Tunel club Ostrava

21. 07. 2022 v 11:53
Anonym

Vyzkoušel někdo z vás Tunel club Ostrava? Laká mě to, ale bojím se, že tam budou staři a tlustí chlapy, které bych tam nerad viděl. Stojí to za návštěvu? Díky

Ano chodí tam i staří a tlustí chlapi, dále chlapi různého věku a postav.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Taky se tam chci zajít někdy podívat :) ještě sem tam nebyl
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak tam nechod a nebudou tam stari a tlusti chlapi ... :-)
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Blbost, i když tam nepůjde, tak tam stejně budou staří a tlustí chlapi. To tě jenom starej a tlustej ičkoň láká, abys tam nakonec šel
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

No,dneska to tam bude žít,jsou prázdniny,doba dovolených a děsné horko!!Určitě buddou všichni nazí,či něco obdobného!!Běž a neváhej!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zdar borci, nic proti Ostravákům, ale teď v tom vedru bych raději zvolil nějakou gay diskotéku nebo si vlezl do nějaký vířivky v gay klubu v Pze nebo Brně.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sem tu novej Ale take Mně to laka se tam někdy podivat ale nejlepebych tam začel s nějakym chlapem gay,sem take gay
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vždycky když tam jsem, tak je tam i dost mladých urostlých nebo vysportovaných chlápků. Že si říkám, kde se tam vzali, takové není ani moc často vidět na ulici. Oni tam spolu v kabinkách dělají grupáč. A jak to rychle jde, ráz na ráz. 20.10. tam bude vstup v tričku nebo nahý. Minule tam pobíhali s napruženými péry.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Někdo ze středočeského kraje kdo by rád společně zajel do Tunel clubu na naked párty?
Nahlásit

Plemeník- zajdi si do sauny Babylonia a uvidíš kolik je tam napružených pér…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hodně tam i chodí Poláci!!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano Zajdu se take Podivat ale aš budu mět dovolenou v Květnu tak se pujdu podivat do toho Klubu Tunelu
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nepřeháněj Halabudro! Jsi moc k***ický. Já sleduju tvoje připomínky a komentáře a se vším jsi nespokojen. Platit jsi musel vstupné a konzumaci, jak kdybys tam byl hodinu. Možná se nad tebou slitovali, že jsi bezrouk. Máš si povinně říkat: "Jsem spokojen s tím, co mám.". V Betonu to bylo obdobné a přežili jsme to.

Nejsem k***icky napsal jsem svuj názor. Konzumaci jsem si ani nedaval protože mi bylo spatně od žaludku. Bordel špína smard. A to jsem jeste slusny.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Prý plné HIV lidmi dokonce i bezdomovcema
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.