Anální kun*a

10. 05. 2022 v 16:02
Anonym

Setkal se někdo z vás s tím, že nějaký týpek o své díře mluvil jako o anální k***ě? Nezní to divně?

Setkal:) a i s pánskou vagínou :) a vlastně mi tyto termíny vyhovují víc než kdejaký "kaďák" nebo "Čokovoko" a jiné prasárny které tu místní nevychovanci vypouští do světa.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

To je asi novotvar kterej vymysleli bisexuálové aby si připadali jako menší buzny :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ty jsi k***a Bussi. Tak ne, nefunguje to, pořád mi nepřipadáš dost žensky:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

BussterX jsi pička ale :) no teda, je opravdu možné že někteří to dělají kvůli sobě, ale třeba takový Freudtoldyou by tím převychovával pár kluků na Sissynky :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Mně se to slovo zdá srandovní, ostatně srandovní je celej sex, takový ty pohyby dovnitř a ven a hekání, jakej to más smysl... obávám se, že teď už jsem v takovém stavu duchovního rozvoje a poznání a na cestě k vyššímu stavu vědomí, že bysem se u sexu musel chechtat 8)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pohyby dovnitř, ven, hekání... a ojedinělý vagipšouk..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Teď už jsem v takovém stavu duchovního rozvoje a poznání a na cestě k vyššímu stavu vědomí
- to asi ne bastře, takovou věc hraní pc her nezpůsobuje :o)
- to asi ne bastře, takovou věc hraní pc her nezpůsobuje :o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lukréťo, mě by zajímalo, jestli to co napíšu bereš fakticky jako že to myslím smrtelně vážně míněno nebo jestli se jenom tváříš, že to tak bereš, abys měl záminku rejpat 8) ať tak či tak, rači kafe s tedyberou v přechodu než s urejpanou buznatetou :P
Nahlásit

Buss není k***a ani pička, takhle ho nazývají jen bisexuálové, aby si připadali jako menší buzny.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Bastrotéko, mě by zajímalo, jestli to co napíšu bereš fakticky jako že to myslím smrtelně vážně míněno nebo jestli se jenom tváříš, že to tak bereš, abys měl záminku rejpat, že rejpu :o)

Khalo, to jako američani mají ve fotoalbech víc prasáren, než my čehůni?:o)
Nahlásit

Kam na něho chodíš? Do toho tvýho Kaufu?:o)
Nahlásit

Mlátili ste se košíkama?:o)
Nahlásit

Náhodou je to výstižný sousloví.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mrkvička Přesně, já to taky používám
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je to docela časté označení (zejména u té zženštilejší části gay populace) a osobně s tím nemám problém (Vůbec si to v tu chvíli nespojuji s ženskou vaginou. Ani trochu na ni nepomyslím, takže mi to nepřijde nijak antisexy.) Ale více než anální k***a se spíše používá jen to slovo k***a. :-P
Nahlásit

Ten název je cajk.
Nahlásit

Já bych teda radši preferoval výrazy jako kakaový věneček, hnědé oko a nebo čokoládová hvězdice :D :D :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A nestačí říct prostě jen zadek? Nebo se říká jdi do p***le a né do anální k***y... :D
Nahlásit

Khalo, no fuj, že já na klikal. Ten chlap nemá žádnou p***l, jen znetvořené a vytahané střevo, které mu skoro vysí u p***le, pravá k***a je proti tomu krásná princezna... :D

14. 05. 2022 v 18:40
Anonym

Sedí indián se smutnou indiankou u řeky a ptá se jí: " Proč jsi tak smutná Hluboká díro?"
A indianka si posteskne:"To bys nepochopil, Krátký šípe " xDD
A indianka si posteskne:"To bys nepochopil, Krátký šípe " xDD
Nahlásit

Tak dnes jsem se dostal k dalšímu zvláštnímu označení pro mužskou zadel - označení "Bussy" což je složení anglického "Butt" (zadek) a "Pussy" (pička) :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.