Jak si zvětšit penis

Ahoj kluci. Už dlouhou dobu hledám řešení, jak zvětšit penis. Musím přiznat že s ním nejsem spokojený, a docela mám z toho trauma. Četl jsem o různých tabletách, gelech apod... Ale takovým metodám osobně nevěřím. Hodně vážně přemýšlím o zvětšení p**a chirurgicky. Je to metoda, že seberou tuk z třeba břicha, nebo z jiné části těla a dají do penisu. Je to v Praze, údajně do dvou hodin je hotovo, a penis by měl být širší, a při toporu i delší. Reálně nad tím přemýšlím ale nevím jestli to funguje. Proto bych chtěl vědět jestli řešil někdo takovýhle problém a vyřešil... budu moc rád za různé rady a postřehy.

Funguje jen operace…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A nehrozí žádné zdravotní rizika nebo něco?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zkus antidepresiva v kombinaci s alkoholem. P**o ti to sice nezvětší, ale bude ti to tak nějak jedno ;)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Daweray: Někde tvrdí, že můžou nastat problémy s erekcí, někde tvrdí, že ne :) https://zena.aktualne.cz/…cc47ab5f122/
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Při operaci sou rizika ne úplně malý a ten tuk... Jako jo ale tělo ho časem vstřebá a budeš tam kde včera. Ale existuje jedna možnost. Najdi si partnera pro kterýho budeš důležitej ty a ne tvoje p**o viz nespočet stejných témat tady
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tuk je energetická zásobárna těla, tělo má tendenci tuk zužitkovat při výdeji energie, takže si moc neumim představit, že by tuk implantovaný kamkoliv na těle pod kůži tam zůstal na věčné časy a nikdy jinak... nevstřebá tělo po čase ten tuk z p**a? neni to oprerace na kterou se musi chodit třeba opakovaně např každých 5 let? btw našel jsem si orientační cenu zákroku a je to cca 60 tisíc... řekl bych, že řešení které navrhuje tady kolega samik přijde levněji... 8)
Nahlásit

Taky dobrý ale samikovo mě rozesmálo :)
Nahlásit

To mě taky ale moje řešení je levnější a praktičtější. Nebo potom eutanazie
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

"Je to v hlavě. A tam bych začal."
Škoda že jsi s tím nezačal sám, už tak před čtyřiceti lety.
Škoda že jsi s tím nezačal sám, už tak před čtyřiceti lety.
Nahlásit

Já nemusím nic zachraňovat.
Nahlásit

Daweray (24/183/95)
Pro začátek by stačilo zhubnout 183/95 je dost slušná nadváha a část penisu je schovaná uvnitř tukových vrstev a logicky tím pádem vypadá menší.
Pro začátek by stačilo zhubnout 183/95 je dost slušná nadváha a část penisu je schovaná uvnitř tukových vrstev a logicky tím pádem vypadá menší.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rizika zvětšení :-D https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Máš dost velký,radši nic nedělej!!Jen ohol chlupy a bude opticky větší!!Je to nejcitlivější oblast každého chlapa,tak bacha,ať Ti dlouho funguje!!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Okay chlapy, děkuji za rady. :) Jinak (power) pracují na tom . :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.