Stalo se vám někdy

01. 06. 2022 v 13:26
Anonym

Že vás nějaký kluk "nechtěně" chytil nebo šmrncl rukou přes..., třeba při sportu nebo jen tak? Mně se to stalo při fotbale v těláku a bylo to moc fajn, navíc byl hezkej.

Samozrejme :D a všetci sa tvária, že sa nič, ale vôbec nič nestalo :D. Horšie je, keď sa vám stane, že vás tam niekto priamo a úmyselne chytí :) Môj teplý kamarát, ktorý je mimoriadne slušný pokiaľ si nevypije (vtedy sa zmení na libidózneho maniaka), ma chytil za vtáka priamo pri prechode cez cestu medzi ľuďmi. To som fakt nevedel ako zareagovať :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A kdyz napise nekdo anonyme, ze jo, tak se nad tou predstavou vyhonis? Najdi si spis kluka a nebudes mit tyhle dotazy ze skolky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051, musíš ale pochopiť, že tázajúci sa je naozaj zrejme mláďa, ktoré tu rozvíja svoje masturbačné predstavy ;) a to je predsa úplne v poriadku :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V těláku na střední se mi to stávalo často u kontaktních sportů, jenom nevím, jestli to byly náhody...:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano a bylo to velmi příjemné!
Nahlásit

Jeden čas som robil trošku grappling. Áno, ja :D Aj takú slečnu baví "porvať sa" :D Ale ja som to vnímal ako šport, nemal som postranné úmysly, stalo sa mi len jediný raz, keď bol kamarát v dominantnej pozícii a ja v garde, že sa mi postavil :D, ale on to o mne vedel, zasmial sa a neriešil, potom sa pokračovalo v tréningu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A čo tak wresling
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Juraj8381, jos - tam je to furt, ale myslím si, že to nikto poriadne nerieši. Je pravda, že v úpolových športoch je gayov menej. Heteráci také niečo prejdú mlčaním - nič sa nestalo :). Ale je pravda, že niektorí gayovia majú na zápasenie fetiš... :) Ale je to úplne neškodné a aspoň si zacvičia :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

P**ovina, ryšaví vikingovia sú sexy :D
Nahlásit

Tvl ze te stale bavi, blbej telocvikari, zakladat parodie nicku, aktualne rysavou_zavist. Nemas dost kamaradu, tak si povidas mezi svymi nicky? Ty jsi vazne ubohej d***lek. Zase ale pobavis, to je ti k dobru ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.