Chrápání

21. 12. 2022 v 19:02
Anonym

Zdravím, máte někdo zkušenost s léčbou chrápání? Nebo co na chrápání zabírá? Případně s laserovou operací, která zamezí chrápání, než do toho vrazím 15 tisíc, tak chci zkusit vše možné. Případně sprej Pssst jestli jste zkoušeli :) Díky

Tak u každého je to invidualní, u mě zabrala operace nosní přepážky
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Najdi si hluchýho přítele
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bejvalý chrápal jak důlní drtička na šutry. Doktorka mu zařídila léčbu apnoe nebo jak se to jmenuje, prostě další level od chrápání se zastavujícím dechem. No a já jsem si pořídil hluchátka -34dB, fitnes náramek s budíkem na vibrace a naučil se s tím spát i na boku. Polštář s výsekem taky jde použít, ale není potřeba. Místní trollové se tomu možná vysmějou, ale tohle mi fungovalo, dokud jsem se s ním nerozešel a teď to používám při spaní po nočních šichtách na randál od sousedů.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ja12345 (22/-/-) NOVÉ
Když máš někoho hodně moc rád, tak i jeho hlučné chrápání je jako rajská hudba, když spí vedle tebe.
--------------------
:sD :sD Kdyby ses každou noc kvůli svému chrápajícímu přítelovi pořádně ani nevyspal, mluvil bys jinak xD
Když máš někoho hodně moc rád, tak i jeho hlučné chrápání je jako rajská hudba, když spí vedle tebe.
--------------------
:sD :sD Kdyby ses každou noc kvůli svému chrápajícímu přítelovi pořádně ani nevyspal, mluvil bys jinak xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Řešení je úplně jednoduché, stačí mít dvě ložnice..... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ty vajco za ty dve loznice usetris, co? Vzdyt jsi stale sam a buzykl, masku a slipecky muzes nechat na chodbe ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na jaký chodbě? On má ten jeho plesnivej brloh i nějakou chodbu?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

On je ten brloh jenom chodba
Nahlásit

Tak vajco svým chrapotem by probudil max masky, plínky a buzykly...já jsem pro to, aby se dal dohromady s Jezem a odstěhoval se to azbestostanu;-)
Nahlásit

Teď mě napadá otázka komu z těch dvou se chceš za něco pomstít
Nahlásit

2 mouchy jednou ranou...a ještě by mohli dát trojku se školníkem
Nahlásit

A seš si vědom toho že by se mohlo i něco narodit? A jo už to chápu ty se chceš pomstít celýmu světu
Nahlásit

A to stvoření bude vychovávat Mgr. Strejda nebo jemu podobnej dezolát
Nahlásit

Je jedno kdo to bude vychovávat ale trpět bude celej svět
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.