Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Asi jsem umřel

20. 10. 2021 v 18:03Off-line Anonym
Kratce pred touhle "plandemii" sem mel docela blbou nehodu a tak nejak si rikam ze sem ten den neprobral a skoncil sem v pekle anebo v nejaky jiny dimenzi kde je vsechno obracene.

V "mem" svete byli levicaci proti vlade, proti GMO, proti bankam, proti korporacim, vyrvavali do sveta "my body, my choice", vyzadovat ID k volbam byla diskriminace mensim, atd. V tomhle svete jdou levicaci, establishment a korporace ruku v ruce proti ostatnim.

Nebo mozna ziju v Matrixu kde levicaci jsou NPCs, protoze vsichni si mysli a delaji to stejny ve chvili kdy k tomu dostanou pokyn si to myslet a udelat. Za Trumpa byli vsichni proti vakcine a vyrvavali nejruznejsi konspirace o tom ze Trump vsechny zabije. Za Bidena by ti stejni NPC vsechny "ockovali" i nasilim, co na tom ze to je ale porad ta stejna "Trumpova" vakcina :D

Singapor naockoval 85% populace, za celou dobu pandemie na tom nebyl hur nez ted. UK naockovala 80% populace nad 12 let. Aktualne je na tom nejhure z cele Evropy. Podobne Izreal kteryho "zachranila" treti davka, stejne jako ho predtim "zachranila" ta druha. A "zachrani" ho ta cvrta, pata, sesta, sedma, osma, devata, desata...

Ale jo, jak rikal Lord Fauci vsechny ty vakciny jsou temer 100% ucinne. Sice nekteri lidi dostali uz ctvrou davku za mene nez rok, ale to jsou jenom detaily nad kterejma si NPCs nemusi lamat hlavu.
20. 10. 2021 v 18:35On-line panskrt  (48/178/81)
Nepřeháněj, tady je jen očistec
20. 10. 2021 v 18:39Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
Uplně vidím tu tvou blbou nehodu, pád z výšky rovnou na hlavičku.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 10. 2021 v 18:57Off-line Zitrone  (24/172/61)
Každý si představuje smrt jinak
But rad ze píšeš mluvíš s lidmi milujes a hlavně žiješ :)
20. 10. 2021 v 18:58Off-line Zitrone  (24/172/61)
Zkus třeba napsat příběh o tom jak jsi co viděl a prožil
Někdo by si to třeba určitě přečetl :)
20. 10. 2021 v 19:50Off-line s.a.m.i.k  (53/183/87)
Milí anonymové, běžte už všichni s těma kovidovýma tématama do p***le. Nemohly by se zase řešit třeba starý dobrý témata, jako třeba jestli je 14cm dost pro aktiva? ;)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2021 v 20:01Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
To záleží jak velkou má díru do p***le.
20. 10. 2021 v 20:09Off-line WileECoyote  (35/178/-)
Svět je veden lidmi, jejichž osobnostní profil se začíná nápadně blížit záporákům z Bondovek. Ale Bond nikde. Pusťte si to zhruba od toho tři díly před Moonrakerem až po ten díl s tou vodou v latinské americe. A levičáci? Ucítili vejvar a moc, tak za tím jdou jak supi a hyeny, stejně jako před 80. lety.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2021 v 20:34Off-line Anonym
Mr.mrkvicka: Gratuluju, ses jeden z mnoho, mnoha, mnoha NPCs o kterych byla rec :)
20. 10. 2021 v 20:41Off-line Anonym
WileECoyote: Tak. A slysel si o cem bude ta nova Bondovka? :D
20. 10. 2021 v 22:10Off-line MxP  (22/185/80)
Neumřel jsi, ale levá část mozku ti odumřela, proto ty vidiny
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2021 v 23:06Off-line BaseZax  (27/-/-)
Takové to, když se člověk stydí za své názory a MUSÍ v jednom kuse zakládat všechna různá témata anonymně. :)
Neumřel jsi... možná to byla chyba, bylo by o jednoho tatara méně.

Moje rada zní - milý-zlatý-hloupý anonyme, moc tě prosím, koukej alespoň na všechna data a ne jen na část. Anebo raději mlč.
Například: Proložíme-li graf nakažených - hospitalizovaných - zemřelých daného státu nějakou funkcí; můžeme si položit otázku "Má podobný průběh/sklon jako ty ostatní?" a porovnáme-li to s ostatními státy a daty... nebude tam nějaká návaznost?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 10. 2021 v 23:24Off-line Anonym
MxP: O zadnejch vidinach v celym tematu nebyla rec, ale ty si byl vzdycky tak trochu natvrdlej.

BaseZax: :D Znis trochu jako nahodnej generator slov ale neva, mozna ti to dava smysl to co si vytvoril :D
20. 10. 2021 v 23:25Off-line Anonym
Skoda ze sem jeste nezavital Tarferi a icko, to jsou vasi vudci, ne? :D
20. 10. 2021 v 23:46Off-line BaseZax  (27/-/-)
Dobře, teď půjdu pomalu jako pro blbečky. :)

To o čem mluvím je kauzalita - příčinnost, kauzální vztah mezi příčinou a jejím následkem. Prostě se děje něco - protože se děje něco jiného.

Řekl bych, že počet nově nakažených kladně koreluje (tím zase vyjadřuji přímou lineární závislost) s počet hospitalizovaných a to znovu kladně koreluje s počtem zemřelých. Jen pro korektnost, vše se děje s nějakým časovým zpožděním. :)
... to dává smysl, čím více nakažených - tím více mrtvých, ceteris paribus (to je latinsky; "jsou-li ostatní stejné"). :)

Jsem líná osoba, tak si ukážeme jen nějaký data... zbytek bys stejně nepochopil Truhlíku. :)

Tak třeba:
UK: https://www.worldometers.info/…/country/uk/
https://coronavirus.data.gov.uk/…s/healthcare

...podíváme se i na minulost, v lednu rostou nakažení, hospitalizovaní i zemřelí; teď rostou nakažení ale zbytek zase tolik ne... no to je divné, že?
Tím tak nějak dokazuji kauzalitu mezi vyšším podílem očkovaných ve společnosti a nižším počtem zemřelých. :)

Pro srovnání třeba taková Indonésie:
https://www.worldometers.info/…y/indonesia/

No rostou nakažení a i zemřelí... hm? Že by to mohlo být i tím, že mají jen okolo 20% očkovaných, možná? A možná i tím, že v minulosti jim to tam moc neřídilo, takže nemají vytvořenou imunito proděláním nemoci a ani očkováním? Ne to ne... jen jsou to nepotřebná NPC v systému... zabírají moc místa na disku. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 00:48Off-line Anonym
BaseZax: Ty trubko. Jediny co jsem rikal ze UK je z jednou nejvice proockovanych zemi na svete a presto tu SAGE tlaci na vladu aby okamzite zavedli "Plan B" coz znamena dalsi lockdown, covid pasy atd.

Rikas toho sice spoustu ale v podstate nic :)
21. 10. 2021 v 00:56Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
No dělení levice vs pravice je poněkud komplikovanější a nejednotné a z toho vychází tvůj problém.
Původní dělení vychází z toho kde kdo seděl kolem krále, tuším krále francie.

Ekonomické dělení levice vs pravice je že pravice prosazuje svobodu a právo lidí rozhodovat co se svím majetkem (kam řadím i tělo) budou dělat, zatímco levice zastává názor že lidé nejsou schopni se o sebe starat a musí to za ně dělat stát, což logicky znamená nesvobodu - omezování vlastnických práv (tedy znárodňení, čím víc vlevo, tím víc vlastnických práv odeberou). Jinýmy slovy čím víc vpravo malí stát, čím víc vlevo - velký stát s větší agendou.

A pak tu máme to co tu máme, kdy pravice a levice jsou bezobsažné termíny a co strana/hnutí řekne že je, to je zcela bez ohledu na to jakou politiku prosazují.

Edit: místní levičáci určitě dodají svoji definici

Podle ekonomického dělení, které používám já se tedy levice staví takto:
- Vláda: Pro silný stát a tedy pro posilování jeho pravomocí, logicky tedy pro vládu jako instituci (to zda podporuje aktuání vládu závidí na dané vladě)
- GMO: levice není pro ani proti, jen chce regulovat, to znamená že krajní levice může mít dva stavy, GMO kompletně v rukou státu, nebo úplně zakázáno. Tedy může být i pro i proti GMO.
- Korporace a banky: Pominu extrémní levici, která chce odebrat všechny majetková práva a zbyde nám levice která chce regulovat a řídit celou ekonomiku včetně korporací a bank aby dosáhla svého vysněného cíle. To dělá dotacemi, regulacemi, skrze monetární politiku,... Nádherným příkladem je aktuální diskuse o zachraňování Škody potom co Škoda/VW udělala d***lní rozhodnutí a zrušili objednávky na čipy a dostala se do problémů. Pravice by ji nechala napospas trhu. Za chyby se platí a když zkrachuje tak uvolní místo na trhu a pracovní síly novým, mladým a inovativnějším firmám. Logicky pak levice je ruku v ruce s korporacemi, protože je reguluje a dotuje. Pravice jim nechává volnou ruku, ale nechává je vyžrat si co si způsobily.
- „my body, my choice" záleží zda svoje tělo považuješ za majetek. Pokud ano, je to pravicová politika, pokud ne (majo***ní názor republikánů v USA) pak to stojí mimo pravo-levé spektrum.

Nutno dodat že podle ekonomického dělení v ČR nemáme pravici, ODS je přinejlepším středopravá strana a Svobodní... no těžko říct, vlezli do koalice s trikolorou která chtěla silně regulovat trh s potravinami pomocí kvót, takže…
21. 10. 2021 v 00:58Off-line Anonym
BaseZax: Na jedny strane mas vysoce proockovanou UK kde k zadny stadni immunite nedoslo ani prestoze udajne 86% lidi ve veku 12+ ma alepson jednu davku (80% obe) (https://coronavirus.data.gov.uk/) a presto NHS udajne opet kolabuje a je potreba co nejrychleji zavest dalsi restrikce. Na druhou stranu mas cesky media ktery neustale tvrdi ze vlny jsou jenom diky nizke proockovanosti, tak minimalne jedna z tech informaci nebude pravdiva, ze?

Chapes to ty trubko anebo to mam rozvest jako pro b***cky?
21. 10. 2021 v 01:16Off-line BaseZax  (27/-/-)
Kocourku, ale pořád mektáš hlouposti.

https://coronavirus.data.gov.uk/…s/healthcare

Jen se podívej na ten rozdíl v počtech hospitalizovaných v dubnu roku 2020, lednu roku 2021 a teď. Už tam vidíš ten podstatný rozdíl? A o to jde a vždy šlo. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 01:21Off-line BaseZax  (27/-/-)
... a ještě jedna věc. Jestli jsi koukal na ty grafy na hlavní stránce (to co jsi posílal ty), tak ty rozdíly v čase se mohou zdát zanedbatelné... protože tam jsou dané loga***my. :) Ale když si to rozklikneš jako moudrý člověk a necháš to v lineární podobě tak se tam ukáží skutečná čísla. :))
21. 10. 2021 v 01:28Off-line Anonym
BaseZax: Tady mas dnesni vyjadreni b***skeho ministra zdravotnictvi ktery rika ze ocekava az 100.000 novych pripadu denne...
https://twitter.com/…153494302733

Chapu ze v UK nezijes, ale media, "experti" a politici podminuji dalsi lockdown a "plan B" poctem pripadu... nikoli poctem hospitalizaci, ci umrti na ktere ty neustale odkazujes. Pocet hospitalizaci a umrti muze bejt nizsi taky diky tomu ze spousta lidi covid uz prodelala a delta muze bejt nakazlivejsi ale ne tak nebezpecna...

Vlada v UK taky nahrazuje PCR testy lateral flow testama. Ackoli i PCR testy jsou se spolehlivosti celkem na hovno, tak jsou spolehlivejsi nez lateral flow. Normalne to funguje tak ze vysledek testu se potvrzuje/vylucuje PCR testem v pripade pochybnosti.
V UK to vlade ted zacala delat opacne a prohlasila 40.000 PCR testu za falesne negativni protoze lateral flow test byl pozitivni.
21. 10. 2021 v 01:29Off-line BaseZax  (27/-/-)
Jinak lžeš. :)

Nic takového jsi nikde nahoře nepsal... nic o SAGE, "plánu B", žádný lockdown... ani covidpas. Takže meeeeh.
21. 10. 2021 v 01:33Off-line BaseZax  (27/-/-)
Dobře... a co jako?

S tebou je to fakt těžký. Nejde jen o počet nakažených ale o celkové statistiky - to znamená i počet lidí v nemocnicích a počet zemřelých. A to nemá tak velký nárůst... takže to očkování asi nějak funguje. Chápeš? :)
21. 10. 2021 v 01:36Off-line Anonym
Takze mi chces rict ze si sel na vladni stranku lovit statistiky hospitalizace/umrti aniz by ses podival o cem se dneska a vcera jednalo a jaka ja v UK situace - aspon podle mistnich alarmistickych medii?

Napriklad to ze politici si prodlouzili emergency covid powers o dalsich 6 mesicu aniz by se o tom formalne hlasovalo? :D

Aha :D
21. 10. 2021 v 01:41Off-line Anonym
BaseZax: Tak pokud ockovani funguje tak proc ockovani neustale nosi rousky? Proc ockovani neustale vyrvavaji ze je neockovani ohrozuji? Proc potrebujes covid pasy? Asi samotni ti ockovani v tu vakcinu moc neveri, ne?

Proc NHS udajne zacina zase kolabovat (sice kolabuje kazdou zimu v poslednich 30 letech, ale to jsou detaily).

Predevcirem umrel ten valecnej zlocinec Colin Powell (kterej se pak stal pro NPC hrdinou k***izovanim Trumpa). On byl plne ockovanej a prej ho zabili lidi kteri se ockovat nenechali protoze umrel na covid...
21. 10. 2021 v 01:56Off-line BaseZax  (27/-/-)
Nějaký zku*vené UK mi je po pravdě u p***le, je to stát který si myslí, že je pořád nějak důležitý a významný... a stejně tam má lidi hloupější (viz třeba to jak tupouni bourali 5G vysílače, Brexit který jim dokonale zničil ekonomiku a tak dále a tak dále) než jsou Češi... a to je občas co říct. :)

Nikdo nikdy normální neřekl, že když se necháš naočkovat tak se nemůžeš nakazit. Ano, pravděpodobnost nákazy je menší ale hlavně je prokazatelně nižší pravděpodobnost těžkého průběhu a případného úmrtí.

Jak jsem napsal, důležité jsou všechny statistiky. Kdyby očkování nefungovalo tak teď v UK umírá lidí daleko víc. :)
Ale i tak je důležité aby se nemoc nekontrolovatelně nešířila. Proč? Protože pak vznikají nové mutace, které jsou víc odolné a nemusí na ně očkování fungovat dostatečně efektivně.
Jestli ti něco říká pravděpodobnost tak možná přijdeš na to proč. Existuje nějaká pravděpodobnost, že ten vir zmutuje. Čím víc nakažených = tím větší kumulace pravděpodobnosti že vznikne nějaká nová mutace. :)
21. 10. 2021 v 03:16Off-line Anonym
Az na to ze ta vakcina virus nestrelizuje, v podstate jedine co ta vakcina dela je ze ti to zmirni priznaky. Ockovani prenasi virus dal. Jak rikam UK je jednou z nejvice proockovanych zemi na svete a zrovna se tam objevila dalsi mutace "delta plus" akorat vcas na lockdown pres zimu a dalsi kolo ockovani :D


Jinak pokud nejses NPC tak se zamysli nadtim co dela bakterii rezistentni k antibiotikum a za druhy si muzes nastudovat historii Marek's disease a jak z puvodne celkem neskodneho viru blba vakcina virus posilnila a udela z nej virus smrtelnej... coz je jeden z duvodu proc se klinicke pokusy vakcin delaji roky, predtim nez se zacnou cpat miliardam lidi kteri musi podepsat ze nezadouci ucinky jsou jenom jejich problem a vyrobce nenese za to zodpovednost.
21. 10. 2021 v 10:35Off-line BaseZax  (27/-/-)
Ále, ty jsi mi nějak moc chytrý.

Víš jak se jmenuje ten vir co tu máme?
- SARS-CoV-2

V roce 2002 tu byla epidemie SARS a v roce 2012 epidemie MERS.
A další a další. Takže se o těch virech ví a zkoumají se průběžně. Takže nějaké to desetiletí už uběhlo si myslím.

A myslím že jsi tím posledním dokázal, že jsi jen obyčejný tupý antiwaxer co opakuje pořád to stejné. Už jsi nudný.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2021 v 14:19Off-line Anonym
BaseZax: Aha, takze ses NPC... jaky prekvapeni. Nekomu komu staci kdyz nekdo zmeni definici vakcinace aby mohl kazdyho kdo neni soucasti kultu oznacovat za antivaxxera je ten nejtupejsi z nejtupejsich.
21. 10. 2021 v 16:27Off-line BaseZax  (27/-/-)
A ty jsi číča uzená. :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload