Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chceš pomoci mladým gayům a lesbám s coming outem?

09. 04. 2022 v 22:13Off-line dominopv  (25/182/72)
Právě teď máš možnost se zúčastnit výzkumu. Tvoje zkušenosti s coming outem mohou být velmi inspirující pro ostatní mladé kluky a holky a můžete tak přispět k lepšímu porozumění tématiky coming outu. V případě, že byste se chtěli výzkumu zúčastnit, mě kontaktujte. Více info níže.

Dobrý den, jmenuji se Dominik Hapl a jsem studentem 3. ročníku oboru psychologie na Ostravské univerzitě. Momentálně píši bakaláskou práci, která se týká coming outu u adolescentních gayů a leseb ve věkovém rozmezí 18-22 let. Cílem práce je popsat prožívání jedince při uvědomování si vlastní sexuální orientace, následně jak tuto informaci zveřejňuje a také co obnáší její přijetí.

Výzkum bude probíhat pomocí rozhovoru, který by trval nanejvýše 60 min. Z důvodu komplexního zpracování informací by byly rozhovory nahrávány, následně přepsány a smazány. Účast ve výzkumu je zcela dobrovolná a anonymní a všechny získané informace budou použity jen pro účel této bakalářské práce. V průběhu rozhovoru se můžete kdykoliv rozhodnout na určitou otázku neodpovídat či rozhovor ukončit.
Vaše účast ve výzkumu přispěje k rozsáhlejšímu porozumění problematiky a může sloužit jako informační zdroj pro jiné gaye a lesby, kteří momentálně prochází procesem coming outu. Dále z výsledků může čerpat jejich blízké okolí i širší veřejnost. V případě zájmu Vám mohu výsledek bakalářské práce později zaslat

V případě jakýchkoliv otázek mě neváhejte kontaktovat. Předem díky.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload