Patří ananas na pizzu?

Na pizzu patří cokoli co tě napadne. :-P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sotirios "Sam" Panopoulos byl řecký přistěhovalec, který se pokládá za vynálezce havajské pizzy v jižním Ontariu v Kanadě.Podle tradice v roce 1962 rozložil šunku a ananas na standardní sýrovou pizzu ve své restauraci Satellite Diner a pak pojmenoval koláč pro značku konzervovaného ovoce, které používal.
Zrodila se havajská pizza, následovaná kontroverzí, kterou stále vyvolává.
Zrodila se havajská pizza, následovaná kontroverzí, kterou stále vyvolává.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Za mě jo. Je to osvěžující :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nemám rád kombinace slané se sladkým, ale jako sním to. Tedy první vyberu ten ananas a sním ho samostatně a pak si vychutnám zbytek té pizzy. Ale sám si to neobjednávám. Mám raději sýrovou, tuňákovou s kuřecím, ale i jiné :) Podle mě patří na pizzu to co komu chutná, takže klidně i ananas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Za zavřenými dveřmi si ho tam klidně dávejte, ale na veřejnosti ho nevytahujte, kazili byste mravní výchovu mládeže.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nehodí se. To je jako kdyby si někdo dal ke svíčkové, hranolky.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Patří jasně že jo proč by ne
a Jentak3 má sice super příměr se svíčkovou + hranolky ale už i takové kombo jsem viděl, a i horší jako třeba řízek špenát a rýže a když dokáže někdo tohle sežrat tak proč ne análnas na p**u :D
BTW super kombo je taky smažák houskový knedlík a přelít trochou guláše
a Jentak3 má sice super příměr se svíčkovou + hranolky ale už i takové kombo jsem viděl, a i horší jako třeba řízek špenát a rýže a když dokáže někdo tohle sežrat tak proč ne análnas na p**u :D
BTW super kombo je taky smažák houskový knedlík a přelít trochou guláše
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

ObcasnevPraze: mínuskuj si mě jak chceš, mě by to prostě nechutnalo míchat sladký se slaným. Jsem velký gurmán, rád jídla kořením, ale do slaných jídel prostě cukr nedávám, nezlob se :D takové prase nejsu :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když chceš dej si ho tam, když ne tak nedávej. Je to tvoje věc.
Nahlásit

Jistě, že ananas na pizzu patří... teda pokud nechceš, abych jí jedl.
Nahlásit

To sú také "detské" chute... no ale čo ako? Keď si ju tam dáš, bude tam patriť, ako to tu už bolo trefne povedané.
Ja rád štipľavé.
Ja rád štipľavé.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.