Doporučte dodovatele elektřiny a plynu

18. 06. 2022 v 17:04
Anonym

Ahoj, máte nějaké dobré zkušenosti s nějakým dodavatelem elektřiny/plynu? Nechtěl bych naletět na nějakou pofidérní firmu.

Ja beru od slunce a zadaco, tomu nenaletis .. :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Teď už si člověk asi nevybere, já jsem u Lamy a doufám, že ji ČEZ nezlikviduje, tak jako ostatní (ať mi nikdo neříká, že v tom nemají "prsty")
Teď už ti stejně nikdo nic extra nenabídne, takže asi nezbyde, než se upsat těm větším ("prověřeným") Prostě ČEZ asi nikdy nezkrachuje....
Teď už ti stejně nikdo nic extra nenabídne, takže asi nezbyde, než se upsat těm větším ("prověřeným") Prostě ČEZ asi nikdy nezkrachuje....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja mam Yello v kanclu a ok :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nas agent tam funguje skvele :-)
Nahlásit

Jasný petrolej a propanbutan.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já tedy nemám klasickou trojku, ale teď je zrovna doba, kdy nevíš co bude zítra. Radil bych nyní zůstat u klasického, třeba u státního dodavatele, ať z toho něco máme a neposíláme zisky do Německa, než se situace na trhu uklidní.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ideo to snad nemyslíš vážně. Kupuj u koho chceš ale prachy dou vždycky do Německa. Plyn platíme asi 5x víc než Němci kupují a eletriku máme nejdražší na světě
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ze na to dnesni profici neprisli, Jezina jim musela otev*** oci :-)
Nahlásit

E.On, jak plyn, tak elektřinu. Nemůžu si na nic stěžovat.
Nahlásit

Bombakul , pokud vím, tak Eon i Innogy jsou německé a ČEZ je český dodavatel a výrobce. Ano, prachy jdou sice do Německa z nákupu, ale zisky těch německých co tu podnikají jdou jejich ,,matkám,, do Německa. Kdežto u Čezu ty zisky z prodeje zůstavají u nás. Nebo že by Čez posílal zisky taky do Německa? Komu? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jez no jasně, nejvíce energií se spotřebovává přes zimu logicky, a ty soláry ti v zimě tu vyrobí 00 nic. No na tu žárovku ti to možná bude stačit, když ty solární panely nebudeš mít zasněžené... :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Furt tě nějak nechápu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bombakul, to nevadí, to se stává, nemůžeš chápat vše... :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.