Proč je v ČR tak drahý mobilní internet?
Protože využíváme moc WiFi
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Můžeme si za to přece sami :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Těch 100 GB za 300 mám taky, ale normální internet na doma tím nenahradím, protože mám spotřebu kolem 500 GB na měsíc a to by ani telefon dlouhodobě nedal
Dostupná statistika udává, že 30 GB dat měsíčně je plně postačujících pro cca 90% internetových připojení českých domácností. Nedomnívám se proto, že by 100 GB SIM karta za 300 Kč byla "malá" či extrémně drahá - nemám samozřejmě na mysli profesionály a notorické hráče.
Těch 100 GB dat běžným uživatelům (celé domácnosti) vykryje s obrovskou rezervou vše.
Těch 100 GB dat běžným uživatelům (celé domácnosti) vykryje s obrovskou rezervou vše.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Máš se odstěhovat do Polska,jestli chceš levnější data, radil onehdy ministr Mládek. po něm přišla Nováková z ANO a ta zase říkala, že si za to lidi můžou sami, protože moc surfujou na wifinách.
Právě toto je ukázkový model kapialistického kartelu, na který je stát krátký desítky let, selhává. a nechá občany krvácet do soukromých kapes.
Právě toto je ukázkový model kapialistického kartelu, na který je stát krátký desítky let, selhává. a nechá občany krvácet do soukromých kapes.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Internet mě stojí asi tak stovku měsíčně. Co je na tom drahýho?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já spíš dávám dobré rady :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Za stovku dává i ta hodná paní u dálnice
Nahlásit
100 GB za 300 korun je pěkné, já ještě nedávno platil za 1 GB 150 korun :D teď platím 180 korun za 2,5 GB :D Asi to nebude nejvýhodnější operátor :D + dalších 80 korun (60 volných minut + 40 SMS) => 260 měsíčně :D
Nahlásit
19. 07. 2021 v 18:46 Anonym
Já jen že to evidentně jde udělat levnějc, když se podívám do jiných zemí po Evropě, tak proč tomu tak není u nás?
Nahlásit
Protože my na to na rozdíl od zbytku Evropy máme :)
Nahlásit
To bys zvládl napojit kabelem s pár opakovači...
Nahlásit
Drahej neni, je to na tobe, co si vybojujes. Neomezeny volani, SMS a 20 GB dat mam za 350 kacek. A pokud je to na tebe drahy, kup si nemeckou nebo polskou SIMku a muzes s ni roamovat data i u nas. Takze ano, jde to, jen anonymni kaspari, jak ty, porad jen fnukaj a jsou neschopny si najit reseni ... :-)
Nahlásit
Já mám za stovku 6GB + neomeneně a data se převádějí. To koukáte!
Nahlásit
Ani ne, ty si to musíš "odmakat". Mě to platěj rodiče.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Protože si většina Čechů nechá kálet na hlavu a zametat se sebou jak s hadrem... Asi tak...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.