáku, horká voda se vždycky hodí!
03. 04. 2021 v 19:43Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Mám jakousi mast na to. Tak si to patlu na obličej. A prý ovesná kaše na to pomáhá. Tu já rád. S perníkem.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2021 v 22:33Off-line Firedog  (23/175/70)
Co je to láska a sex jsem věděl už od první třídy, jako malej jsem ale nikdy nechápal, jak se to stane, že se dva lidi dají dohromady. Líbily se mi holky - později kluci, ale nikdy jsem se nesnažil s nikým navazovat reálný vztah, ikdyž se mi ta představa líbila. Na střední jsem miloval jednoho kluka, bylo to taky poprvé, co jsem to tomu druhýmu člověku řekl, ale nakonec z toho nic nebylo. Od určité doby už to tolik neřeším a spíš čekám, jestli někoho náhodou nepotkám, ať už tady nebo v realitě. Každopádně aktivně moc nehledám. Myslím, že schopnost navazovat vztahy je vrozená věc a stejně jako má někdo talent pro hru na klavír, tak někdo jiný má talent na navazování vztahů, je to pro něj přirozená věc a dělá to automaticky a úspěšně. Je to o té mentalitě. Občas přemýšlím jak na tom budu třeba za deset let, nebo za padesát. Jestli se s někým potkám, nebo budu sám. Trvající vztah pro mě představuje jeden z největších úspěchů v životě, ne-li ten největší ze všech.
03. 04. 2021 v 22:46Off-line sta  (38/-/-)
Je mi 36 a taky jsem skoro bez zkušenosti, ale myslím, že to není žádná tragédie. Někoho určitě zaujmeš, jenom musíš aktivně hledat a chodit na rande
03. 04. 2021 v 22:51Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Sga: On vylozene napsal:
Jen nesnáším, to co dělám ostatní - lžu v dobrém (takže ujišťování že můj čas přijde a ON se nějak zázračně objeví a na každý hrnec se najde poklička a podobný žvásty si odpusťte - naděje umírá poslední, tak kdo Vám sakra řekne, že už je i po ní?!). Invektivy si taky můžete odpustit
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 04. 2021 v 01:21Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Doufám že trénuješ magii...
https://i.kym-cdn.com/…/096/4a3.jpg
04. 04. 2021 v 07:20Off-line MoreThanYouKnow  (21/182/59)
Láska a nebo single život to jsou jen výdobytky moderní doby. Po 99 procent času existence lidstva byl život single jedince sameho za sebe (tak jak to vidíme dnes v západní společnosti ) absolutni nemožnost. Lidi zili v tlupách, putovali (hodně nebezpečnou ) krajinou vystavení hladu , nemocem. Později byli odkázáni na zemědělství co bylo za tehdejší techniky možné provozovat jen ve velkých rodinách. Sňatky se domlouvali podle toho jak byla potřeba spojit půdu. (žádna láska a nebo hodíme se k sobě neexistovala) . Manželství ve všech kruzích společnosti od králů až po nejposlednějšího chudáka nebyla věc citu ale "biznisu".(je hodně úsměvné sledovat třeba boj gayů za manželství, vůbec si ovšem neuvědomují jeho historický pozadí ) Dnes díky pokroku a životu ve městech máme tu výsadu žít single, hýčkat svojí individualitu a čekat na "toho správného prince". Gayové to dohnali k dokonalosti. Hledám chlapa (nezenstileho , vysokého, sportovce , inteligenta, hodného , do 35 let, přiměřeně finančně zajištěného (na společné konzumování zážitků a krámu )co mne bude MILOVAT a zapadně do mojí sexuality (top a nebo Bottom)). A poté je 90 procent tyhle hledajících a čekajících gayů single , v depkach a někdy skončí i jak tazatel tohohle postu. Je to fakt bizar. (Sorry za gramatiku nejsem Čech )
04. 04. 2021 v 18:03Off-line colombo  (103/192/90)
Anonyme, slohovka to skutečně je.
04. 04. 2021 v 20:37Off-line Anonym
Firedog (20/175/70) NOVÉ
Co je to láska a sex jsem věděl už od první třídy, jako malej jsem ale nikdy nechápal, jak se to stane, že se dva lidi dají dohromady. Líbily se mi holky - později kluci, ale nikdy jsem se nesnažil s nikým navazovat reálný vztah, ikdyž se mi ta představa líbila. Na střední jsem miloval jednoho kluka, bylo to taky poprvé, co jsem to tomu druhýmu člověku řekl, ale nakonec z toho nic nebylo. Od určité doby už to tolik neřeším a spíš čekám, jestli někoho náhodou nepotkám, ať už tady nebo v realitě. Každopádně aktivně moc nehledám. Myslím, že schopnost navazovat vztahy je vrozená věc a stejně jako má někdo talent pro hru na klavír, tak někdo jiný má talent na navazování vztahů, je to pro něj přirozená věc a dělá to automaticky a úspěšně. Je to o té mentalitě. Občas přemýšlím jak na tom budu třeba za deset let, nebo za padesát. Jestli se s někým potkám, nebo budu sám. Trvající vztah pro mě představuje jeden z největších úspěchů v životě, ne-li ten největší ze všech.



Přesně, úplně téměř do slova jsem to měl stejně. Jenže člověk míní, osud mění.
04. 04. 2021 v 21:30Off-line Mihal28  (86/-/-)
Pokud chceš pokecat, napiš, rád tě poznám.
05. 04. 2021 v 09:15Off-line sta  (38/-/-)
Klidně napiš, anonyme :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 04. 2021 v 22:32Off-line Anonym
MoreThanYouKnow (23/187/64)
Láska a nebo single život to jsou jen výdobytky moderní doby. Po 99 procent času existence lidstva byl život single jedince sameho za sebe (tak jak to vidíme dnes v západní společnosti ) absolutni nemožnost. Lidi zili v tlupách, putovali (hodně nebezpečnou ) krajinou vystavení hladu , nemocem. Později byli odkázáni na zemědělství co bylo za tehdejší techniky možné provozovat jen ve velkých rodinách. Sňatky se domlouvali podle toho jak byla potřeba spojit půdu. (žádna láska a nebo hodíme se k sobě neexistovala) . Manželství ve všech kruzích společnosti od králů až po nejposlednějšího chudáka nebyla věc citu ale "biznisu".(je hodně úsměvné sledovat třeba boj gayů za manželství, vůbec si ovšem neuvědomují jeho historický pozadí ) Dnes díky pokroku a životu ve městech máme tu výsadu žít single, hýčkat svojí individualitu a čekat na "toho správného prince". Gayové to dohnali k dokonalosti. Hledám chlapa (nezenstileho , vysokého, sportovce , inteligenta, hodného , do 35 let, přiměřeně finančně zajištěného (na společné konzumování zážitků a krámu )co mne bude MILOVAT a zapadně do mojí sexuality (top a nebo Bottom)). A poté je 90 procent tyhle hledajících a čekajících gayů single , v depkach a někdy skončí i jak tazatel tohohle postu. Je to fakt bizar. (Sorry za gramatiku nejsem Čech )


Jako mít to takto srovnané, v Tvém věku, stydím se zase víc! Máš pravdu! To je jako, že jsem si kdysi řekl, že si někoho budu hledat až zhubnu. Měl jsem vlastně v plánu podvádět sebe i toho potencionálního partnera.
06. 04. 2021 v 23:08Off-line Woorfy  (25/180/68)
Zkoušej -> já pak budu mít po tomhle čtení lepší pocit, že neskomíráš v osamělosti a ty třeba fakt někoho najdeš. Dvě mouchy jednou ranou...
07. 04. 2021 v 00:21Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nevím, ale dalo by se teoreticky polemizovat o všem co MoreThanYouKnow napsal.

Co se dělo pomalu v pravěku při neřízeném kočování je již irelevantní.
... důležitější je spíše si stanovit odkdy začíná ta "moderní doba".

Ale single životy nejsou výdobytky až poslední několika desítek let... už v minulosti mladí lidé chodili za prací "do světa" - třeba čeledíni, slečny (děvečky?) co odcházely někam sloužit... a tak dále a tak dále. :)

... a co se týče toho hledání "dokonalosti" gayi, dovedu oponovat, že tam to teoreticky bylo vždy a u vše. Jen někdy to dělal někdo jiný - například domluvené svatby.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2021 v 00:26Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak, aby se neřeklo, že jsem ne řádně nevyjádřil k dotazu...

36 let zase není až tak příliš, takže bych zase tak nejančil.
Co se týká toho sexuálního/partnerského života... ono je občas lepší být s někým, kdo neoprcal tolik lidí, že jejich suma by dávala počet obyvatel menšího města.

Ale jestli se cítíš být sám... asi je asi občas lepší jít štěstí naproti, samo nepříjde.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload