Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pokud se dva lidé seznamují, musí být ze stejné ligy?

10. 04. 2022 v 18:43Off-line Anonym
Věříte v to, že pokud se dva lidé seznamují, musí být ze stejné ligy? Ať už finančně, vzděláním nebo fyzicky? Málokdy se vidí ošklivý kluk s hezkým klukem atd...
10. 04. 2022 v 20:32On-line R77  (47/-/-)
Výjimky potvrzují pravidlo.

Co si budem říkat.

1. Vysoké vzdělání neznamená inteligenci a naopak. Proč? Protože né každý má/ měl stejné podmínky do života a zázemí.

Zda si bude rozumět vysokoškolák se středoškolákem nebo učněm vše záleží na daných profesích a lidech.

2. Nemá smysl se bavit o tom jak velmi bohatý, vzdělaný můž si vezme chudáka z vesnice co nemá ani střední školu… atd. Ale i takový případ znám.

3. Příjem… to je těžké, ikdyž někdo řekne peníze nejsou důležité, a umí vydělat dejme tomu 50-100k měsíčně tak nechce kluka/ chlapa co pracuje na poště co chtěl celý život byt pošťákem.

4. Poté jsou profese kde někdo kdo pracuje od Po do Pá by nechtěl partnera co MUSÍ o víkendu do práce. Třeba státní zaměstnanec a chlap z továrny.

5.Poté tu můžou být rozdílné ambice…. Někdo chce postavit si dům, třeba dohromady, zatímco druhý už má byt a nehodlá jezdit 5 let na Maltu.

6. Rozhodně lidé nemusí mít ty samé koníčky a záliby to je klišé argument, ale tolerovat a respektovat druhého volno časové aktivity může být pro někoho problém.

7. Fyzicky nebo věkově … to je také dost individuální jelikož lidé dokáží být dost sobečtí s majetnickými sklony.


Toto je dobré téma na dlouho ;-) Co člověk to jiný názor nebo náhled.
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 04. 2022 v 21:44Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Když ty protiklady jsou moc výrazný, tak to taky dobrotu dělat nebude.

Formální vzdělání sice není zárukou inteligence, ale vyučenej pokrývač, automechanik nebo kadeřník bude mít prostě jinou životní filosofii než doktor, ekonom nebo právník.

Prachy - kapitola sama pro sebe. Velkej sociální rozdíl se dřív nebo později začne chtě nechtě projevovat. Netvrdím, že je nutnost mít podobný příjmy nebo majetek celkové, ale celá řada potenciálních problémů se v ekonomicky aspoň víceméně vyrovnaným vztahu prostě nemá jak objevit.

Ten chudší může mít pocit, že mám povinnost se s ním dělit a ten rozdíl v příjmu mu nějak kompenzovat. Nebo se bude cítit trapně, že když se třeba jede na dovolenou nebo kupuje auto/barák, tak na to nemá z čeho pořádně přispět.

Toho bohatšího to začne časem srát, že většinu výdajů táhne on, začne se cítit využívanej (ať už právem, nebo neprávem) a každej rozpor skončí argumentem "platím to já, žiješ z mých peněz, tak drž hubu, až budeš nosit domů aspoň půlku toho co já, tak mi něco říkej".
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 04. 2022 v 21:56Off-line i8051  (53/184/97)
No myslim si, ze hlavni je samostatnost, pozitivni mindset a shodnej pohled na svet. To je naprostej zaklad. Pak samozrejme je super, kdyz oba delate na sebe a muzete si upravit cas jak potrebujete/chcete a mate moznost se kdykoli sebrat a treba cestovat, neco podniknout a uzivat si zivot. A kdyz muzete svoji praci delat vzdalene, je to dalsi bonus. No a jsem rad, ze to tak s p***elem oba mame :-)
10. 04. 2022 v 22:08On-line R77  (47/-/-)
@Tommen

Ve spoustě věcech s tebou souhlasím….

Bohužel žijeme ve velmi materiálním světě. Samosebou pokud jeden má slušný příjem a chce třeba cestovat tak s klukem jež má podprůměrný příjem se prostě nedá dotovat 2-3-4 dovolený v roce a k tomu hypo a auto…atd.

Ten vztah by musel být opravdu hluboký.

Jsou samosebou lidé jež se nad takové věci se pozvednout a přehodnotí svůj životní styl protože sami chtějí. To se nedá vynutit nebo na sílu vyžadovat.

Nebudem si nic nalhávat vše není o penězích.

Znám alespoň dva vztahy kdy i po 20 nebo 25 letech se vztah rozpadl, a peněz bylo jako želez.
10. 04. 2022 v 22:28Off-line klucinek  (33/176/75)
Nevím, všichni řeší prachy, za těch 12 let co spolu jsme o penězích nebyla žádná hádka. A to jsme leckdy s přítelem od sebe příjmem 3x a víc. V životě by mě nenapadlo mu něco takového vyčítat. Možná to je tím že oba jsme nastavení stejně. Stačí nám k životu málo a přes to, že by na ledacos peníze byly, prostě to k životu nepotřebujeme. A klidně mu zaplatím co si přeje, když se nejedná o zbytečnou p**ovinu a rozhodně by mě nenapadlo mu to pak vyčítat. A to že máme v principu protichůdnou pracovní dobu a co jako? Opět toto může řešit jenom hlupák, kdo chce ten si společný čas najde.... stačí jen toho druhého mít opravdu rád a trošku mu něco obětovat... A jestli to je čas, peníze, orgány to je snad jedno....
10. 04. 2022 v 23:31Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak jasně, i když jsou oba prachatí, tak jim to nemusí bránit se o ty prachy pohádat.

No klucinek... "Kdo chce ten si společný čas najde" - kdo dělá ve fabrice na směny, tak si asi moc nemůže určovat, kdy bude mít volno.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 04. 2022 v 01:37Off-line Morkicek  (102/-/-)
O vzhledu je to mozna na zacatku, kdyz jste spolu dlouho tak ho preci nevymenite za lepsi model jen diky tomu ze uz nevypada jak driv. Tohle delaj jen deti
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 04. 2022 v 04:01Off-line Tomii1  (23/184/73)
Myslím, že určitě ti dva nemusí být vždycky z nějaké tzv. stejné ligy. Vztahy nejsou jen porovnání tabulek... Pro různé lidi jsou důležité různé hodnoty. :) Někomu záleží víc na vzhledu, někomu na citech, porozumění a podobně. A to formální vzdělání se podle mě často přeceňuje, hlavně u nás. Spousta inteligentních nebo světově úspěšných lidí nemá nějaké extra vzdělání, navíc třeba pro některé kreativce je ten systém spíš ubíjející.
11. 04. 2022 v 07:09Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Ano, pevně věřím ve společenskou hierarchii.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 04. 2022 v 08:08Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Že se protiklady přitahují je největší pitomost vůbec.
Resp. ony se přitahují v té základní linii žena/muž (fyzicky+"funkcema"), ale ne povahově.
A i když nějaký prokladový vztah vznikne, nemívá to dobrý konec.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 04. 2022 v 08:51Off-line igy  (38/173/81)
Protiklady dávají smysl jenom do určité míry. Třeba nespolečenský introvert bude rád, když pozná extroverta, který ho vytáhne občas na párty, ale časem to bude většinou "ty nechceš nikam chodit! × ty pořád někam chodíš!". Takže s tím opatrně, protože protiklady jsou základ pro hádky.

Ale pokud jde o stejnou ligu finančně či vzděláním, ono to obvykle znamená zcela jiný náhled na svět, jinou filozofii i politické preference - míra schopnosti sám sebe zajistit a míra schopnosti komplexně chápat problémy jsou většinou dost klíčové - a víme, že politické debaty jsou někdy hodně hnusné. Nediskutovat politiku s rodiči v zájmu rodinné pohody asi jde, ale s partnerem?
Pokud jde o rozdílnou ligu fyzicky, tak tam je riziko snad jen to, abyste se s partnrem nestyděli jít do společnosti. Aby vás neomrzelo říkat "ale je tak moc milý a chytrý a zábavný".
11. 04. 2022 v 11:00Off-line tatrman  (27/-/-)
Souhlasím s tomenem
dnešní doba je jen o penězích
Toho bohatšího to začne časem srát, že většinu výdajů táhne on, začne se cítit využívanej (ať už právem, nebo neprávem) a každej rozpor skončí argumentem "platím to já, žiješ z mých peněz, tak drž hubu, až budeš nosit domů aspoň půlku toho co já, tak mi něco říkej".

a hlavně lidi přemýšlí majetnicky a kupecky i v rodinných záležitostech. Co z toho budu mít, když bude u mě bydlet? Vyplatí se mi to? Dostanu adekvátní protihodnotu? Takhle bohuhžel uvažují...Jako na trhu...

A z toho se vyvíjí i snaha drtivé většiny vybírat si partnera podle jeho "nabídky". Co mi může nabídnout? Často to tady píšou a ani se nestydí.
Hokynáři.
nejhorší jsou hnusní kluci, třeba při penězích, co si myslí, že protože maj prachy, tak si můžou "koupit" hezkýho. To je největší morální odpad společnosti.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 04. 2022 v 11:17On-line R77  (47/-/-)
@tatrman

Vystihuješ dobře společnost… věci které popisuješ ale často hovoří o pokřivených charakterech a hodnotách.

Jsou lidé co peníze třeba mají, a nežijí okázalým životním stylem a zda jejich partner má 25k nebo 250k je irelevantní. Protože na společný harmonický život to nemá žádný vliv.
11. 04. 2022 v 11:48Off-line Reneejaarudolf  (21/182/78)
Jde to . Jsem šeredný jak p***l a stejně jsem randil s pěknými lidmi
11. 04. 2022 v 11:51Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
A nebo to začne štvát toho chudšího, že se ho pořád někdo snaží tlačit do výletů okolo světa s přespáváním v "luxusních" hotelech. To byl třeba můj případ. Ale zase to není pravidlem, že spolu opravdu musí partneři takto trávit veškerý čas - pořád jsou to individuální lidé s vlastním životem a proto mohou jet na dovolenou úplně sami a nebo třeba jen s přáteli. Tu potřebu mít u sebe neustále tu svou polovičku, aby člověk mohl říkat "my" místo "já", shledávám velmi nezdravou.
Pro mně je ta hierarchie celková se vším všudy - rodina, inteligence, vzdělání, peníze a třebas i ta politická či náboženská příslušnost.
11. 04. 2022 v 12:05Off-line Morkicek  (102/-/-)
Renejaarudolf : a co ti to dalo ze si randil s radoby hezkyma lidma? Nic si sam. Kdyby si pouzil mozek a nekoukal jen na vzhled tak si mozna stastnej a mas vztah. A ty radoby hezky lidi jednou zestarnou a uz tak hezky nebudou a copak udelas? Vymenis je za hezci?
11. 04. 2022 v 12:36Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-)
... každej rozpor skončí argumentem "platím to já, žiješ z mých peněz, tak drž hubu, až budeš nosit domů aspoň půlku toho co já, tak mi něco říkej".
----------
Tohle slysis casto, vid? :-)

tatrman (25/-/-)
a hlavně lidi přemýšlí majetnicky a kupecky i v rodinných záležitostech. Co z toho budu mít, když bude u mě bydlet? Vyplatí se mi to? Dostanu adekvátní protihodnotu? Takhle bohuhžel uvažují...Jako na trhu...
----------
Takto premisli jen rudi tatrmanove, kteri za vsim vidi penize. Krasne jsi vypsal sve nitro a fakt bych rad videl toho nestastnika, co by s tebou byt jen bydlel. Bejt s nekym, co do vseho byti taha jen penize a nevidi zadny dalsi hodnoty, musi bejt na spagat ...

A z toho se vyvíjí i snaha drtivé většiny vybírat si partnera podle jeho "nabídky". Co mi může nabídnout? Často to tady píšou a ani se nestydí. Hokynáři.
-----------
Zrejme jsi doted nepochopil, co u cloveka znamena "mit co nabidnout". Tvoje pokriveni penezi a rudou zlobou neschopneho tatrmana ti zaslepuje ocicka tocicima se dolarama. Proto nikoho nemas a mit nebudes ...

tatrman (25/-/-)
nejhorší jsou hnusní kluci, třeba při penězích, co si myslí, že protože maj prachy, tak si můžou "koupit" hezkýho. To je největší morální odpad společnosti.
-------------
No a ty jsi osklivej a penize nemas, takze zustanes na ocet na veky. Amen ... :-)
11. 04. 2022 v 12:37Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
To jsem mohl čekat že z komentáře Renejehoarudolfa začne nějaká stará láskou zhrzelá bukvice brečet :) vylil sis svůj vztek na špatném cíli. Víš o něm úplné hovno a snažíš se ho hanit? Ubohost poražených nemá mezí
11. 04. 2022 v 12:40Off-line i8051  (53/184/97)
Morkicek, kterej se neumi ani citelne vyjad***, bude neco rikat o pouzivani mozku .. skvelej zacatek tejdne :-)

EDIT: frojdanek me predbehnul
11. 04. 2022 v 12:48Off-line tatrman  (27/-/-)
Vidím že potrefená husa I8051 se chytla...:)
11. 04. 2022 v 12:59Off-line tatrman  (27/-/-)
Nejvíc řvou ti,kterých se to týká viz ty. Reakce ostatních, až na tebe, je vcelku potitivní a souhlasná. Takže jsi ty ta potrefená husa.
Moc dobře si pamatuju jak tady každýmu píšeš, a "co mi můžeš nabídnout?" jako hokynářka na trhu. bereš vztah jako účetní operaci. Má dáti - dal.
11. 04. 2022 v 13:05Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-)
Nejvíc řvou ti,kterých se to týká viz ty. Reakce ostatních, až na tebe, je vcelku potitivní a souhlasná. Takže jsi ty ta potrefená husa.
---------
A ti jeste horsi o tom zakladaji temata :-))

A reakce na tatrmanovy komentare jsou "potitivní a souhlasná" .. no tak tobe to falesny sebevedomi fakt nechybi :-))
11. 04. 2022 v 13:08Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-)
Moc dobře si pamatuju jak tady každýmu píšeš, a "co mi můžeš nabídnout?" jako hokynářka na trhu. bereš vztah jako účetní operaci. Má dáti - dal.
--------------
No ja uz nechci nic nabidnout 6 let, co mam fajn kluka, takze jsi trosku vedle. Ale joo, prosiiim vsechny, kterym jsem tohle napsal, at me upozorni. A kdo dolozi tento text, ktery jsem zde pry napsal, dostane 1000 korun ceskych za kazdy z nich. Takze si tatrmane, kdyz si to tak "dobre pamatujes" muzes jeste slusne vydelat. Ale ono to bude jak se Zemanem a Peroutkou, vid? ... :-)
11. 04. 2022 v 13:15Off-line tatrman  (27/-/-)
Píšeš to neustále. Když někdodá dotaz do poradny ohledně seznámení, že někoho hledá... hned se přiženeš se svoji otázkou...a pak škemráš intim fotky.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 04. 2022 v 13:22Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-) NOVÉ
Píšeš to neustále. Když někdodá dotaz do poradny ohledně seznámení, že někoho hledá... hned se přiženeš se svoji otázkou...a pak škemráš intim fotky.
----------
Ano, samozrejme pisu, ze kdyz neco chce, musi mit co nabidnout. Ale ne prachy blbko. Svet neni jen o penezich, ale o hodnotach, nazorech a dalsim. Dolary v zornickach se tocej totiz jen tobe. Normalni clovek pochopi, tatrman svym rudym pohledem na vec nepochopi nikdy nic :-)

Intimni fotky jako zebram? Joo? A k cemu by mi asi byly? :-) Neni to jako ty, co jsi po me chtel fotky mejch NEZLETILEJCH deti s tim, ze jim ukazes o cem je sex? Urcite by si nechal nekdo neco vysvetlovat od rudy a zavistivy blbky, ktera zvladne sotva hulit ptaky v paladku, takze tvoje "skoleni" by skoncilo fiaskem diky tvy neschopnosti :-)
11. 04. 2022 v 13:41Off-line Morkicek  (102/-/-)
I8051 : kdyz si chyttej jak radio a mas radoby partnera, tak proc tu jsi a proc po deckach sockujes jejich nahy fotky? Chudak ten tvuj radoby p***el. Boze ty si slizoun
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
11. 04. 2022 v 13:44Off-line i8051  (53/184/97)
Morkicku nas novy trinactihodinovy:
- proc tu jsem? Zvladnes uz cteni? Tak se podivej do profilu
- po deckach sockuju fotky? Po kterych prosim, ukaz mi alespon jedno
- p***el chudak? No vcera fakt byl, mam ho holt velkyho
- jsem slizoun? Fajn, aspon me nebudes otravovat

Jeste neco? :-)

Btw "sockuje" je slovo, ktery se v kontextu s tim, cos psal, nepouziva. Nejak se ti to pomotalo :-)
11. 04. 2022 v 14:02Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Morkicek (100/173/75) NOVÉ
I8051 : kdyz si chyttej jak radio a mas radoby partnera, tak proc tu jsi a proc po deckach sockujes jejich nahy fotky? Chudak ten tvuj radoby p***el. Boze ty si slizoun
.
Zloděj křičí "Chyťte zloděje!" :D
11. 04. 2022 v 14:09Off-line tatrman  (27/-/-)
"nabídka" samozřejmě nebyla myšlena v penězích ale tou nabídkou myslel ičko např. věk, výšku, váhu, barvu, délku tloušťku... tak jako u dobytka na trhu, kterej si chce koupit... tobě se už z těch žluťásků ičko motá hlava...
11. 04. 2022 v 14:25Off-line Reneejaarudolf  (21/182/78)
Wau, co jsem tady rozproudilo:D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 04. 2022 v 14:28Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-)
"nabídka" samozřejmě nebyla myšlena v penězích ale tou nabídkou myslel ičko např. věk, výšku, váhu, barvu, délku tloušťku...
----------------
Zase vedle, ani veci z tveho vyctu nebyly tou nabidkou mysleny. No co, treba ti to na potreti dojde. Doufejme v to ... :-)

tobě se už z těch žluťásků ičko motá hlava
-----------------
ze zlutasku? to je co? tva oblibena droga?
11. 04. 2022 v 14:40Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Nutně ani jedno z toho. Nejdůležitější je mít stejné názory a myšlení alespoň v těch základních bodech jako je například politická preference. Nebo si snad někdo dokážete představit ve vztahu Tatrmana s Íčkem? :-P
11. 04. 2022 v 14:46Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jo, ale protiklady jako dominantní a submisivní, ukecaný a tichý, extrovertní a introvertní, rebel a slušňák... ale pochybuji, že komunista a kapitalista. :-P
11. 04. 2022 v 16:10Off-line Morkicek  (102/-/-)
Freud : Ty si radsi ohol tu kozi bradku vypadas jak k****n
I8051. Ty si k****n 7 dnu v tydnu muzes bejt aspon 1 den normalni?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 04. 2022 v 16:32Off-line i8051  (53/184/97)
Sice jsi Lukino vyraboval muj vcerejsi prispevek, ale mas jinak pravdu :-) S tatrmanem ani dvojdomek ... :-)
11. 04. 2022 v 16:41Off-line tatrman  (27/-/-)
Lukino:ale pochybuji, že komunista a kapitalista.

lukino ale já nejsem komunista, nikdy jsem tu stranu nevolil. Takže nechápu o kom mluvíš. Stejně tak drtivou většinu českých "podnikatelů" nepovažuju za kapitalisty,ale za státní vyžírky. Dotace, dotace na všecko, úlevy/slevy z daní, pobídky, odpisy, optimalizace, natažené ruce. a v případě podnikatelské ztráty státe(zaměstnanče) zaplať to! V případě zisku - Seychelly.
11. 04. 2022 v 16:44Off-line i8051  (53/184/97)
Je fakt, ze tatrman neni komunista, tatrman je jen obycejna zavistiva a lina ruda sfine ... :-)
11. 04. 2022 v 16:47Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (25/-/-)
Dotace, dotace na všecko, úlevy/slevy z daní, pobídky, odpisy, optimalizace, natažené ruce. a v případě podnikatelské ztráty státe(zaměstnanče) zaplať to! V případě zisku - Seychelly.
---------------
Cozeee? Podnikatele maji natazene ruce? To mas leda ty. Ty tu porad chces pro sebe byty zdarma a 100% servis od statu :-)
A jo, na Sejselach jsem ted byl, to je fakt, samozrejme diky zisku .. proto taky podnikam. Ty snad pracujes proto, abys byl ve ztrate? Tak to te uz zacinam chapat ... :-)
11. 04. 2022 v 16:53Off-line tatrman  (27/-/-)
Za covid dostali 500miliard
11. 04. 2022 v 16:56Off-line i8051  (53/184/97)
Kdo dostal 500 miliard za kovid? :-))
11. 04. 2022 v 16:58Off-line mishek  (25/-/-)
Nemyslím si, ale lidi, co si jsou podobní, k sobě budou mít určitě blíž, automaticky a přirozeně.

Já a můj přítel jsme docela protipóly, když pomineš pohlaví. :D A jak nám to hezky funguje.
11. 04. 2022 v 17:32On-line R77  (47/-/-)
@mishek

Protipóly v čem? Tak pro zajímavost, aby čtenáři netápali.

Příklad

1. On je dobrák od kosti a ty jsi zloduch :D
2. Ty umíš skvěle vařit a on rezervovat místo v restauraci :D
11. 04. 2022 v 17:48Off-line mishek  (25/-/-)
@R77

Dobráci jsme určitě oba a to druhé umí obojí lépe on xD

Povahově jsme trochu jinde, i když jsme oba dva introverti. Já toho moc nenamluvím, nejsem rád středem pozornosti ani v okruhu přátel. On je celkem upovídaný, charismatický, rád je středem pozornosti a umí to. :D

Fyzicky si taky nejsme tak blízko. On je vyloženě medvěd, já spíš jako.. no... když se oholím, lidi mě oslovují slečno. :D

Pracovně jsme taky daleko od sebe. On je elektroinženýr, super-technickej člověk. Já se živím jako umělec na volné noze.

Oba děláme hudbu. Já znám noty, umím skládat. On je zvukař, baví ho spíš mastering a produkce. Tam se třeba navzájem doplňujeme. ^^
11. 04. 2022 v 17:52On-line R77  (47/-/-)
Dík za smysluplnou odpověď pro naše čtenáře ;-)
11. 04. 2022 v 17:56Off-line mishek  (25/-/-)
Rádo se stalo, jakékoliv další neintimní otázky rád zodpovím. :D
11. 04. 2022 v 18:13Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Morkicek (100/173/75)
Freud : Ty si radsi ohol tu kozi bradku vypadas jak k****n
.
No tak vypadám jak k****n no :D já to přežiji a stejně se tak budu leckomu líbit:D ale uvědom si jedno - Já si své vousy oholím a už jako k****n vypadat nebudu, zatímco ty se můžeš upravovat sebevíc a pořád zůstaneš k****nem :)
11. 04. 2022 v 18:16Off-line bombakul  (29/176/75)
Tak překážky si stavu lidi samotní. Když porovnám mě a moju makovičku tak sou mezi náma rozdíly až propastný. Inteligence je jednoznačně na jeho straně ale taky mi nikdy nenadával že sem b***c nebo tak a já se za svoje nedostatky před ním nestydím. V otázce finanční už je to trochu jiný a v době kdy sme se poznali neměl absolutně vůbec nic a podnikat začal až s mojí fin. Podporou ale je snaživý a daří se mu víc než dobře. Společných zájmů máme taky jen pár vlastně jen sport ale nám to tak vlastně pasuje :)
11. 04. 2022 v 18:24Off-line i8051  (53/184/97)
Ty jo .. u misheku je to primo harmonie. Drzim palce. U nas taky harmonie, jen bych nektera slova v mishekovym textu prehazel ... :-)
11. 04. 2022 v 18:53On-line R77  (47/-/-)
Taky přihodím rozdíly u nás doma pro zajímavost

- zatím co Já půl života v montérkách ten druhý před počítačem
- v domácnosti jsme oba bordeláři :D
- on má rád rychlou jízdu já zase pomalou
- on je ve všem důsledný a já zase až tak moc né v některých věcech
- on rád bude celý víkend v garáži zatímco já na zahradě
- hádky nepřipadají do úvahu… stačí pohled a vím, že je něco špatně…. dokážeme více méně přečíst toho druhého nálady
- finance oba musíme plánovat tak jako v každé normální domácnosti

The Fin
11. 04. 2022 v 20:22Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Tatrman: No já bych tě normálně nenazval komunistou, ale musel jsem tě nějak odlišit od kapitalisty, aby bylo pochopitelné, co tím myslím. Určitě máš ke komunistovi blíže než Íčko. :-P
12. 04. 2022 v 17:10Off-line outlaw34  (27/186/73)
Jasně, oba musí hrát za větší město. Takže Brňáci maj smůlu. :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload