Hledání sexu přes internet

13. 05. 2021 v 01:08
Anonym

Tak mě zajímá, když už jsou tady ty inzeráty jestli fakt někdy někdo napsal o sex, s někým se sešel a fakt si zaprcal, nebo tady lidi jen píšou když jsou nadržení a pak z toho nevyjde nic?

Párkrát to vyšlo. Jinak jak říkáš spíš si tady každý vyhoní a skutek utekl.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Inzeráty teda nevím, jak fungují, ale podle toho, co mi píší mlaďoši na profil, tak jsou to asi duté palice, protože z nich vypadne jen tak ahoj, nebo hledáš aktiva, nebo pasiva, atd. Vůbec na to už nereaguji, jak říkám, duté palice.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Aaaahhh. Takové zvrhlosti! Prasata! :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

@Fazan Buď rád, že ti aspoň nějaký mlaďoch ve tvých devětapadesáti letech vůbec napíše xDD co by za to lidé tvého věku dali? :sD
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

No .. za par let, az se rozjede poradne VR, tak si mozna spolu po netu i zaprcaj. Tam bude i vyhoda, ze kdyz se jim protejsek prestane behem sexu libit nebo se vrrati manzel z prace, tak ho bez komentare zavrou krizkem vpravo nahore a nemusej ho uklizet do skrine ... :-)
Pro heteraky to bude podobny, ti si pak jen to pripadny VR sexem vyprcany decko stahnou druhej den z torrentu ... :-)
Pro heteraky to bude podobny, ti si pak jen to pripadny VR sexem vyprcany decko stahnou druhej den z torrentu ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No toje pravda jenom se tu pise a kdyz ma knecemu dojit tak nic
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Někdy se to povede,ale né tady. Tady je akorát kecárna o h....ě. Akorát se tady někdy pobavím když čtu růtné pitomosti.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aha... tak existence inzerátů mi doteď nějak unikala.. xDDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tady se taky dají psát inzeráty. Akorát se musíš podívat kde.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.