Mobilní Appka

Nenamáhali jste se ani s responzivním designem, na všech zařízeních to běží ála verze pro PC/prohlížeč, což je dost humus a za trest s tím dělat.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem jenom na mobilu a problémy neeviduju. Co přesně se ti děje? Nemáš náhodou tlačítkovej?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Opravdu tu je malo dotazu na mobilni apku? Vazne?
https://www.nakluky.cz/poradna/hledat/?…
Btw zadna apka nikdy nebude, v aktualni dobe je to nesmysl, dnes se pouzivaj responzivni weby, je to jednoduchy, levny a uplne to staci. Apka je k nicemu, nikdo nebude ladit apku pro nekolik OS a hromady zeleza. Navic kdyz to je jen webview :-)
https://www.nakluky.cz/poradna/hledat/?…
Btw zadna apka nikdy nebude, v aktualni dobe je to nesmysl, dnes se pouzivaj responzivni weby, je to jednoduchy, levny a uplne to staci. Apka je k nicemu, nikdo nebude ladit apku pro nekolik OS a hromady zeleza. Navic kdyz to je jen webview :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nebude, protože na internet se chodí na počítači a ne na svítící vložce.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No mně by alespoň stačilo, kdyby to mělo možnost přizpůsobit web pro telefon. Ta verze pro PC na telefonu je vážně hrůza, jak už zmiňuje Lofwyr.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Proboha kupte si dotykáč. A ne aligatora A300
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nějak to nechápu. Podle komentářů mám skoro pocit jakoby to v nějakých mobilech šlo optimalizovat a v jiných ne. Já mam IPhone 12 Pro, což není zrovna starej telefon a určitě není tlačítkovej. V čem je teda problém?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak nekupuj ajfony ale telefony
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Boyik20 (20/180/70)
No tak většinou jsou webové stránky ve verzi pro PC a pro telefon, ale tenhle web se mi i na mobilu zobrazuje ve verzi pro počítač, což už tak přehledné není.
No tak většinou jsou webové stránky ve verzi pro PC a pro telefon, ale tenhle web se mi i na mobilu zobrazuje ve verzi pro počítač, což už tak přehledné není.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.