Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vyjádření k poradně

18. 10. 2021 v 14:03Off-line Anonym
Myslel jsem si, že gayové jsou opravdu skvělí lidi. Ano, to jsem si myslel do té doby, než jsem si přečetl několik komentářů tady na poradně. Neříkám, že všichni by tady byli špatní, ale mnoho z vás jsou klasický čecháčský burani a hlavně ti, co tady komentujou nejčastěji. Pak to tady akorát kazíte a upřímně je to hodně srabský. Věřím, že ve skutečnosti byste neměli koule někomu to říct do očí a nadávat někomu a urážet někoho přes internet umí kdekdo. Potřebujete si akorát dokázat svoje ego nebo léčit mindrák. Divím se, že admini jsou tolerantní.

Co pro vás znamená svoboda? Aby si každý mohl dělat co chce? Jak si čtu komentáře o volbách, mnozí neumíte ani přijmout názor a když s někým nesouhlasíte, hned začnete urážet. Znám plno lidí, kteří volili strany, které sám o sobě nenávidím a byl bych strašně rád, aby se rozpustili. Ale na druhou stranu, je to jejich volba a beru je ty voliče takové jaké jsou. A to je ta svoboda!

Další hnusné komentáře, že někdo je dlouhodobě šťastně zadaný a bude narážet na lidi, kteří nemůžou nikoho najít, že jsou neschopní, nikoho si nenajdou atd.

... Dál bych mohl pokračovat. Posuďte sami. Ale říkají vám něco psychické problémy? Když je člověk na dně, nemá oporu a hledá někde východisko? Četl jsem taková témata a mnozí, hlavně ty známé firmy, z nich máte akorát srandu. To je úplně to samý, jak kdybyste jim napsali běžte na most a skočte. Nebylo by lepší se nevyjadřovat? Co třeba kdybyste úplně změnili zájmy a místo toho proudění nedělali něco jiného? Jsou různé aktivity, při kterých by se dalo odreagovat, než abyste si tady ulevovali na druhých.
18. 10. 2021 v 16:45Off-line Pohlednyclovek  (17/-/-)
Děkujeme za vyjádření.
Kdyby místní PoradnaCéleb***y přestaly přispívat tak můžou admini tu poradnu rovnou zrušit protože by tu nebylo vůbec nic. Někdy je to tu vtipne :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2021 v 19:21Off-line BussterX  (103/130/150)
Mě by zajímalo, co je anonym zač... tady ta jeho věta mě zaujala: "Myslel jsem si, že gayové jsou opravdu skvělí lidi." ... Anonym asi není gay, že? Jinak o gajích nepsal ve třetí osobě, a taky by věděl, že gayové nejsou nějaký zvláštní živočišný druh nebo nějaká sekta ale upe běžní lidi napříč všemi sociálními skupinami což s sebou nese to, že někdo je chudý p**us, někdo je bohatý p**us, někdo je chudý a vychcaný, někdo bohatý a vychcaný, někdo je vzdělaný p**us, někdo je vzdělaný a moudrý, atd atd atd... to že někoho přitahuje stejný pohlaví fakt neznamená, že se automaticky řadí do skupiny "skvělí lidi" :D ale myslím, že anonym to ví, ale použil to jako medodramatický obrat ve svém moralizujícím pamfletu :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2021 v 19:46Off-line lukyseeek  (102/-/-)
Nebudu to ani číst jen se zeptám,KDO SE K***A PTAL NA TVŮJ NÁZOR? xd
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2021 v 20:58Off-line idea  (39/170/-)
Občas mám pocit, že tohle není poradna, ale drbárna-veřejný chat pár lidí. :D Člověk se tu na něco zeptá a pak se tu lidi baví mezi sebou a předhání se v komentářích co třeba ani nesouvisí s dotazem. Tím bych netvrdil, že je někdo špatný nebo dobrý, ti lidi jsou prostě líní si psát mezi sebou soukromě, tak si tu z toho dělají takový veřejný chat, kde se vzájemně pouráží, ale jen na oko. Nebo se mýlím? Píšete si i soukromě mezi sebou Vy co se tu nejvíce ozýváte? :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2021 v 21:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Tady prostě neni veřejný chat a je pravda, že poradna ten chybějící chat defakto supluje... lidi prostě chtějí komunikovat veřejně ve skupině, ne jeden s jedním v PM... PM jsou dobré na intimčo a na vážnější pokec, ale evidentně lidi mají potřebu kecat ve skupině pro lidi hledající nezávaznou nevážnou debatu... poradna se tváří být něčím čím neni a je ve skutečnosti tím čím být nemá... :D btw baví mě, jak admini zařídili aby se tady toto téma nedrželo nahoře ale je hezky zasunuté při spodku :D
13. 11. 2021 v 16:57Off-line waioleta  (50/-/-)
No co mě tu dost vadí je že se neaktualizují stránky co se týče magazínu ale i tak se tu člověk pobaví ale hold je to veřejné a najdou se typy co jsou nepříjemní s tím už asi my nic neuděláme snad je ignorovat a myslet si své hold i najednom portále mám dost k***iku ale nijak to nevnímám ale snažim mít hroší kůži a jít dál
15. 11. 2021 v 13:52Off-line Frankie11  (19/174/51)
To je dost rozumný názor..Ale pokud má někdo opravdu vážné psychické problémy, tak si zajde ke školnímu nebo jinýmu psychologovi, ne na seznamku.
Nebo existují různý instituce jako linky bezpečí apod. -
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload