Vzrušuje mě vůně penisu

02. 02. 2022 v 04:09
Anonym

Ahoj, mám rád oral navzájem a miluju vůni penisu, kdo to má stejně? Strašně mě to vzrušuje, asi nejvíc na sexu. Jak je pro vás důležitá vůně a pižmo? Upřednostňujete radši přirozenou vůni, nebo parfém?

O parfému na ptaka jsem neslyšel. Když ksem line hovado, tak si do spoďar střikno možna antiperspirant, ale to je tak všechno
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Antisweat – Deodorant na koule 150ml
Pytel se rosí z tisíce příčin a ne za všemi jsou uběhnutý kilometry. E-sportovci, šachisti a kancelářský krysy znaj ten pocit taky. Stačí málo, mentální námaha, nervozita nebo prcák od šéfa, a pytel túruje potní žlázy na maximum. Proměň svůj šourek s Antisweatem v oázu svěžesti a zbav se pocitu vlhkýho sklepa.
Tolik oficiální text k danému výrobku a info pro ty, kteří neslyšeli o parfému na ptáka :-D.
Pytel se rosí z tisíce příčin a ne za všemi jsou uběhnutý kilometry. E-sportovci, šachisti a kancelářský krysy znaj ten pocit taky. Stačí málo, mentální námaha, nervozita nebo prcák od šéfa, a pytel túruje potní žlázy na maximum. Proměň svůj šourek s Antisweatem v oázu svěžesti a zbav se pocitu vlhkýho sklepa.
Tolik oficiální text k danému výrobku a info pro ty, kteří neslyšeli o parfému na ptáka :-D.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rozhodně prirozenou vůni, která přirozeně vzrusuje a nažhavuje jak má být :-P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tobě voní všechny penisy stejně libě?. Mně upoutá vůně chlapa, která se line při tanci. Voňavých chlápků je opravdu málo, míň než 10%. Dost je i takových, co nemají žádnou vůni, ale smradlaví převažují.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

P**o je nejlepší čerstvě po vysprchování. Bohužel dost kluků má problémy s hygienou a když ho vytáhnout tak jim smrdí jako kyslá cikačka.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Taky mně vzrušuje vůně penisu a boxerek když je kluci sundají třeba na těláku v šatně
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jasně,vůně čistého ocasu po sprše je nejlepší,potom i orálek je fajn!Smradlavé a nemyté i velkoocasy----NEBRAT!!!Dnes snad není problém doma se osprchovat před orálkem,že?!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

No tak jasně že umytej penis je na orál potřeba, ale třeba vůně penisu když jste si stáhli předkožku a měli tam sejra nevzrušovalo vás ta vůně třeba?
Nahlásit

Ahoj, není nic krásnějšího než je vůně mladýho penisu. Normální teenager si ho aspoň jednou za den opláchne, a to úplně stačí :-)
Nahlásit

Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nejraději mám umyté p**o vonící čerstvým potem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.