Chování kluků zde
Zdravím, je normální že někteří kluci zde mi do zpráv píšou že mi uřežou ruce, že jsem jenom mrak a že mě zabijou? :DDDD příjde mi to docela vtipný jak jsou NĚKTEŘÍ kluci zde ubozí a schovávají se za anonymitou, lze něco proti tomu dělat kromě bloku?
Celkem normální i mimo tuhle stránku. Nahlásit, blokovat a případně nahlásit na policii. Nic víc dělat nejde.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ta takoví mně naštěstí nepíšou :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jak se mraku rezou ruce? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pokud jsi ty kluky odmítl, tak je to celkem běžná reakce. Pro někoho může být stresující být pořád odmítán. Není to běžné pouze v rámci této seznamky, ale i kdekoliv jinde. Třeba na Facebooku se našlo pár "statečných", kteří mi vyhrožovali buď fyzickou likvidací, nebo "jenom upravením fasády". A neanonymní byl pouze jeden z deseti těch pisatelů. Pod rouškou anonymity je každý svalouš. Jenže ti blbové zapomínají, že na internetu není nikdo plně anonymní :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mrak - akože mráček - obláček? :D veď to je milé :D
Ja byť Tebou, tak sa zasmejem a bloknem.
Ja byť Tebou, tak sa zasmejem a bloknem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To nemá cenu takové lidi řešit, ignoruj to, dej je do bloku a hotovo, většinou si hrají na něco, ale přitom to jsou jen "pánové" kteří touží po pozornosti. Nic s tím ani dál dělat nejde, anonymita je celkem dobrá věc ale zároveň je obklopena těmito "lidmi" - _-
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.