Internetoví zoufalci
07. 04. 2023 v 12:22 Anonym
https://youtu.be/8_aoI7qqYWc tak nejen hetero svět, ale plno místních pánů v tom lze vidět
Nezapomeň na sebe, zoufalče.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
To je ale náhoda, že když jde o téma zoufalců na internetu nebo dědů hledajích mladého, tak komentujete první. Koukám, palčivé téma co :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Rakosnik jako vždy místo vyjádření k tématu,komentuje jiné, prostě vymaštěný k***t :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Rákosník je v klidu protože je až třetí komentující:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Bombakul -tvuj příspěvek nemá logiku , může být třeba pátý ,ale k tématu to neni
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Anonymní trotl a to je k tématu? Ach bože xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Thomasi - A ten příspěvek je něčím přínosný ? Ach bože ,za co místní vymaštěné buzny :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Alespoň se ze mě stává dobře vymaštěný č***k, když mě tak tituluješ než suchý č***k xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ok,nebudu komentovat vaše opravdu hlubokomyslné a velice "užitečné " témata ,nad kterými tady chcete trávit váš zřejmě zbytečný a promarněný čas :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Chápu že témata typu zoufalců na netu, našel jsem nahého kolegů a další a další anonymní špeky jsou pro spoustu lidí zde kořením života :))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak někteří ze zdejších pánů, o kterých se anonym zmiňuje, se v anonymově narážce poznalo. Že je to tak, rojsu a Jezino? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
No to jsem si mohl myslet, že hloupá Elvíra si zase prisere , mimochodem zrovna ty se moc neozivej,tvoje kariéra k***icky je tu dostatečně známá : D
Nahlásit
@rosju Toto téma je o internetových zoufalcích a ne o prostitutech, hlupáku. Mimochodem bych rád věděl, co se tu o mně šušká :-) protože já si nejsem vědom toho, že bych někdy dělal někomu kurvu xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No není to tak dávno,co tady kolovaly tvoje nabídky sexuálních služeb ( např.mimojine jsi nabízel i sex.sluzby za různé odvozy atd.) ,a taky ses tady náramně rozčiloval,tak jestli já jsem hlupák,tak ty jsi obyčejná štětka,navíc nijak zvlášť atraktivní :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
@rosju No pokud rok 2018 považuješ za nedávný... navíc jsem i nabízel finanční vyrovnání za tu jízdu a inzerát tohoto typu jsem nesdílel každý den/týden, ale zmínka o tomhle se ti nejspíš už nehodí, že? :sD přitom jsem to tu několikrát psal, když tyhle inzeráty někdo měl potřebu vytáhnout na světlo boží... achjo -_-
Nahlásit
No můžu tě ujistit elviro, než to dát takové škaredé štětce jako ty , raději si to udělám sám :D
Nahlásit
Elvisová nabízela kuřbu za odvoz? tpč já si asi udělám před důchodem řidičák :D
Nahlásit
Jj, jenže asi nakonec jela busem :DD
Nahlásit
@rosju Mám takový dojem, že si na mě jen léčíš nějaký svůj komplex :sD a ne, busem jsem nejel, když v době, kdy jsem ty inzeráty psal, byl v situaci, kdy žádný jaksi nejel :-/
@BussterX Pozdě, chlapče, pozdě :sD mám řidičák i auto xD
@BussterX Pozdě, chlapče, pozdě :sD mám řidičák i auto xD
Nahlásit
@rosju Co to zase mele, blbko? Tys na anonymovu narážku reagoval poněkud podrážděne, přitom má anonym pravdu :sD tahle seznamka je plná zoufalých a věčně nadržených pánů, kteří na k***iku (nebo odmítnutí) reagují podrážděně... nějak jako jsi zareagoval ty :sD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Podrážděně tady na svou minulost reaguješ ty ,holt některé věci už nesmažes, štětko :D
Nahlásit
@rosju Podrážděně? No je fakt, že nejsem moc odvázán z toho, že tu zmiňuješ mé inzeráty z roku 2018, které ještě před zveřejněním upravíš tak, aby z toho vyplynulo, že jsem byl totální socka, která neměla ani dvanáct korun na autobus. Přijde mi... a teď nevím, jestli vtipné, nebo spíše smutné to, že sám moc dobře víš, že to, co píšeš, není pravda. Ale tak jestli to v něčem pomůže tvému raněnému egu, tak jsem rád, že jsem mohl posloužit :-)
Nahlásit
Já elviro nemám raněné ego,to ty máš potřebu se strefovat do jiných a tvá minulost je mi úplně ukradená :)
Nahlásit
@rosju No moje minulost ti zas až tak ukradená zřejmě není, když ty mé inzeráty máš potřebu po tolika letech pořád vytahovat, a i přesto, že jsem se k tomu nesčetněkrát vyjádřil, tak neustále o tom píšeš polopravdy a lži. A co se mé reakce na tebe týče, tak sis o to sám koledoval, když jsi na anonymovu zmínku o zdejších zoufalcích reagoval podrážděně... jako kdyby se tě to snad týkalo nebo dotklo :sD
Nahlásit
Elviro, vidím že tady bojuješ na více frontách, navíc už jsi nudný, donekonečna to řešit může bavit jenom hlupáka jako ty ,tak si trhni nohou :D
Nahlásit
@rosju Předtím, než mi kvůli tomu začneš nadávat do hlupáků, tak si uvědom, že já s tím věčným tématem mého údajného prostituování ale nezačal :sD
Nahlásit
Jasně,ty štětko,ty vlastně za nic nemůžeš,ani že se navazis do jiných,asi schizofrenie,co ? :D
Nahlásit
@rosju Seš ožralý, máš své dny nebo co je to s tebou? :sD
Nahlásit
Hmm,elviro, vidím že tvoje příspěvky jsou čím dál kvalitnější :D
Nahlásit
Jen si dejte po čumáku :-)
Nahlásit
Je vidět, že potrefene husy se ozvaly a zakejhaly na téma, které je jim tak známé. Dědci, kteří loví mladé jsou vrcholem trapnosti.
Já jsem sice žádný inzerát od Ellvina nečetl, ale koho zajímá, co bylo někdy před pěti lety? A pak, kdo je bez viny, ať hodí kamenem.
Já jsem sice žádný inzerát od Ellvina nečetl, ale koho zajímá, co bylo někdy před pěti lety? A pak, kdo je bez viny, ať hodí kamenem.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vrcholem trapnosti je moralizování ikara , protože většině starších se prostě mladší líbí.
Ti mladší ale můžou staršího ignorovat nebo ho bloknout.
Pro ikara je zřejmě vrchol blaha osmdesátiletý děda,ale nikdo mu za to nebude vytýkat trapnost,holt je prostě gerontofil.
Nebo je to uslintany, úchylný člověk , snažící se mladým vlézt do zadní části těla .:)
Ti mladší ale můžou staršího ignorovat nebo ho bloknout.
Pro ikara je zřejmě vrchol blaha osmdesátiletý děda,ale nikdo mu za to nebude vytýkat trapnost,holt je prostě gerontofil.
Nebo je to uslintany, úchylný člověk , snažící se mladým vlézt do zadní části těla .:)
Nahlásit
Rosju, mně je úplně jedno, jak tady reagujes na můj komentář a je mi lhostejný i Tvůj názor na mou osobu. Věřím, že většina těch, kdo si příspěvky v této diskuzi přečtou jsou natolik soudní, aby si názor vytvořili sami.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vzhledem k tomu že to platí nejen u gayu, ale i většina heteraku by raději mladou holku než starou důchodkyně si myslím, že prostě je to přirozeně a ne trapné jak píšeš.
Trapné je naopak tvé falešné moralizovani, což asi bude důsledek tvé neuprimnosti a slizkosti.
Trapné je naopak tvé falešné moralizovani, což asi bude důsledek tvé neuprimnosti a slizkosti.
Nahlásit
Koukám, že Rosju prolezl můj profil, aby tam našel nějakou špínu :-).
Nahlásit
Zablokujte si uživatele rosju a jeho druhý profil Domikzhor, vyhrožuje mladým klukům, seznamka s tím nechce nic dělat a na nahlášení nereaguje ! Prosím, šiřte zprávu dál !
Nahlásit
@imonly16 Moc tady neprovokuj, nebo tě správce zablokuje. Rosju je takový jejich chráněnec, jak se zdá :-)
Nahlásit
Jojo admini na tomhle webu mají max. vzdělání mateřské
Nahlásit
Imonly -ty jako primitiv to opravdu neumíš posoudit :)))))))))))
Nahlásit
Koukám, že to pořekadlo o potrefených husách furt platí.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.