Sex s Romem
Ano. Já aktiv i pasiv.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Ne. Já Matka Tereza
Souhlasím - 18 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Su viac sexuchtivý
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Nikdy.Romy nebrat
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit
Mají jiné myšlení, takové víc pudové. takže jako fakt ne.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Kloudik
Jen ti chci připomenout, že Romové jsou stále europoidní rasa, takže tvá urážka „Negry nebrat :)” nesměřuje na ně, nýbrž na lidi s “černou” barvou pleti (kdybych napsal tmavou, tak bys řekl, že i Romové jsou tmaví, ale tak snad to tvůj mozek pochopí a nebudeš se se mnou pouštět do zbytečných hádek, že původní obyvatelé Afriky vlastně nejsou černí, ale pouze tmavě hnědí)
Jen ti chci připomenout, že Romové jsou stále europoidní rasa, takže tvá urážka „Negry nebrat :)” nesměřuje na ně, nýbrž na lidi s “černou” barvou pleti (kdybych napsal tmavou, tak bys řekl, že i Romové jsou tmaví, ale tak snad to tvůj mozek pochopí a nebudeš se se mnou pouštět do zbytečných hádek, že původní obyvatelé Afriky vlastně nejsou černí, ale pouze tmavě hnědí)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ano, ale v čem je pointa dotazu kromě průzkumu?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mitchaleku neboj, hádat se nebudu. Je to jen věc názoru a jak to kdo cítí :)
Nahlásit
Maj velký p**a takže jsou dobří :)))))))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Doufám, že se tu neobjeví otázka typu:
Měl jsem sex s romem a zčernala mi p***l, dá se to léčit?
Ano dá, doporučujeme se vyhýbat romům s naleštěnými boty černým krémem.
Měl jsem sex s romem a zčernala mi p***l, dá se to léčit?
Ano dá, doporučujeme se vyhýbat romům s naleštěnými boty černým krémem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
A to fakt nechceš, mít začerněný p**o od naleštěnýho bota :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nečekal jsem, že to s Jezinou ještě může jít z kopce.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jezina doufa, ze se tu neobjevi nejaka otazka a v tom doufani ji napise sam. A jeste si sam na ni odpovi. Slusnej haluz ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Miluju sex s Romy je to s nima super
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No možná by jsi dal Jezina cikána, ve své azbestové chaloupce:D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Cikání jsou lidé různí jako běloši. Musíš si najít toho správného. Že je s nima lepší sex, to asi chápeš, protože jsou víc sexy a snadno ti zamotají šišku. Cikáni se liší od bělochů, že jsou komunikativnější. všichni umí telefonovat a domluvit se. Někteří Cikáni ciganí (vymýšlí si) a někteří jsou vychovaní, že neokradeš Cikána, ale gadža jo. To ale není na překážku. Cikáni mají hezké p**a, to je další plus
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tiez som sa buchol do roma na prvy pohlad o sexualnej p***azlivosti ani radsej nebudem pisat ,tak silnu p***azlivost som este nezazil a to som este nevidel ani jeho penis,no bol zenaty. Tak ako som sa citil dobre pri nom bolo nieco uazsne.Nikdy nehovor nikdy.Tak nadrzanu ***ku som este nemal zo ziadneho ineho chlapa.Zamilovat sa do roma bol pre mna sok ,ale krasny.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
IMHO většina je ženatá s děckama a od puberty asi vliv rodiny být gay je v jejich komunitě tabu. Pěkní jsou do určitého věku, pak rychle stárnou, rychleji než bílí.
Nahlásit
Ahoj kámo, mám zkušenost s mladýma romama a to jak š**ání, tak kouření, aktivně i pasivně. Mají moc dobrou mrdku, fakt doporučuju! Ondra
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nevím jak teď a starší, ale v osmnácti se mnou chtěl jeden pěknej cikánek š***t a na rozdíl od našich kluků se fakt nestyděl a měl to luxusní a co jsem tak pochopil, tak jim není nic cizí, když není poblíž Eržika, ojedeme bratránka Ferka, hihi. Proto jich je jak písku v poušti, na rozdíl od nás si umějí užívat život a na naše pravidla z vysoka serou...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.