Sprchování ve škole

Primo ve skole? Na to by nebyl cas po kazdem telocviku.
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak záleží jestli má TV poslední hodinu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pumo to máme chápat tak že se nesprchuješ nikdy? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Řekl ten, co jde Green Dealu příkladem a nesprchuje se nikdy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jasně že jooo i po tréninku :) přece si nebudu brát čistý věci na špinavý tělo :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Co si pamatuji na škole, tak mi měli tělocvik třeba ráno druhou hodinu, 45 minut uteklo jako voda a z tělocviku jsme museli spocní běžet na další hodinu třeba němčiny. Jako, že bysme měli tělocvik 20 minut a pak se zbylých 25 minut všichni prostřídali ve sprchách nehrozilo, možná kdyby byl tělocvik poslední hodinu ve škole, ale to jsme snad nikdy neměli ani na základce ani na střední :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sprchujem pokaždý, spocený tělo smrdí a sedět v tom ve třídě je humus. Jinak ve sprchách je to super pěkný, hezký těla i klucí
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na základní to nešlo,na prumce už ano,pokaždé.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Vjaceslav (101/-/-) NOVÉ
a ty jsi mladočech nebo staročech, spíš nějakej blb, u nás se normálně říká klucí
a ty jsi mladočech nebo staročech, spíš nějakej blb, u nás se normálně říká klucí
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je vedro a oteplovat se bude . Zatím se zakazuje zalévání.
Co budou ty higienicke dělat až to i díky Grete zakáží a nebo nebude voda???
Co budou ty higienicke dělat až to i díky Grete zakáží a nebo nebude voda???
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Za mě nebyly sprchy ani za základce, ani na střední. Jen když se šlo do bazénu, tam je měli. Takže i kdybych chtěl, tak bych neměl kde :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

No,nevím.jak je to dnes,ale doporučoval bych se pokaždé osprchovat,když je námaha v tělocviku,jestli jsou samozřejmě sprchy k dispozici!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já miluju čuchat klukům k boxerkám který měli před chvílí na sobě třeba v těláku když si dovolím na WC a tak v šatně očuchávám to je boží nejradší bych si nějaký vzal domů, každýmu voní jinak jak tam měli před chvílí svoje č***ky
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ted když nad tum přemýšlím tak si nepamatuji že naše škola měla sprchy na zakladce
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak ono hodně záleží tam tom, jestli škola vůbec nějaké sprchy má :D
Já, když jsem chodil na základku, tak jsme sprchy vůbec neměli k dispozici, myslím, že to tenkrát ani žádná norma přímo nenařizovala (na základku jsem chodil v letech 1998 - 2007). A minimálně pak další vyučovací hodina byla chuťovka. Učitelka vždycky nařídila otevřít všechna okna, protože by s námi ve třídě nevydržela :D Střední škola neměla ani vlastní tělocvičnu, chodili jsme asi do 200m vzdálené městské haly, kterou si škola pronajímala. Tam sprchy k dispozici byly, ale nebyl vůbec čas do nich chodit, protože se vždy spěchalo zpět do školy na další výuku... 30 kluků se v 5 sprchách těžko během chvilky vysprchuje.... Když jsme mívali tělocvik poslední hodinu, tak ze 30 kluků do sprch chodilo maximálně tak 7-8 kluků, zbytek na to dlabal s odůvodněním, že se vykoupou v soukromí hned doma :)
Já, když jsem chodil na základku, tak jsme sprchy vůbec neměli k dispozici, myslím, že to tenkrát ani žádná norma přímo nenařizovala (na základku jsem chodil v letech 1998 - 2007). A minimálně pak další vyučovací hodina byla chuťovka. Učitelka vždycky nařídila otevřít všechna okna, protože by s námi ve třídě nevydržela :D Střední škola neměla ani vlastní tělocvičnu, chodili jsme asi do 200m vzdálené městské haly, kterou si škola pronajímala. Tam sprchy k dispozici byly, ale nebyl vůbec čas do nich chodit, protože se vždy spěchalo zpět do školy na další výuku... 30 kluků se v 5 sprchách těžko během chvilky vysprchuje.... Když jsme mívali tělocvik poslední hodinu, tak ze 30 kluků do sprch chodilo maximálně tak 7-8 kluků, zbytek na to dlabal s odůvodněním, že se vykoupou v soukromí hned doma :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Přesně tak. Za mých let nebyla sprcha nikde (základka, střední, vysoká.... ).
Nahlásit

Jebo, ty máš 23
Nahlásit

A co ty kkt stary vlnity... :-))
Nahlásit

My je měli na základce i na střední ale ani náhodou se to nestíhalo
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Není to ani tak o věku nebo době, kdy a kdo chodil do školy, jako spíše o tom, jaké zázemí a možnosti měla konkrétní škola. Věřím, že v devadesátých letech existovala spousta škol, kde byly sprchy k dispozici. Bohužel, některé školy tuto vymoženost nemají ani dnes. Hodně záleží i na pravidlech, která má škola nastavena. Vyučovací hodina trvá 45 minut. Když zohledním desetiminutové přestávky, podle mého názoru je těžké stihnout, aby studenti během těchto 10 minut přešli do šaten, převlékli se, 45 minut si odcvičili, a pak se znovu rychle převlékli a fofrem šli do třídy na další hodinu. Když k tomu připočítám, že přestávku je třeba podělit dvěma, protože se do šaten začnou cpát studenti, kteří mají další hodinu tělocvik, nedokážu si představit, jak by se během těchto 5 minut stihla celá třída osprchovat, osušit a převléknout…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Za mě ve školách sprchy nebyly, což je škoda. Může to být sranda:))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Za nás jsme měli cca 15 minut na převlečení a návrat do učebny. Nevím, jak by se za tu dobu vysprchovalo cca 42 kluků a holek. Byly jsme silný ročník a dvě třídy na základce.
Za těch 15 minut jsme se stihli převlíc a utřít pot z čela, víc času jsme neměli.
Za těch 15 minut jsme se stihli převlíc a utřít pot z čela, víc času jsme neměli.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mi sme sa sprchovali na Ťelesnej v sprche sme boli 10 chalani nahy bez zavesu a bez murov boli sme vedla seba nahy
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jakej jinej chceš ve sprše být? Ty tam chodíš ve vaťáku?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

S borcema se sprchujem po treningu ve fitku, a je vzdy na co koukat!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To my koubojové máme smůlu, my se jen loupem. Páže by nám zrezly kolty co nosíme proklatě nízko. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

"Mi sme sa sprchovali na Ťelesnej v sprche sme boli 10 chalani nahy bez zavesu a bez murov boli sme vedla seba nahy"
Kdyby sis tak z té školy pamatoval krom p***lí spolužáků i to, co se učilo v hodinách slovenštiny, bylo by to mnohem lepší a nepsal bys teď jak Deméter z Luniku IX.
Kdyby sis tak z té školy pamatoval krom p***lí spolužáků i to, co se učilo v hodinách slovenštiny, bylo by to mnohem lepší a nepsal bys teď jak Deméter z Luniku IX.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No ale ono to TO_TO je mozna Demeter z Luniku, sak ty jeho odpovedi vsude mozne tomu jen nasvedcuji ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 Prosim ťa neuražaj ma
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To ale nejsou urážky:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.