Bílé zuby

18. 05. 2022 v 15:34
Anonym

Nemáte někdo zkušenosti s nějakými produkty které vám krásně vybělí zuby? Nechci utrácet tisíce u zubaře a moc nevěřím reklamám na zázračné přípravky, lepší by byla vaše osobní zkušenost :)

Fakt to nejsou tisíce. Stačí jeden tisíc měsíčně a k zubaři opravdu nechoď. Od toho je dentální hygiena
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ve finále pomáhají a jahody nebo maliny. Někde sem četl že i kyselina citronová ale tady bych byl trochu opatrnější
Nahlásit

No, je otázka, jestli chceš výsledky hned a okamžitě, tak jdi na bělení, jestli ti stačí, se k bělejšímu zubu propracovat postupně, tak bych věděl i o levnějším řešení, napiš PM ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I záleží na genech,jak bílé zuby máš.Pravidelné čistění je taky OK!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Občasná dentální hygiena určíte pomáhá, jinak si můžeš koupit obyčejnou bělicí zubní pastu (kolem 100 Kč) a pravidelně čistit ji zuby
Nahlásit

Máš recht bomba, sázkou na jistotu by pak byla kys. sírová :o)
Nahlásit

Možná zkus bělicí pastu od Pearl Drops? Tak před čtyřma rokama jsem ji používal a koukám, že minimálně na netu ji ještě prodávají. Mají víc druhů a myslím, že já jsem měl Hollywood smile. Nečekej zázraky, od zubaře bys to určitě měl lepší, ale pamatuju si, že mi je to celkem decentně vybělilo a byl jsem s ní celkem spokojenej. :D
Nahlásit

Bělící pásky z aliexpressu :D používám už roky...
Nahlásit

Bělením u zubaře se tenčí sklovina.
Pokud kouříš se a piješ kávu tak budeš mít zuby stejně žlutý.
Jak psali výše stačí dentální hygiena a pravidelně čištění
Pokud kouříš se a piješ kávu tak budeš mít zuby stejně žlutý.
Jak psali výše stačí dentální hygiena a pravidelně čištění
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nejvíc pomůže žrát syrové maso a žádné sladké. :-) vyzkoušeno po generace.
Nahlásit

Spravne :-)
https://ctrlv.cz/clIK
https://ctrlv.cz/clIK
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Domácí zubní pasta - smíchej jedlou sodu Bikarbona s olivovým olejem. Zdravá zubní pasta s bělícím účinkem .
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Existuje lék, po kterém se nekazí zuby a také trochu zbělejí. Přestanou se obrušovat a viklat. Jmenuje se menachinon MK-7.
Když jsem si ho koupil poprvé před 10 lety, tak mi lidi sami od sebe říkali že mám hezké bílé zuby.
Když jsem si ho koupil poprvé před 10 lety, tak mi lidi sami od sebe říkali že mám hezké bílé zuby.
Nahlásit

A plemenak na ty lichotky skocil, p***om se ho chteli jen zbavit ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Plemeňáku to o čem píšeš je obyčejnej vitamin K2 kterej je obsaženej třeba ve žloutku nebo sýru ale i v játrech nebo mase hlavně kuřecím nebo v tučných rybách. Největší obsah je u kvalitně a přirozeně krmených zvířat takže tě musím zklamat ale žádnou ameriku si neobjevil ale je to něco co je obsažený prakticky ve všech potravinách:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na bělení doporučuji domácí bělení, než spíš ordinační. To ordinační bělení na dentální hygieně nemá tak dlouhé účinky. Domácí bělení (pomocí bělícího gelu a násad na zuby, které dostane na dentální hygieně) má pomalejší nástup, ale mnohem delší dobu účinku. Platí potom určitá dočasná omezení v dietě, měla by se dodržovat tzv. "bílá dieta". To znamená jíst převážně světlé a nebarvící potraviny, vyhnout se kávě, atd. Případně si po jídle pro jistotu vyčistit zuby. Jsou totiž náchylnější na přijímání nového pigmentu během bělení. Snad to pomohlo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Noa k cemu jsou ty extra bily zuby? To nekomu neco hmatatelnyho prinese krome kontrastnejsich fotek na instaci? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejde o nějak extra bílé zuby jako z reklamy na orbitky, ale žluťásky taky lidi moc nemusí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A nebo geneticky je mají žlutější. Také je to možnost.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Každopádně si nejsem jistej jestli bych zrovna u zubů experimentoval s babskýma radama
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.