Zkušenosti s léčbou syfilisu

07. 06. 2022 v 13:01
Anonym

Ahoj všem, jakou máte zkušenost s léčbou syfilisu? Musíte vždy jen ve svém kraji na kožní kliniku?Lze v průběhu léčby změnit lékaře např LB kraj za Středočeský (mám špatnou zkušenost s přístupem a řešením prodělané nemoci).

@Jacksone
Já bych neztrácel čas hledat mozek u (power). :D :D :D
Já bych neztrácel čas hledat mozek u (power). :D :D :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak nas power alias capslock0 nebo vjaceslav je ukazka, jak muze kovid poskodit mozek. Kolovratek stale dokola. Kdyby to aspon kopiroval, ale on to vzdy pise znova. No a tak je proste stale sam, protoze s takovymhle vymetlem se bejt neda, musi si chodit honit na detsky slipecky do lesa :-)
https://ctrlv.cz/Md5t
https://ctrlv.cz/Md5t
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jakoze podobne stupidni? To ne, jsou naprosto shodne stupidni :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

07. 06. 2022 v 16:48
Anonym

Dík za reakci. V Liberci dost opruz...obvoďáka bych tím nestresoval, myslím, že není důvod. Zkusím dát dotaz přímo lékaři, zda mohu k němu přejít. Hlavně se chraňte, fakt po zkušenosti na veronologicke ambulanci v Lb, kde jsem přišel už bez příznaků( byl jsem upozorněn, že bych to mohl mít a fak jo) už bych tam nevlezl, byla to velká chyba.Tím nemyslím se léčit.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

07. 06. 2022 v 17:01
Anonym

Problem vznikl, že partner na služebce v Ostrave vlezl kam neměl.Když někomu věříš, jsi věrný, tak ti vřídek připadne jako ranka po holení a neřešíš. Až on začal mít problém a musel s pravdou ven.Podle mě to plno lidí má v sobě ani netuší...osvěta dost mizerná, přístup lékaře jak za komunistů.Fakt dost potupné a nadřazené chování, jako bych něco někde šířil.
Nahlásit

Anonym
dost potupné a nadřazené chování, jako bych něco někde šířil
-------------------------------
Buď rád. Za chřipečku-19 je rovnou kriminál.
dost potupné a nadřazené chování, jako bych něco někde šířil
-------------------------------
Buď rád. Za chřipečku-19 je rovnou kriminál.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Jacksone (22/167/63)
Zajímavé že to na těch stránkách nic nenajde když na dám vyhledat přezdívku capslock0. Zjevně si naletěl na fotošopovou sesmoleninu vytvořenou i8051.
Zajímavé že to na těch stránkách nic nenajde když na dám vyhledat přezdívku capslock0. Zjevně si naletěl na fotošopovou sesmoleninu vytvořenou i8051.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Power (101/180/65)
Jacksone (22/167/63)
Zajímavé že to na těch stránkách nic nenajde když na dám vyhledat přezdívku capslock0
---------------
Zeby to bylo tim, zes to po provaleni rychle smazal? Zeby moralni kocovina? Zeby ses za sebe pak stydel? Nebo si snad myslis, ze by se s tebou nekdo tak zabejval a misto screenshotu, kterej zabere 3 sek***y, vytvarel ve fotosopu tyhle perverzni obrazky? :-)
Jacksone (22/167/63)
Zajímavé že to na těch stránkách nic nenajde když na dám vyhledat přezdívku capslock0
---------------
Zeby to bylo tim, zes to po provaleni rychle smazal? Zeby moralni kocovina? Zeby ses za sebe pak stydel? Nebo si snad myslis, ze by se s tebou nekdo tak zabejval a misto screenshotu, kterej zabere 3 sek***y, vytvarel ve fotosopu tyhle perverzni obrazky? :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajco měl opravdu umřít už mnohokrát ale jemu než něco docvakne....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ten to vykupuje od doby co měl neštovice. Myslím ty normální
Nahlásit

Proto si taky slibuju dlouhověkost
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Musíš chvilku počkat než zpracuje informace. Pak napíše něco o C02 chřipečce a EU
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jacksone (22/167/63)
A stejně mi neříkej Power že jsi nebyl ty ten první v těch vlnách co šli vykoupit roušky a mouku ze supermarketu když jsme se my ostatní tomu smáli.
--------------
Jojo bžundu jsem měl velkou z jedinců jako ty, co vystrašeně dřepěli dva roky doma s nasazeným náhubkem na rypáku a báli se vyjít ven, aby smrtelně neonemocinkali.
A stejně mi neříkej Power že jsi nebyl ty ten první v těch vlnách co šli vykoupit roušky a mouku ze supermarketu když jsme se my ostatní tomu smáli.
--------------
Jojo bžundu jsem měl velkou z jedinců jako ty, co vystrašeně dřepěli dva roky doma s nasazeným náhubkem na rypáku a báli se vyjít ven, aby smrtelně neonemocinkali.
Nahlásit

Jacksone (22/167/63)
výsledkem lenosti
-------------------
Jojo cucáci tvýho věku jsou líný echt :-)
výsledkem lenosti
-------------------
Jojo cucáci tvýho věku jsou líný echt :-)
Nahlásit

Aspoň,že tohle řešit jsem vůbec nemusel a nemusím!
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No fuj. Léčba prasat se nevyplácí. Místo léčby radši kulka.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Prasata se uspávají kulkou?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pokud ti nevadí Praha, doporučuji https://medicentrum.cz/…logie-praha/. chodím tam na testy na všechno. Mají výborný a lidský přístup. Pokud se potvrdí syfilis, počítej s týdenním pobytem v nemocnici.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.