Otok

03. 06. 2022 v 12:57
Anonym

Dobry den, vcera jsem si napsal lihovkou na penis no a potom mi otekl, chtel bych se zeptat co mam delat

Nedelej nic a zemri jako chlap ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Prodávej lihovky jako zaručený přípravek na zvětšení penisu :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lih je karcinogenni? Paneboze, lihem vylita Jezina zase perli :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Me nezajimaj Jezino tvy rozbory a analogie s inkem do tiskarny. Ukaz to, cos psal, ze jsou lihovy fixy karcinogenni. Nebo zase pises rychlejc, nez myslis? Vlastne ty ani nemyslis ... :-)
Nahlásit

Jezina - cistic vocasu ... :-)
Nahlásit

Skoda, ze ti to nevyplachlo mozek :-)
Nahlásit

Na tohle je nejlepší sekáček na maso.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dneska ne Jezino, jsem se prezral a prepivil na Lucii, rum bude az v utery na grilovacce u nas na terase. Objednal jsem Malteco, Legado, Millonario, El Commandante Reserva Exclusiva a Dictador 20yo. Se stav s detma ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zemři jako chlap. Skvělé. Lidem,radící na tento stupidní dotaz, bych doporučil hluboké zapřemejšlení. Kràsná čeština.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jít k doktorovi...teda, a já si připadám jako totální nemehlo, když jsem si málem uříz prst při opravě kola....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Použil bych vodu, aby se to zdědilo . Neodstraní to, a pokud nechodíš s ptákem venku tak to po čase zmizí samo. Francovku bych nepoužíval s tou to nemůžeš jen to víc podráždíš . Bolela mě záda a chtěl jsem se namazat francovkou , ale stekla mě na díru a pálilo to jako čert než jsem to smyl vodou
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.