Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mazání inzerátů. Přehnaná cenzura?

06. 02. 2022 v 23:01Off-line Pajas85  (38/176/69)
Zajímalo by mě, komu taky vadí cenzura inzerce v seznamce? Řekněme, že tam čas od času točím pět druhů inzerátů a dva mi dosud nikdy nebyly zveřejněny. S ostatními zatím problém není. Několikrát jsem se to snažil ošetřit úpravou textu, změnou kategorie... Nemám dojem, že bych tím nějak porušoval stanovené předpisy, které tam každý máme na očích. Navíc funguji rovněž na jiných portálech, kde je to bez problémů i v původním znění. Takže problémy registruji jen tady. Že by admin dusil pod pokličkou něco, aby jiní neměli něco víc než on? :) Podíl neschválených inzerátů by bylo také zajímavé znát. Aspoň víme, že se tu o to občas někdo stará, přestože často čtu, že činnost místních tvůrců není zrovna valná. Ale proč? A nač se soustředí jenom na to schvalování? Třeba někdo s podobně i***ující zkušeností poradí, jak na to nedráždit hada... Přijde mi to zvláštní v demokracii 21. století při svobodě slova. A to už ani nekomentuji, že v té seznamce tu a tam čtu podstatně horší zvěrstva, nad kterými bych na místě admina asi taky chvíli přemýšlel :)
06. 02. 2022 v 23:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Svoboda slova jest věc ošidná neb vzbuzuje dojem, že si lze psát a říkat libovolně cokoliv kdekoliv... svoboda slova hlavně znamená, že za vyjádření názoru nebude nikdo soudně stíhán a perzekuován ZE STRANY STÁTU, pokud neni názor rasistický nebo homofobní apod. ... ale samozřejmě svoboda slova je REALATIVNÍ... čili když např. v redakci rudého práva bude psát redaktor články o zločinech komunismu tak si ho tam asi nenechají :D seznamka má majitele a asi aji nějakej tým poskoků kteří to udržujou tady a je to "soukromý podnik" defakto, čili když se jim tvůj příspěvek/inzerát z jakýhokoliv důvodu zdá nevyhovující, tak jediný co s tím můžeš dělat tak inzerovat tam kde nějakýmu poskokovi nepřipadá dle jakýchsi mlhavých k***erií obsah inzerátu/příspěvku závadný/nevhodný etc., čili jinde...
07. 02. 2022 v 12:02Off-line tropikboy  (37/178/72)
Vedle pravidel se musí také dodržovat zákony. Nepíšeš co je v těch inzerátech. Pokud například hledáš na sex nebo webku kluky pod 18 nebo jim nabízíš peníze za chování se sexuálním podtextem, pak takový inzerát uveřejnit nemohou.
Pokud by chtěl někdo oponovat, že hranice na sex je 15 let, to je sice pravda, ale dotyčného odkazuji na § 201 odst. 1 písm. a), § 202, § 192 a § 193 trestního zákoníku.
07. 02. 2022 v 15:48On-line WileECoyote  (35/178/-)
Demokracie 21. století je něco jiného než si myslíš. 90. léta byly nejvolnější, v internetu totál anarchie bez státu, to už se nikdy nevrátí. Uprav to tak, aby to cenzora nepobuřovalo, protože asi nemáš možnosti, jak si ten inzerát vynutit extra hrubou silou.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload