První sex

To ti řeknu až se to stane :p
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zaregistroval se sem a našel tady týpka, který to chtěl taky zkusit a vlítli jsme na to, on mě poprvé, já ho poprvé v****al a bylo to super, na další schůzku jsem vzal i přítelkyni a občas se ještě scházíme, ačkoliv se pak na mě začal lehce upínat a to mi fakt vadí :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Prakticky stejnej jako ten druhej.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Můj první sex proběhl stejně, jako můj druhý, třetí, desátý i padesátý. No a jak dopadl tvůj první sex? Bylo něco? :sD :sP
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hele ellvine ještě jsem ho neměl
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

V 15 by jsi měl mít jiné prio***y,než první sex!!Jen mrdej a ve 20 budeš protivný "BUK"!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

S ní: když jsme se dva dny předtím jen muchlovali a víc nebylo, přišel jsem domů s pořádným stojákem. Takže v ten den odpoledne předtím jsem si to preventivně udélal, protože jsem nepočítal s tím, že něco bude. Bylo a mě trvalo strašně dlouho, než jsem se udělal.
S ním: všechno proběhlo, ale nebylo to (atmosférou, nebo jak to nazvat) takové, jak jsem čekal.
S ním: všechno proběhlo, ale nebylo to (atmosférou, nebo jak to nazvat) takové, jak jsem čekal.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nalozil som ju v izbe kde spal spolubyvajuci, ktory sa v priebehu toho zobudil a mumlal si tam nieco ze "k***a a ja nic, zas si musim ist vyhonit". Bol som dost pripity, pustil som to do nej naostro a mesiac som trpol ci neostane tehotna :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.