Exotické ptactvo

03. 02. 2023 v 19:42
Anonym

Chová tady někdo exotické ptactvo? Nemyslím, že, má 1 andulku, ale třeba i odchovává atd.

03. 02. 2023 v 19:44
Anonym

Je spousta pouze tzv. mazlíčkářů a chovatelé docela ubývají, tak mne zajímá, jak je to v této komunitě
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Drahá polovička hnízdí Andulky a korely, já chcu k chalupě pávy, ale to držkuje......
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jednoho ptáka jsem ještě nedávno měl a ten mi ulítl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Před pár lety jsem pořídil 2 páry kanárů a než mi to přerostlo přes hlavu a prodal jsem mladé i chovné páry, tak jsem jich měl 12 :-D Nenároční na chov a narozdíl od uřvaných korel příjemně zpívají, ale jen samci.
Vyplatí se jezdit na ptačí burzy, dá se tam koupit krmivo ve výhodných baleních po desítkách kilo míchané přímo pro daný druh ptactva, prodat mladé, nakoupit různé vybavení i se poradit o chovu.
Vyplatí se jezdit na ptačí burzy, dá se tam koupit krmivo ve výhodných baleních po desítkách kilo míchané přímo pro daný druh ptactva, prodat mladé, nakoupit různé vybavení i se poradit o chovu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Slípky a pulky už sou taky exotický?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mám aru, pyruru. Na chov ne.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Andulky se množí i v zimě a nejsou tolik náročné na chov venku. Jsou celkem odolné. Stačí jim venkovní voliera se zateplenou budkou, kam budou snášet i vejce na sezení.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A bez zateplené budky budou snášet vajca na stání případně na parádu
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

05. 02. 2023 v 20:40
Anonym

Já chovám drobné ptáčky , jako zebřičky, amady atd. Mam toho trochu víc, asi 50 párů
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.