Jak se připravit na anální sex?
05. 07. 2021 v 15:58 Anonym
Ahoj, chtěl by jsem se zeptat, jak si mám připravit dirku na analni sex... aby mi při sexu nalezli ze zadku ho...?
Díky za odpoved
Díky za odpoved
Den až dva před plánovaným stykem bych zašpuntoval a odšpuntoval až těsně před samotným vložením.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Výplach to jistí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vezmi si fixu a namaluj si na zadek šipku k dírce,aby ji tvůj pichac dobře našel :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Výplach to jistí, (Nejprve běž na záchod) pořiď si na to klystýr (seženeš v sexshopu, nebo i lékárně) a vypláchni se. Opakuj dokud voda co z tebe půjde nebude čistá (mě to trvá 1-2h). Můžeš to udělat povrchově, nebo hloubkově, záleží jak velkou chceš mít jistotu. :) Potom si dej sprchu a ještě si umyj zadek, jak to běžně děláš při mytí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Napřed se jdi vyprázdnit, pak běž do koupelny a odšroubuj hlavici od sprchové hadice nastav si přijemnou teplotu vody a by tekl jen takový čůrek a nasaď si ji na dirku a drž dokavaď to nezačne tlačit. Pak honem na vc a vodu vypustit a třeba ještě jednou aby z tebe tekla čistá voda a jsi připravený na soulož.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Se sprchovou hadicí bych si nezahrával, má dost tlaku na to aby ti to roztrhalo střeva (pokud si nedáš pozor, půjdeš moc blízko nebo dokonce dovnitř) a to už nerozchodíš.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ty jsi hlavne kulihrachu podle tech galerii spise uchyl, nez nezny ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonyme, kdyz nezvladnes napsat par slov do googlu nebo sem do hledani, mas to tady obrazkove, snad to takle das ... :-)
https://imgur.com/gallery/yjOXz
https://imgur.com/gallery/yjOXz
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
2-3 hodiny předtím nejíst, pak na velkou a vytlačit, co jde, potom vzít gel a nějakou anální sprchu / sadu na klystýr, proplachovat se, dokud nejde ven čistá voda - to může trvat půl hodiny až hodinu, a pak hurá na sex :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zkus automobilový zvedák, ten ti jí roztáhne. XD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Dobrým lubrifikantem si pořádně promaz díru.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zkus nějaký doplněk stravy třeba biopron ten je na konzistenci...toho. A navíc je bez předpisu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.