Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Výplach

12. 11. 2021 v 20:04Off-line Anonym
Čau, jsem mladý patnáctiletý kluk který se právě jen dostal do celé gay seznamkové komunity a nikdy jsem nic s nikým neměl. Přitahuje mě být pasiv, ale nevím přesně jak na to. Vím všechno o tom jak se výplach dělá a že se mají jíst jídla s vysokým obsahem vláknin, ale jediný co mě mate a nikde nemůžu najít odpověď je o kdy naposledy jíst před schůzkou. Řekněme že to plánuju spíše někdy přes den. Nejvíc mi nedává smysl jak lidi třeba jí ještě v den co plánují mít pasivně sex, protože jak můžou přesně vědět kdy půjdou na záchod a potom se vyčistí. Nebo jak můžou vědět že až po schůzce budou muset na záchod. Nevím jak to mám vědět a jak plánovat, protože co když pár hodin před schůzkou se mi nebude chtít jít na záchod a potom to příjde u sexu :/
12. 11. 2021 v 20:14Off-line panskrt  (48/178/81)
A pak že romantici vymřeli:)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 11. 2021 v 20:43Off-line Anonym
To melo pomoct jak?
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
12. 11. 2021 v 21:20Off-line Mazel.Groofy  (102/-/-)
Rozklikni si poradnu a v pravo nahoře je lupa. Napíš tam výplach a máš tam desítky stejných témat a odpovědí, to ti pomůže.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 11. 2021 v 22:09Off-line Mitchalek  (19/178/54)
Upřímně - klistýr není zas tak potřeba. Tělo se samo dokáže zbavit exkrementů vcelku slušně, takže stačí jít na záchod před tou schůzkou a máš to vyřešené. Samozřejmě by bylo fajn se minimálně dole umýt… Každopádně jestli chceš klistýr, tak je to víceméně jen plus, nicméně není až tak potřeba. A i kdyby - exkrementy by zůstaly jen na kondomu (z toho všeho, co píšeš, vypadá, že chceš jen nějaký one night stand, takže bych určitě volil kondom)
13. 11. 2021 v 15:53Off-line waioleta  (50/-/-)
Víš když jdeš z někým ven a neplanujete analní sex tak není co řešit ono stačí mu ho třeba jen pak vyhulit ale pokud víš že své city ani jeden nezvládnete tak hygiena je na místě ,Já mám tu smolu že nevím co od partnera čekat protože je fakt že čas od času trávím v atelieru a tam už jde někdy do tuhého takže se občas stane že se ho ze slušnosti optám nevadí ti že si ho zašpíníš?i když vý že při focení to občas není za potřebí
13. 11. 2021 v 16:17On-line klucinek  (33/176/75)
Tvle buzny radši zdechnou hlady aby si zapíchlaly.....
13. 11. 2021 v 16:36Off-line Spec  (26/185/-)
No, já nesouhlasím s @Mitchalek. Občas, když nejsi vyplachnuty tak to jde i bez, ale většinou to tak není. Také si nemyslím, že je zrovna erotické když během sexu zjistíš, že jsi "špinavý" - pro obě strany. Nejjednodušší je se připravit v blízké době před. Ideální je, když máte možnost to pak dělat někde, kde je sprcha. To pak můžeš dojít případné nedokonalosti v rychlosti vyladit.
Z různých důvodů bych nedoporučoval nejíst třeba celý a podobně, pak se ti taky může stát, že upadneš do nějakého šoku, tvoje tělo bude reagovat jinak pokud na to není zvyklé a to nechceš. Poslední věc co bych chtěl krátce zmínit je, že existují dva druhy výplachu - rychlý a kompletní. V prvním případě by se voda neměla dostat voda moc hluboko a stačí jen malé množství a v druhém případě se vyplachuje i část střeva. Takovýto výplach vydrží samozřejmě delší dobu.
Pro více informací a případné dotazy asi napiš,... Myslím, že poskytuji celkem relevantní odpovědi.
13. 11. 2021 v 17:34Off-line buzna_z_ovy  (103/-/-)
Každý musí svoje tělo poznat a vědět, co si může dovolit a co je ochoten snést. Jsou partneři, kteří to neřeší a jsou zase jiní, kteří se jakémukoli náznaku "nehody" chtějí vyhnout. Pokud jsi ten druhý typ doporučuju 1. Dělat výplach cca 1,5 hodiny před sexem, a v této době už nejíst. Trávení nejde tak rychle jak si lidé myslí a pokud máš ve stravě dost vlákniny a žádná mastná jídla apod., mělo by to stačit a zároveň se za tu dobu vstřebá přebytečná voda, popř. Může se ti ještě chtít na záchod a zjistíš, že ses vypláchl blbě...což je ještě horší, než nebýt vůbec. 2. Nepřehánět to s vodou. Tady opravdu více vody = větší čistota moc neplatí. Jakmile se napustíš hodně, tak ti bude trvat i hodinu a více, než budeš čistý a ještě k tomu v tobě může opravdu hodně vody uvíznout a to je horší než ušpiněný kondom :/ :D
13. 11. 2021 v 19:18Off-line Anonym
@buzna_z_ovy Chapu ze v ten den 1,5 h pred sexem nejist ale prave ze mi to porad nedava smysl v tom. kdy teda mam naposledy jist. protoze ne vsichni potrebujou treba na zachod kazdy den a trva to dyl takze kdybych napr dnes normalne jedl jidlo s dostatkem vlakniny a na zitra planuju sex tak nevim zejo kdy budu potrebovat na zachod a co kdyz zrovna zitra nebudu potrebovat jit
13. 11. 2021 v 19:32Off-line buzna_z_ovy  (103/-/-)
Pokud jíš pravidelně tak chodíš i na záchod pravidelně, takže zhruba můžeš tohle odhadnout. Jinak..neřeš to tak moc, klidně se najez. Vyhni se jen jídlům, co by tě mohly prohnat a masu. Pokud se najíš a potom uděláš výplach, vydržíš čistý několik hodin...nehoda se ale může stát ikdybys hladověl. Dovnitř nevidíš a jen časem to u sebe dokážeš odhadnout, každý jsme jiný a odpověď na tvoji otázku časem zjistíš.
13. 11. 2021 v 19:36Off-line Spec  (26/185/-)
No ty si stejně chceš zkusit před výplachem dojít. Myslim že můžeš jist I klidně před sexem. Než se to dostane dolů do traktu, tak to trvá.
Kdyby se ti nějaká nehoda stala tak je to hlavně třeba nebrat špatně a nenechat se rozhodit.
13. 11. 2021 v 21:37Off-line Anonym
Oka dikec
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload