Je to legrační, ale když se vám v mládí někdo líbil, byli jste z něj nervózní?

15. 05. 2022 v 21:12
Anonym

?Přepadly mne vzpomínky, musím se smát, tehdy mi do smíchu ale nebylo...

Proč jako v mládí, mně když se někdo líbí teď ve stáří tak su z něj nervozní taky :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

15. 05. 2022 v 21:38
Anonym

To sice jo, ale teď už to na sobě nedávám znát..
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já taky ne ale stejně je to poznat :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pánko v majonéze, mně se to téma líbí a je mi celkem jedno kdo ho založil :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hlavně se mi to téma líbí proto, že v něm dostávám pluska... když píšu do témat politických, mám minuska od protiruských válečných štváčů z NATO :P
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Minusko do 30 sekund :D:D:D a pak kdo tady skáče na flus, i***ti bez humoru :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano ano, opět tu byl nějaký hodnotný příspěvek o vaginálním mykotickém šlemu či co to bylo... zřejmě byl vlivem sebereflexe a zdravé autocenzury smazán samotným autorem panem O. hned poté, jak zde ráno posílen zdravým spánkem spatřil tento svůj plod nočních běsů... :D:D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

NaKluky.cz
Dnes, 12:06
NOVÁ
Nahlásit
Ahoj, uživatelé si stěžují na nevhodné zprávy/komentáře odesílané z tvého profilu, čímž ses dopustil závažného porušení Podmínek serveru.
Chovej se prosím k ostatním uživatelům slušně.
V opačném případě budeme muset přistoupit až k zablokování tvého profilu.
Díky za pochopení!
Tým NaKluky.cz
Tak on si Onlip stěžoval :D
Dnes, 12:06
NOVÁ
Nahlásit
Ahoj, uživatelé si stěžují na nevhodné zprávy/komentáře odesílané z tvého profilu, čímž ses dopustil závažného porušení Podmínek serveru.
Chovej se prosím k ostatním uživatelům slušně.
V opačném případě budeme muset přistoupit až k zablokování tvého profilu.
Díky za pochopení!
Tým NaKluky.cz
Tak on si Onlip stěžoval :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

BussterX (101/130/150)
Ano ano, opět tu byl nějaký hodnotný příspěvek o vaginálním mykotickém šlemu či co to bylo... zřejmě byl vlivem sebereflexe a zdravé autocenzury smazán samotným autorem panem O. hned poté, jak zde ráno posílen zdravým spánkem spatřil tento svůj plod nočních běsů... :D:D
Nebo si uvědomil, že stejně laskavým titulem jako nazýval svou nebohou matku nebo manželku nemůže nazývat také nějakou Tedyberu.
Nebo si uvědomil, že stejně laskavým titulem jako nazýval svou nebohou matku nebo manželku nemůže nazývat také nějakou Tedyberu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Primoš já a ty nejsme kámoši, to co píšeš jsou stejný sračky jako tamty hony na tedyberu -_-
Nahlásit

Buřte, z čeho jsi vyčetl, že bych s tebou chtěl kámošit když mě tak hezky upozorňuješ, že kámoši nejsme?
Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Off-line primosigh (22/-/-) NOVÉ
...Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
- zajímavé, když se takto ohání někdo, kdo tady nemá co dělat
...Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
- zajímavé, když se takto ohání někdo, kdo tady nemá co dělat
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Čím vic profilů, tím větší seznamka... mimoto mnohé profily jsou založeny prostě proto, že někdo rozjíždí nějaký PROJEKT 8)

K***t v majonéze a ako to všetko vieš? Nemali by sme ťa nahlásiť na políciu za niečo neoprávnené?
Nahlásit

Já vím taky všechno a co nevim to si domyslim, třeba to, že žádná šestnáctka neví co je to pavlik morozov :D

No jasně, taky jsem býval nervózní. Teď jsou to úsměvné vzpomínky. Spíš se mi teď stává, že jsou ostatní nervózní ze mě :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.