Příprava

02. 04. 2023 v 14:21
Anonym

Ahoj. Mám takový malý problém. Mám teď dlouhodobě přítele a on by chtěl zkusit být top. Jenže mi příprava (klystýrem) trvá dlouho a většinou se m i nepodaří ani vycistit. I po 4 h to prostě "není čiste" a já tudíž být bottom nemůžu. Neporadí někdo, co dělám špatně?

Klystýr se nepolyká.
Ten se zavádí ze spoda, nejlépe vlažnou vodou smíchanou s trochou másla, nebo sádla a ve větším množství 2-3 klystýry najednou a pak opakovačka jen dvě dávky na dovyprázdnění a pak výplach. Vždy tam něco zůstane, to bych už neřešil a zbytečně nezatěžoval střeva výplachy.
Ten se zavádí ze spoda, nejlépe vlažnou vodou smíchanou s trochou másla, nebo sádla a ve větším množství 2-3 klystýry najednou a pak opakovačka jen dvě dávky na dovyprázdnění a pak výplach. Vždy tam něco zůstane, to bych už neřešil a zbytečně nezatěžoval střeva výplachy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak tohle je dost silný kafe už i na tebe jezino....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bych mu s tím výplachem klidně pomohl a za odměnu by dostal . . . .
Granátového prince :-)
Granátového prince :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zánět, sepsi a břišní koliku.....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Panebože. Děti do 25 let prosím nečíst. Hrozí trauma
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym:
tak análny výplach má aj svoje nevýhody. Po výplachu všetku vodu zo seba von nedáš a potom samozrejme sa počas sexu postupne uvoľňuje.
Pokiaľ používaš lubrikant na báze vody, môže byť problém aj tam, pretože obsahuje glycerol, ktorý je preháňadlo / projímadlo.
Lekárske využitie glycerolu je aj preháňadlo, no napriek tomu výrobcovia lubrikanty s touto účinnou látkou odporúčajú aj na análny sex, čo nie je zrovna dobrý nápad.
Výborné riešenie je použiť lubrikant na báze silikónu.
tak análny výplach má aj svoje nevýhody. Po výplachu všetku vodu zo seba von nedáš a potom samozrejme sa počas sexu postupne uvoľňuje.
Pokiaľ používaš lubrikant na báze vody, môže byť problém aj tam, pretože obsahuje glycerol, ktorý je preháňadlo / projímadlo.
Lekárske využitie glycerolu je aj preháňadlo, no napriek tomu výrobcovia lubrikanty s touto účinnou látkou odporúčajú aj na análny sex, čo nie je zrovna dobrý nápad.
Výborné riešenie je použiť lubrikant na báze silikónu.

Třeba protože to každej nemá stejně jako tvůj snoubenec?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Což opět neznamená že to má každej stejně... mě když u doktora udělaj výtěr tyčinkou z ř**i, tak do pěti minut ze sebe vysypu i obsah tenkýho střeva....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A já někde říkám že to tak má každý?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To že jsi něco neviděl, neznamená že to neexistuje a tak bys k tomu měl přistupovat...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nemusí, mě to třeba nešlo ani za tři hodiny, prostě reflex pajšlu hovoří jasně, co šlo proti směru peristaltiky vytlačit ven. Pak už ze mě tekla snad i žluč a křeče v břiše jak při žlučníkovým záchvatu.... chápu že to u většiny takhle nefunguje, ale asi u někoho evidentně taková reakce je...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvl Jezino, jaký máslo a sádlo? Co to zase meleš?
Nahlásit

To neřeš, asi mu přivezli ostřejší várku než čekal.... ale něco takovýho uměj vyrobit snad už jen sověti....
Nahlásit

Prijde mi anonyme, ze beres sex jako sportovni disciplinu s certifikovanym vysledkem. Az pocbopis, ze je to jen skvelej relax, zacne te bavit vic a z****as si casteji. A ty 4 hodiny misto prehnany pripravy vyuzijes mnohem lepe ... :-)
Nahlásit

A musíš si nechat m***t anál?Jsou i jiné,lepší techniky v sexu!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ten kdo si nenechá m***t anál je sobecký dle teorie některých....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Zeptej se na to svého přítele, když ten se vypláchnou umí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.