Feri končí!

Pokud je pravda to, co dělal, tak je to jedině dobře!
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tarferi: A Vojtěch se vrací :D.
Bezva reakce, ale možná by jsi za něho mohl zaskočit, máš k tomu i příhodný nick - Tar Feri :D
Bezva reakce, ale možná by jsi za něho mohl zaskočit, máš k tomu i příhodný nick - Tar Feri :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

@dsiv: a co víc, Zdenka si při on-line farmaření našla muže z Karáčí. Šťastný pár z Aše nyní narazil.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Možná bych se závěry počkal na rozhodnutí soudu. Zatím za tím obviněním stojí marxisti z dezinformačního alarmu který není o moc důvěryhodnější než sputnik a jako náhodička je to útok na z jejich pohledu třídního nepřítele.
Bez ohledu na to zda je vinen, politicky je správný krok odstoupit, jako je mezi politiky v civilizovaných státech obvyklé když mají nějakou kauzu bez ohledu na to zda podloženou, což by aspoň teoreticky měl posoudit soud.
Bez ohledu na to zda je vinen, politicky je správný krok odstoupit, jako je mezi politiky v civilizovaných státech obvyklé když mají nějakou kauzu bez ohledu na to zda podloženou, což by aspoň teoreticky měl posoudit soud.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

M.Boy
ježišmarja, to myslíš vážně? Ty a na večírku pro pravicový studenty? Nevěřim!
ježišmarja, to myslíš vážně? Ty a na večírku pro pravicový studenty? Nevěřim!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je to smutné. Člověk by to do něj neřekl, působil velmi čestně :(
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ručník končí, ručník končí, mýdlo končí,mýdlo končí. ......
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To nepoznáte, že si z vás Mišboi dělá prču? :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Začal zpívat text od Hany Hegerové, Ferimu změkl a tak bylo po všem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Někdo nás kromě Tarferiho minuskuje , že by Feri :))
Nahlásit

Tentokrát jsem v tom nevinně.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Asi máš ctitele, tajného,Tarferi :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty sis ani necucl Mbojku ?
Nahlásit

Jestli někoho znásilnil, tak je to z**d, ač je mi politicky sympatickej, a měl by sedět.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zvláštní, a já jsem si myslel, že když by na Mišboie někdo vyndal penis, že by se přicuc a nepustil, dokud by toho druhého nevysál do sucha - něco jako spermo-vampýr. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je mi ho líto. Jen divadlo před volbami.. oni moc dobře vědí, že má obrovskou podporu. :(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Hurá a kdyby skončila celá topka a piráti/stanaři tak je to na šampus a pořádnou oslavu :-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Divadlo? Tohle je velmi vážné obvinění. Nemyslím si, že by měl někdo tu odvahu to na něj ušít. On sám se na ig v popisku "omlouvá za nevhodné chování".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Předpokládám že jsi keram volič komunistů nebo ANO ,oboje patří do propadliště dějin :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne to neni slušné, tady se smí hovořit veřejně pouze kolik kdo dostříkne a kolik měl chlapů :D
Nahlásit

Já bych tyhle poradny celé zakázal :)
Nahlásit

MBojku-ANO a komunisty určitě NE
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Budu volit tebe,Mbojku,to dopadne. :D
Nahlásit

Co jsem četl výpovědi, tak jsem se musel smát... prý řekl něco ve smyslu že nemá smysl pro humor :-DDD a nebo že je blbá kráva... sorry, to říkám každému dnes a denně.. prostě směšný tohle.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Charles1: Tak se za to hlavně neomlouvej na ig když tě někdo obviní ze znásilnění (bez ohledu na to zda jsi znásilnil či ne), nebo to lidi jako Pohlednyclovek budou brát jako argument pro to že jsi i znásilnil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak někteří jsou jednodušší. S tím bohužel nic nenaděláme :-)
Nahlásit

M.Boy- S tím bohužel nic nenaděláme :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak složití (inteligentní) lidé nesoudí na základě informací z dezinformačních webů, nesmyslných výpovědí a podobně. Takový lidé si počkají na výsledek vyšetřování, soudů a až potom dělají závěry. ;)
Nahlásit

Charles1, a proč si jako myslíš, že výsledek od českého soudu bude kvalitativně lepší než nějaká slátanina z bulváru/webu konspiračních teoretiků? :) Byls někdy u českýho soudu? Často je to tragikomedie...
Nahlásit

Nebyl, ale přeci jen to musí být směrodatnější než ty weby..
Nahlásit

Volte Šlachtu a je pohoda!!!!Zamyslete se nad těmi děvčaty,co mají zničený život,či aspoň pošramocený!Tak se nechová absolutně člověk,který absolvoval prestižní Karlovu univerzitu a basta!Prostě hnus!!
Nahlásit

Iglw: To zda to je či není pravda rozhodne soud. Nestranost soudů sice není 100%, ale je leší než u a2larmu. Přeci jen, tobě nepříjde podezřelí že s obviněním politika "pravicové" top09 přišli zrovna marxisti?
edit: A zrovna před volbama když se rozjíždí kampaň?
edit: A zrovna před volbama když se rozjíždí kampaň?
Nahlásit

Nechme se překvapit!!Ferri je exot,i tak se asi chová!Jo,holt,takoví jsou někteří novináři,i!!Je vystudovaný právník,to je elita národa.
Nahlásit

Tak co může vzniknout spojením černocha a cigánky-D F.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Soudit člověka podle barvy kůže je jak soudit knihu podle obalu...
Nahlásit

Sou to domorodci a taky se tak chovají. Afrika nikdy neměla být objevená
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombakul: nevím zda o tom víš, ale lidstvo pochází z afriky... co si mlhavě vzpomínám.
Nahlásit

@bombakul: Twl víš vůbec, co znamená slovo domorodec, že ho používáš takhle stupidním způsobem? :D
Nahlásit

Život vznikl v Africe a ihned z tama utekl. Proč asi? Když se řekne domorodec tak si představím hnusnyho černýho z**da s oštěpem kterej neumí nic než si vzít co chce jakýmkoli způsobem
Nahlásit

Já ale nejsem rasista :)
Nahlásit

Bombakul: lidstvo, ne život. Život vznikl v oceánu.
Nahlásit

V oceánu u afrických břehů :) a to vím jistě protože sem ho tam sám zasel :)
Nahlásit

Bombakul: Ne, protože v té době kontinent afrika neexistoval.
Nahlásit

Existoval ale stále byl součástí pangei protože sem ju ještě neroztrhal :)
Nahlásit

Bombakul: Ne, protože ani Pangea ještě neexistovala.
Nahlásit

Existovala jenom sem o ní smazal záznamy :)
Nahlásit

Cruella 01:40:00/02:17:16
Nahlásit

30. 05. 2021 v 13:42Off-line treska_v_majoneze (44/-/-) NOVÉ
Pre mna su zas rasisti mentalny povl a spodina ludskej spolocnosti. Chvalabohu v okruhu mojich znamych sa to nejak nenosi :))
xxx
mně se taky rasisti hnusí, já su jenom xenofob, čili nemám problém s jakoukoliv rasou, když sem přijde LEGÁLNĚ a zase odjede :D jako může tady aji zůstat, ale bude se chovat tak aby neurážela naše kulturní hodnoty a ne že bude chtít abysme se chovali my tak aby sme MY TADY U SEBE DOMA neuráželi hodnoty její nebo aby sme ju živili jen proto že je její přirozeností nepracovat :D kdyby byli všichni jako je většina z vietnamské komunity tak ať je tady klidně dalších 5 milionů vietnamců :D
Pre mna su zas rasisti mentalny povl a spodina ludskej spolocnosti. Chvalabohu v okruhu mojich znamych sa to nejak nenosi :))
xxx
mně se taky rasisti hnusí, já su jenom xenofob, čili nemám problém s jakoukoliv rasou, když sem přijde LEGÁLNĚ a zase odjede :D jako může tady aji zůstat, ale bude se chovat tak aby neurážela naše kulturní hodnoty a ne že bude chtít abysme se chovali my tak aby sme MY TADY U SEBE DOMA neuráželi hodnoty její nebo aby sme ju živili jen proto že je její přirozeností nepracovat :D kdyby byli všichni jako je většina z vietnamské komunity tak ať je tady klidně dalších 5 milionů vietnamců :D
Nahlásit

BussterX (100/130/150) NOVÉ
xxx
Souhlas.
xxx
Souhlas.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Volby 2017. Riku u tv sedí,šampáňo v ruce,Topka jde do p***le. Co to,co se to děje, velký zachránce Feri v Praze vede. Praha se zbláznila,velké afro volila,Riku zíra,nevěří,rum to snad zachrání. Domča jásá, metoo je jeho láska. Jak to bývá,s kopce se to dobře padá.
Nahlásit

Co se dalo čekat od Afričana??? Je v pořádku že ho holky napráskali. Moc mu politika stoupla do hlavy a vyskakoval si. Takového p******ta bych okamžitě zavřel aby víc zčernal než je. Je dobře že vše vyšlo na povrch. Já těm holkám věřím nebot Afričan vidí holku a už se mu rodí v hlavě jak tu holku o****t.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Rondo, rasismus je out.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zato š**ání malých děcek černochama je Evropou nařízený in možná by měli protáhnout díru jednomu pěknýmu člověku
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak tohle bylo více, než nechutné. To bylo jako nějaké přání, aby nejmenovaného pohlednehocloveka znásilnil Afričan?
Nahlásit

Pohlednico, stejně po tom tajně toužíš :)
Nahlásit

Ty máš zase nějakou náladu pošahanou nebo co? Znásilnění se nesexualizuje a už vůbec se z něj nedělá sranda. Navrch, když je tu omlývaný Feri
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pohlednico ,ty si zas protivný jak p***l ,neber se tak vážně, dědku
Nahlásit

Dědku :D Řekne skoro padesátiletý panák
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sám si škaredý panák,pohlednico. :)
Nahlásit

Není to žádné přání. Ale jinak nepochopíš jaký "přínos" pro nás tyhle černý držky mají. Nejsem rasista ale realista
Nahlásit

Ferko je hlavně i***t protože mu muselo bejt jasný za A že to jednou praskne a za B že budou rasisti na koni páč kdyby byl bílej tak by ho eště adorovali jakej je schopnej kanec a že si za to ty baby můžou samy ale páč je černej tak dostali rasisti argument proti černé rase dle principu kolektivní viny...:D je sice z půlky čech ale otec etiopan mu to zavařil a nálepku čerhnocha už mu nikdo neodpáře :D jeho matka je češka takže je to prostě čech ať se vám to líbí nebo ne... třeba to špatný v něm je po předcích z matčiny strany :D btw kdyby byl čistokrevnej čech tak by nikdy z politiky neodešel DOBROVOLNĚ :D
Nahlásit

Je černej jak bota takže nálepku černocha mu fakt nikdo neveme
Nahlásit

Bombakoule, kdyby měl aspoń ferko modrý voči, že? když je ten míšenec... ale von ne, von si musí bejt celej černej, rebel jeden :D
Nahlásit

Černá huba nemá co dělat v žádné politice ale má někde sbírat bavlnu nebo mlátit šutry v lomu
Nahlásit

Jasně, a děcka má vychovávat jen muž a žena v tradiční rodině, toto mi podepiš a já ti odsouhlasím černochy v lomu a učiníme politický konsens :D
Nahlásit

Bombakul: V čem jsou v politice jinak zbarvený huby (edit než černý) lepší?
Nahlásit

Bombakul (26/-/-) NOVÉ
Černá huba nemá co dělat v žádné politice ale má někde sbírat bavlnu nebo mlátit šutry v lomu
Moje řeč.
Moje řeč.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ja ti nevim, ale moje decka kvuli me nikdo nesikanuje, ani v nejmensim si to nikdo nedovoli :-)
Nahlásit

Ten bomba si z nás dělá p***l... Teda doufám, že to co tu píše za bludy nemyslí vážně.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Proč bych to neměl myslet vážně?
Nahlásit

Nahlásit

Nahlásit

Podle toho kolik obětí se objevilo činy zřejmě spáchal. Nu což, uříznout pindíka a uvázat k řetězu do konce života. Je to smutné, že tihle lidé nám vládnou.
Nahlásit

Já říkám furt že tyhle opice tam nemaj co dělat :)
Nahlásit

Tady nehraje roli jeho barva kůže, ale ty činy a to, že několika holkám poškodil život. A toho se už nikdy nezbaví.
Nahlásit

Ale tohle dělají především černoši
Nahlásit

Bombakoule, nebuď rasista...
Nahlásit

Nejsem. Já sem realista
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.