Co jste dnes kdo dělali, když je tak hnusně?

Sedím tady u PC a čekám kdo mi napíše Táhni cu*aku z*****y.
Zatím nikdo, možná se také dočkám :D
Zatím nikdo, možná se také dočkám :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Primosigh, tak až ti někdo napíše v první nevyžádané zprávě "tahni č***ku" jako mně uživatel Kuryr, tak o tom nezakládej téma v poradně, neb ti bude smazáno a dozvíš se od bdělého admina, že zakládáš nevhodná témata, neb neni nevhodné někomu upe cizímu nadat do č***ků, ale veřejně se o tom bavit a kazit tak image rajské idylické zahrady této úžasné seznamky 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Byl jsem si koupit zabijačkovou polívku a teď sedím s boyfriendem v hospodě u hokeje. A jsem nasranej, takže se asi ožeru.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No a pokud se neožeru moc, tak si zahrajeme NHL nebo Red Dead Redemption 2. Pak se uvidí, jak moc se mi bude chtít do těch věcí, o kterých se v lepší společnosti před desátou nemluví.
Nahlásit

Hm, takže dneska se chlastá na vztek. Že jsem se na ty sráče vůbec díval, teď budu muset jít k očnímu, jak mě bolí oči.
Nahlásit

Khalo
Teda hrať wowko keby sa odhodlal musí mať deň aspoň 36 hodín :D
Teda hrať wowko keby sa odhodlal musí mať deň aspoň 36 hodín :D
Nahlásit

Zrovna jsem si domastil p**o.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 14 minutami Off-line roz**d (16/-/-) NOVÉ
"Zrovna jsem si domastil p**o."
Ano roz**de, to je informace, bez které by nikdo z nás dneska v klidu neusnul. :D
"Zrovna jsem si domastil p**o."
Ano roz**de, to je informace, bez které by nikdo z nás dneska v klidu neusnul. :D
Nahlásit

Tak aspoň se bude všem hezky spinkat :-D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to neviem ako to je momentálne v týchto nových wowkach, naposledy som to hral pred 8 rokmi a to som hral min polovicu dňa inak sa to ani neoplatilo zapinat xD
Nahlásit

Je zajímavé, kolik je o toho roz**dova "Zrovna jsem si domastil p**o" souhlasů. To děláte pravidelně, že hned poté, co si vyhoníte, vlezete na nakulky.cézet? :D
Nahlásit

Ano pravidelně. Vyhonili si nad jednou fotkou tak ihned hledají další
Nahlásit

Byli doma,odpoledne vzali auto a jeli na návštěvu rodinného příslušníka.
Nahlásit

Kdy bylo naposledy venku hnusně? jaká je vůbec definice hnusného počasí? déšť? myslíš, že přežiješ bez vody? pro mě je třeba hnusně cokoliv nad 25 stupňů

Jezino, a ta tvoje chajda nemá čtyři stěny?
Nahlásit

Před 13 minutami On-line TommenBaratheon (18/174/73) NOVÉ
"Jezino, a ta tvoje chajda nemá čtyři stěny?"
Třeba ji má kulatou. 8)
"Jezino, a ta tvoje chajda nemá čtyři stěny?"
Třeba ji má kulatou. 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

17/05 bylo nadherne a tak jsme si odpoledne ve Vrbosce vzali 5 ctyrkolek a jeli se projet po Hvaru az na Sv. Nikolu. Skvelej vyhled a pocasi. Nad Biokovem se pripravovala stredecni bora a uz se to tam kumulovalo. Po ceste se nam malem zrakvil kamos, kterej skocil ctyrkolou do olivovyho haje a po asi 5 metrovym letu a salta si jen odrel ucho a ctyrkolka prisla o zrcatka. Vecer skvela vecere na nabrezi. Tolik k tomu, co jsem delal v utery, kdyz bylo v CR hnusne :-)
Stredecni bora podle predpovedi mela foukat tak 15-20, ale realne to pod Bracem bylo mezi 30-40 uzlama. Takze krasne na pul geny jsme tech 10 uzlu rychlosti dali :-)
Stredecni bora podle predpovedi mela foukat tak 15-20, ale realne to pod Bracem bylo mezi 30-40 uzlama. Takze krasne na pul geny jsme tech 10 uzlu rychlosti dali :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.