Je to legrační, ale když se vám v mládí někdo líbil, byli jste z něj nervózní?

15. 05. 2022 v 21:12
Anonym

?Přepadly mne vzpomínky, musím se smát, tehdy mi do smíchu ale nebylo...

Proč jako v mládí, mně když se někdo líbí teď ve stáří tak su z něj nervozní taky :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

15. 05. 2022 v 21:38
Anonym

To sice jo, ale teď už to na sobě nedávám znát..
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já taky ne ale stejně je to poznat :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já se vždycky rozklepu, jako kdybych měl zimnici.
To budou asi ty hormony.
To budou asi ty hormony.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chlapci teplometni vdacni za kazdy flus, vas si ta baba natrie, kam si len zmysli :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Pánko v majonéze, mně se to téma líbí a je mi celkem jedno kdo ho založil :P
Nahlásit

Hlavně se mi to téma líbí proto, že v něm dostávám pluska... když píšu do témat politických, mám minuska od protiruských válečných štváčů z NATO :P
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Minusko do 30 sekund :D:D:D a pak kdo tady skáče na flus, i***ti bez humoru :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano ano, opět tu byl nějaký hodnotný příspěvek o vaginálním mykotickém šlemu či co to bylo... zřejmě byl vlivem sebereflexe a zdravé autocenzury smazán samotným autorem panem O. hned poté, jak zde ráno posílen zdravým spánkem spatřil tento svůj plod nočních běsů... :D:D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Že by primosigh byl další profil brécy, že opět útočí na onlipa? Kolik má ta vaginální blbka profilů?

NaKluky.cz
Dnes, 12:06
NOVÁ
Nahlásit
Ahoj, uživatelé si stěžují na nevhodné zprávy/komentáře odesílané z tvého profilu, čímž ses dopustil závažného porušení Podmínek serveru.
Chovej se prosím k ostatním uživatelům slušně.
V opačném případě budeme muset přistoupit až k zablokování tvého profilu.
Díky za pochopení!
Tým NaKluky.cz
Tak on si Onlip stěžoval :D
Dnes, 12:06
NOVÁ
Nahlásit
Ahoj, uživatelé si stěžují na nevhodné zprávy/komentáře odesílané z tvého profilu, čímž ses dopustil závažného porušení Podmínek serveru.
Chovej se prosím k ostatním uživatelům slušně.
V opačném případě budeme muset přistoupit až k zablokování tvého profilu.
Díky za pochopení!
Tým NaKluky.cz
Tak on si Onlip stěžoval :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

BussterX (101/130/150)
Ano ano, opět tu byl nějaký hodnotný příspěvek o vaginálním mykotickém šlemu či co to bylo... zřejmě byl vlivem sebereflexe a zdravé autocenzury smazán samotným autorem panem O. hned poté, jak zde ráno posílen zdravým spánkem spatřil tento svůj plod nočních běsů... :D:D
Nebo si uvědomil, že stejně laskavým titulem jako nazýval svou nebohou matku nebo manželku nemůže nazývat také nějakou Tedyberu.
Nebo si uvědomil, že stejně laskavým titulem jako nazýval svou nebohou matku nebo manželku nemůže nazývat také nějakou Tedyberu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Primoš já a ty nejsme kámoši, to co píšeš jsou stejný sračky jako tamty hony na tedyberu -_-
Nahlásit

Buřte, z čeho jsi vyčetl, že bych s tebou chtěl kámošit když mě tak hezky upozorňuješ, že kámoši nejsme?
Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Muhahahaaa tu sa zas co dialo? primosight a Hilda von Wurst nie ste kamosky? :))
tak ja si dovolim este raz edukacne okienko, nech som zas neni obvineny, ze mam selektivny pristup k fejkovym profilom jak fcera:
primosigh
insdelenter
amis
Fanous
FORMAN
panbohnanebi
FOJTIK
a boh vie kolko dalsich
No kto by to len tak asi mohol byt? Hmm hmm hm fakt neviem. Ked som ho tu nedavno natrel, tak mi vypicoval na jebojse, to som jako nepochopil preco tam. Ale vy bukvice necitate, to je potom jak perly... :))
Medzi nami dievcatami hadam, ze onlipovi budes u k***tnej diery, soryjako.
tak ja si dovolim este raz edukacne okienko, nech som zas neni obvineny, ze mam selektivny pristup k fejkovym profilom jak fcera:
primosigh
insdelenter
amis
Fanous
FORMAN
panbohnanebi
FOJTIK
a boh vie kolko dalsich
No kto by to len tak asi mohol byt? Hmm hmm hm fakt neviem. Ked som ho tu nedavno natrel, tak mi vypicoval na jebojse, to som jako nepochopil preco tam. Ale vy bukvice necitate, to je potom jak perly... :))
Medzi nami dievcatami hadam, ze onlipovi budes u k***tnej diery, soryjako.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Off-line primosigh (22/-/-) NOVÉ
...Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
- zajímavé, když se takto ohání někdo, kdo tady nemá co dělat
...Jasně, že píšu sračky a pořádám hon, dát mu ochutnat vlastní medicínku se mi prostě líbí. A dokud nepřestane tak ji bude dostávat. Jinak pokud to vadí tobě je to tvůj problém.
- zajímavé, když se takto ohání někdo, kdo tady nemá co dělat
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Boze tak este raz a pomaly aj pre tych, co pomalsie chapu.
Vsetky tie profily, co som spomenul vyssie patria akrylatovi. Snad ste si nemysleli, ze by nas len tak opustil.
A ked ma budete srat, tak sem napisem aj fejkove nicky panov, co sa tvaria jak Pavlik Morozov.
Ale predtym asi este pustim zopar nickov mojej oblubenej Jirinky Makovej Adiankovic Externej, uz ich ma tiez jak nasranych :))
Vsetky tie profily, co som spomenul vyssie patria akrylatovi. Snad ste si nemysleli, ze by nas len tak opustil.
A ked ma budete srat, tak sem napisem aj fejkove nicky panov, co sa tvaria jak Pavlik Morozov.
Ale predtym asi este pustim zopar nickov mojej oblubenej Jirinky Makovej Adiankovic Externej, uz ich ma tiez jak nasranych :))
Nahlásit

Čím vic profilů, tím větší seznamka... mimoto mnohé profily jsou založeny prostě proto, že někdo rozjíždí nějaký PROJEKT 8)

K***t v majonéze a ako to všetko vieš? Nemali by sme ťa nahlásiť na políciu za niečo neoprávnené?
Nahlásit

Já vím taky všechno a co nevim to si domyslim, třeba to, že žádná šestnáctka neví co je to pavlik morozov :D

No jasně, taky jsem býval nervózní. Teď jsou to úsměvné vzpomínky. Spíš se mi teď stává, že jsou ostatní nervózní ze mě :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.