Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Fáze mezi přátelstvím a randěním

29. 11. 2021 v 23:11Off-line Anonym
Čau, mám jeden,, problém" s klukem a nwm jak to řešit, tak by mi možná někdo kdo to bude brát aspoň trochu vážně mohl pomoci.
Asi před dvěma měsíci jsem na jednom programu potkal jednoho kluka, hnedka jsem si padly do noty a začali jsme se bavit. (Blbý je že program byl celkově jenom 4 dny kdy to bylo rozložený do těch dvou měsíců.) Během prvního dne jsme se bavili fakt dobře, a mě se prostě hnedka strašně líbil a ještě je chytrej, což mi přijde strašně sexy.
Druhý den jsme se zase bavili, ale všiml jsem si že nejsem jedinej kdo na toho druhého chvílemi kouká. Oba jsme se takhle kolikrát střetli pohledy, chvíli na sebe koukali ale nedali jsme nic znát.
Tuto situaci jsem sdílel s kamarádem gayem (sám jsem bi s prvním coming-outem asi před půl rokem), a vlastně jenom díky němu a odvaze kterou mi dodal jsem tomu klukovi napsal. Ihned jsme si začali psát.
Třetí a čtvrtý den byli asi s měsíční mezerou od prvních dvou, během té doby jsme si spolu psali, sice ne nějak extra moc ale psali. Když jsme se pak zase potkali na projektu všiml jsem si že jsme na sobě mohli oči nechat. Jednu chvíli jsme se jeden druhému dívali do očí tak dlouho až jsem z toho měl jakoby motýli v břiše.
Když čtvrtý den skončil, sebral jsem odvahu a napsal mu jestli se nechce někdy sejít ve městě (oba dva bydlíme docela daleko od sebe tak jsme chtěli jít do brna), on mi odepsal že by byl rád. A od té chvíle se táhne problém. Vím že on sám je hodně časově zaněprázdněn, stejně jako já, ale ať jsem navrhnul jakýkoliv termín schůzky, vždycky řekl že by rád šel ale že nemá čas. Takhle to pokračovalo nějakou dobu, potom jsem mu napsal jestli si třeba nechce někdy jenom zavolat, na to řekl že to by taky rád, ale nastal stejný problém kdy nemá čas.
Celou situaci jsem probíral s gay kámošem, ale i hetero kámoškama. Všichni mi radili že mu mám nechat prostor a mám ho vyzkoušet, když mu nebudu psát, tak jestli napíše. Už tak uplynul týden, a i když ho vidím každý den že je online tak nikdy sám od sebe nenapíše.
Opravdu si myslím že mezi námi je jiskra. Ale nechápu proč by se mi třeba vyhýbal. Z toho jak jsme spolu párkrát skrze zprávy flirtovali si myslím že jsme určitě trochu více něž kámoši, ale on asi pořád chce něco míň než vztah. A mě tahle situace strašně leze na nervi, protože je to první kluk kterého opravdu miluji, nejenom kvůli vzhledu. A bojím se že se se mnou už třeba nikdy nebude bavit.
Nesetkal se někdo z vás s tímhle? Nemáte nějakou radu jestli třeba mu mám dál psát první nebo dál čekat?
Byl bych moc rád za nějakou smysluplnou odpověď
29. 11. 2021 v 23:17Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Vítej v gay světě...
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
30. 11. 2021 v 00:28Off-line Nick-NK  (27/181/95)
Vybalil bych to na rovinu ... Napiš, jak situaci vnímáš ty a pokud to necítí stejně a nechce to nebo ono, tak ať ti to řekne rovnou a nedělá kolem toho divadlo. Na tobě je pak, jestli dokážeš respektovat pravdu, i když to třeba nebude podle tvých představ.
30. 11. 2021 v 00:40On-line R77  (47/-/-)
Nemá smysl tlačit na pilu. To, že si dokážete pěkně pokecat a je tam, “byl”, nějaké to slovní flirtování. Ty jsi už teď zaláskovanej aniž by jsi dostal jasný signál. “Mám ho vyzkoušet”, to bude asi rada od ženské.... prostě jeho čas nenastal, buď je tak časově (opravdu) zaneprázdněný nebo sedí hodiny u notebooku. Až opravdu a pokud vůbec bude chtít se sejít tak sám se ozve. Klidně se mu napiš, “občas”, sdílej filmy, vtipy nebo hudbu.... nezávazně.... ale pokud na to nebude moc reagovat, tak se z toho nebuď na prášky. Pokud jednoho dne to má být (on) tak se to stane. Ale nemůžeš, fajn kluka uštvat, jako vlk ovci. Dobrou noc
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
30. 11. 2021 v 08:37Off-line Anonym
Vjaceslav:
To právě že nikoho nemá. Nedostatek času má kvůli tomu že se zabývá analýzami trhu a dělá stejne jako já plno soutěži
30. 11. 2021 v 09:20On-line Frederic  (27/178/70)
Když si chci na něco nebo hlavně na někoho najít čas, udělám si ho vždycky. ostatní jsou jenom kecy, že má někdo moc práce. prostě se mu nechce. dej mu týden dva a pak ho pusť hlavy. jasně, že je to těžký, ale naléháním ničeho nedosáhneš. přestal bych mu psát a jestliže on nenapíše, je to jasný. ty jsi pro to udělal max a on nic. možná blbá rada, ale hledej svýho kluka jinde. ;-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2021 v 09:21On-line Frederic  (27/178/70)
Kdo chce, hledá způsob. kdo nechce, hledá důvod.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2021 v 09:54On-line R77  (47/-/-)
Myslím si, že chudák anonym jej již v pasti. On už je tak dopředu zaláskovanej a rozhodnutej... každá konverzace, rozhovor, e-mail jemu dává myšlenku - naději, že ten dotyčný: Je právě on jeho srdce šampión. Přitom ten kluk muže být jen velký extrovert a má rád konverzaci, šprýmaření, lehký slovní flirt.... s dalšíma fajn klukama.... přitom nemusí zákonitě hledat vůbec žádný vztah, sex. Teď chudák anonym si všechno vysvětluje jinak a bude rád za každou hozenou kost. To se prostě stává, když se bezhlavě do někoho (platonicky) zamiluješ.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2021 v 17:03Off-line i8051  (53/184/97)
Ja nevim, proc tohle probiras s buznakamosema, kamoskama a s nama .. tohle si mas probrat s nim. My na to muzeme mit nazor, ale na tohle ji TY a ON. Nikdo jinej :-)

Ze si "neco myslis, ze je v tom jiskra" je pouze tvuj usudek, Realitu ti zase rekne jen ON, pokud bude chtit. Napad "vyzkouset ho, jestli odepise" .. no to je nesmysl nejvetsi, to mas od nejakyho ditete ze zakladky, ne? :-)

Nicmene to, ze v pocatku vaseho randeni uz na tebe tydny a mesice nema cas je jasna znamka toho, ze mu v hlave fakt nelezis a ze te ma na salamu. Soryjako za uprimnost, ale to je realita ... :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload