Odvody branců v minulosti
13. 04. 2023 v 09:27
Anonym
Anonym
Skuteční chlapi to zažili v reálu ;-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Vojenská masáž začíná. Těm mladým fiflenám a mamánkům to přeju :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ano,my co jsme zažili opravdovou vojnu,to pomohlo v životě!!No a těm mladým ,soráč,rozmazlencům,bych to přál,aby všichni byli odvedeni a prožili vojnu,nejen v psané formě,ale v reálu,akorát jim nepřeji,válečné běsnění,jak pár km od našich hranic na ostro!Škoda každého mladého života na obou válečných stranách ,a to nemluvím o válečných invalidech!!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 17
Nahlásit
Umět držet zbraň v ruce, by měl každý, ne jen ptáka.
Vojna by naučila kluky se přizpůbobovat stresovým podmínkám a být na ně více imunní, což mnohdy dnešním mladým chybí se se stresem poprat.
Vojna by naučila kluky se přizpůbobovat stresovým podmínkám a být na ně více imunní, což mnohdy dnešním mladým chybí se se stresem poprat.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit
13. 04. 2023 v 11:43
Anonym
Anonym Jako nikomu nepřeji zažit válku (ani studenou, ani opravdovou), ale kluci byli hezčí, něž teď. Mňam :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit
Diky, mam ji tam, poctive odsukanou ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Íčko... Ne ne... ? :(
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To bych od tebe nečekal a klesnul by ti u mě rating... :(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
No uz to tak bude Pajo, proste je nemohl za to, ze ta slecna mela tatinka na zajimavem miste a primluvila se. Ale zase ja to mel tak napul, takze jen se to preklopilo spravnym smerem ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Byl jsem tam v letech 1976-78. Vojna celkem ok, ale zbytečné strávené 2 r.
Jen do nás hustilky lásku k KSČ a SSSR. A většina kluka začala kouřit a hlásat 1 ligu. A chlast se s nima táhl celý život.
Žádná vojna z kluka neudělala chlapa pokud jim nebyl
Jen do nás hustilky lásku k KSČ a SSSR. A většina kluka začala kouřit a hlásat 1 ligu. A chlast se s nima táhl celý život.
Žádná vojna z kluka neudělala chlapa pokud jim nebyl
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tvl franci, vypni si ten autocorrect a cti si to po sobe ty hlasajici hustilko ... :o)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
I8051 číst bych po sobě mohl, ale přiměřeně inteligentní to pochopí . Asi tak
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Kdo na vojně chlastat nechtěl,tak nezačal. Jsou to pouze výmluvy. Ano, dva roky byla doba dlouhá a naprosto šílená. Já sloužil už jen 18 měsíců a také dost dlouhé. Myslím si, že by dnešní mladíci mohli absolvovat čtyřměsíční nějaký vlastenecko branný kurs,kde by se seznámili s ovládáním pušky Bren-2 nebo i staré SA58, trochu pohybu by také nevadilo. Jen se obávám, že dnes už nejsou ani kasárna, odvaha a hlavně peníze.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Tvl, Onanine, kde to žiješ? Dnešní mladí by potřebovali si sebou vzít comp se hry, aby mohli virtuálně střílet, jinak by je tam, ani heverem nedostal.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Denis36 (59/-/-)
comp se hry -> comp s hrami
comp se hry -> comp s hrami
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mlít nás coby kanonenfutter jak maso do salámu někde v bahně permafrostu by se jim zachtělo? No tak to leda ve snu. A jsem rád, že naše generace tu trapnou buzeraci od vypatlaných gum na d***lní vojně nezažily. A pak to tak dopadá, volí si generálprezidenta...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Tak to jste chcípáci, když nezvládnete ani 2 roky :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Myslím si, že by dnešní mladíci mohli absolvovat čtyřměsíční nějaký vlastenecko branný kurs
- mladíci a mladice, ne? Gender na tebe!:o)
- mladíci a mladice, ne? Gender na tebe!:o)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Denis36 (59/-/-)
No a?
------------
Vubec nic. Jen se te snazim vzdelavat, abys nebyl za uplnyho negramota a hlupaka a mozna by pak o tebe nejake nebohe decko zavadilo. Ale pokud chces byt hlupakem a tento negativni obrazek si zde chces nadale "vylepsovat", klidne na vse odpovidej tvym pitomym "no a?" ... :-)
No a?
------------
Vubec nic. Jen se te snazim vzdelavat, abys nebyl za uplnyho negramota a hlupaka a mozna by pak o tebe nejake nebohe decko zavadilo. Ale pokud chces byt hlupakem a tento negativni obrazek si zde chces nadale "vylepsovat", klidne na vse odpovidej tvym pitomym "no a?" ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A v kasárnách pro současné mladé odvedence by musely bejt hajzlíky pro nebinární jedince a v jídelně jídelníček pro alergiky, bezlepkáře, vegetariány a vegany, místo pévésky by byly motlitebny pro všechna možná náboženství neboť je nezadatelná svoboda práva vyznání víry a překážková dráha dříve tzv "opičárna" by musela mít bezbariérový přístup stejně jako hajzliky pro všechna pohlaví a identity a k***a hlavně wifina aby tam byla :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Jakej kurz? Mazáckou vojnu a ne lampasáckou, jak bylo po nás.
Ten, kdo zažil lampasáckou vojnu, ví moc dobře, že místo toho, aby se ke konci vojny ulejval, dělal rajony stejně, jako mladý.
Ten, kdo zažil lampasáckou vojnu, ví moc dobře, že místo toho, aby se ke konci vojny ulejval, dělal rajony stejně, jako mladý.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Na vojně nejseš aby ses ulejval, dejte si dvacet kliků jezina, a jedu jedu -_-
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ičko, vzdělávej si svý negramoty.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jaký kliky, co to meleš? Já a kliky, to ani omylem, ještě bych si umazal ručičky:-))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Já zlobil, tak mě náčelník posílal za trest pracovat a tam jsem si přišel na slušný ( na tu dobu) peníze k žoldu. A víš, co jsem dělal?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Nevim ale ty se třeseš na to mi to říct... tak do toho :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Napovím ti. Chutnaly mi planá rajčata z kompostu, ne ty co se pěstovaly ve sklenících, jako rychlená, okurky ( hadovky)jsem žral o sezoně každý den. A když se mi nechtělo pracovat, sem se zašil na valníku a chytal bronz.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
A pamatuješ, že už jsi to sem psal? myslim loni to bylo... :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Samozřejmě, já se rád opakuji.
Nahlásit
Abych to nezapoměl :-))))
Nahlásit
Ah jistě, boomeři podejte si ruku bez ohledu na orientaci. Pro ostatní boomery jste ale pořád jen buzny. To víte že jo? A teď padejte zase srát do plen.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Na odvodu jsem byl, spousta převážně pěkných kluků ve slušivých trenýrkách ;) Na vojnu jsem se už nedostal, nelituju toho, obecně nemám zrovna dostatek respektu k "auto***ám". Kdo chce a má na to fyzičku, může třeba do aktivních záloh, nebo se k armádě přidat. Ale nemyslím si, že by povinná vojna všem prospěla, některým možná ano, jiným by jen uškodila ...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Já si teda z odvodu žádný kluky ve slušivých trenkách nepamatuju, je to taky skoro 40 let :D ale kupodivu si pamatuju pár hezkých kluků bez trenek přímo z vojny, to mi paměť slouží dobře :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já jsem se při nástupu na vojnu přeladil na jinou frekvenci a když jsem se vrátil z vojny, tak se opět přeladil zpět. Takže si ani nepamatuju, že by se mi tam některý líbil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ano jezino, jsi sám sobě rušičkou.....i na Pohodlí by mohli závidět...
Nahlásit
Práce odvodního lékaře mohla bejt tehdy zajímavá...:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Toho odvodního bysme ještě zkousli nějak, ale když se taková jezina stane pediatrem... to je průser.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Dobrý kluci. Tak jste se vyžvanili a teď se dohodněte, kterej z vás pitomců narukuje místo mě, až se budu válet s flaškou v ruce na pláži v nějaký banánový republice, která nevydává do ČR.
Nahlásit
Ja nemuzu, ja mam holt modrou ... soryjako. Jinak doporucuju Vincenta. Dobry klima, dobrej rum, levne, zadni zoufali tatrmani a prijemni bubaci ... :-)
Nahlásit
Já mám taky modrou... Krev. Říká rodokmen... A to se taky počítá, ne?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
1) Mouder o tom, co z koho vojna udělá, nás, prosím, ušetřte.
2) Vojna jako rána boží na "zženštilé" kluky nebo na "rozmazlence"? Co vám udělali?
3) Umět zacházet se zbraněmi a vojenský výcvik jsou přece dvě množiny, které se nemusejí překrývat. To první je jistě velmi užitečné; u toho druhého, zdá se, záleží na tom, o jaký stát jde.
4) Jsou armády normálních republik a armády banánových republik.
5) Pro občany-potenciální brance může být zásadní rozdíl mezi vojenským výcvikem do armády určené pouze k obraně území vlastního státu (takovou má např. Švýcarsko či Rakousko) a výcvikem do armády státu s Velkým bratrem po boku.
6) Nejlepší komentář: WileECoyote
2) Vojna jako rána boží na "zženštilé" kluky nebo na "rozmazlence"? Co vám udělali?
3) Umět zacházet se zbraněmi a vojenský výcvik jsou přece dvě množiny, které se nemusejí překrývat. To první je jistě velmi užitečné; u toho druhého, zdá se, záleží na tom, o jaký stát jde.
4) Jsou armády normálních republik a armády banánových republik.
5) Pro občany-potenciální brance může být zásadní rozdíl mezi vojenským výcvikem do armády určené pouze k obraně území vlastního státu (takovou má např. Švýcarsko či Rakousko) a výcvikem do armády státu s Velkým bratrem po boku.
6) Nejlepší komentář: WileECoyote
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Anonyme,určitě jsi mladý ročník,když napíšeš,že kdysi byli hezcí chlapi,ba právě naopak,dnes je hodně nádherných chlapů,co o sebe dbají a jsou moc dobře vyspělí!A ten,kdo tady píše,že má modrou knížku ve své knihovně,naprostý ubožák!!Vojna naučila mnohému dobrému i za toho hnusného režimu!!Vždy záleželo na lidech a okolnostech!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
I8051 (52/184/97)
ja mam holt modrou
-------
Kdo měl modrou tomu se říkalo kripl (z německého der Krüppel - mrzák).
Tvoje volba sám ses takhle začlenil :-)
ja mam holt modrou
-------
Kdo měl modrou tomu se říkalo kripl (z německého der Krüppel - mrzák).
Tvoje volba sám ses takhle začlenil :-)
Nahlásit
21. 04. 2023 v 07:34
Anonym
Anonym Iglw, ne, už jsem starý :) Dříve kluci byli přirození a nenucení, to se mi líbilo nejvíc. Mimo to nebylo tolik tlustých (viz fotky).
Nahlásit
Ty jsi vajco kripl i bez modry knizky ... :-)
Nahlásit
Vajco urazil jsi ičkovu pýchu. To ti neodpustí :-))))
Nahlásit
Ten kluk ve slipech je pěkněj,u odvodu jsem byl a kluci nosili slipy,taky jsem musel donaha,což se nás dost stydělo se tam svlíknout,na vojně jsem byl rok,poznal jsem fajn kluky i dementy,ale nelituju.
Nahlásit
U odvodu jsem byl a slipy se nosily takřka u 90%kluků a nikdo donaha nemusel. Nevěřím tomu,že by se někde slipaři svlékali povinně
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ono, jaksi, jak kde. Nás nahnali do společných sprch a pak jsme se už oblíkali do stejnokroje a civilu jsme mohli už jen zamávat z okna přijímače.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nepleteš si to jezino se čtyřicátým třetím?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Před 2 hodinamiOn-line Denis36 (59/-/-) NOVÉ
Ono, jaksi, jak kde. Nás nahnali do společných sprch a pak jsme se už oblíkali do stejnokroje a civilu jsme mohli už jen zamávat z okna přijímače.
xxx
to co popisuješ ale neni odvod, ale nástup do přijímače :D
xxx
to co popisuješ ale neni odvod, ale nástup do přijímače :D
Nahlásit
Každý kluk který byl na vojně se tam naučil k zodpovědnosti.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Já ne, heč, ale naučil jsem se tam dobře ojebávat a zašívat :D
Nahlásit
A po odvodu, byl nástup do přijímače cca do 2 měsíců. Neboj na koule mi nesahali a šiška je taky nezajímala, tam jsem byl v červených trenkách.
Nahlásit
Tak to je stejny, jako ted, vid? Nikdo by na to nesahnul ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nevím kdy byl Denis36 u odvodu,ale odvody probíhaly na podzim a na jaře. a tak kdo šel na jaře k odvodu, šel většinou na podzim na vojnu,tedy v říjnu a opačně, kdo na podzim, tak šel v dubnu. Nikdy to nebylo za dva měsíce.
Nahlásit
Tak Jezina si uz hovno pamatuje, ale chce asi tim placanim oslovit mladochy. Skoda jen, ze zvolil spatny tema ... :-)
Nahlásit
A jaký téma by to mělo být aby zvolil správně? Myslím jako aby dané věci rozuměl a mohl s daným klukem vést věcnou diskuzi. Sice se tomu těžko věří ale sou tu i kluci a není jich úplně málo kteří si v pohodě pokecaj i se starším pánem jen musí být o čem a neustálé utvrzování že jeho pták je stejnej jako pták šestnáctiletýho kluka fakt není správná volba
Nahlásit
On by si možná rozuměl s nějakým moonshinerem...
Nahlásit
Já náhodou jsem šel na vojnu až skoro dva roky po odvodu, měl jsem odklad kvůli škole, něco jak marečku podejte mi p**o :P
Nahlásit
Já jsem prošel měření, vyšetření lékařem. V místnosti před komisí zařval na nás "svlíct" nic mimořádného kdybych nebyl jen ve slipech. Bylo to velmi trapné. Po odvodu jsme se dobře sundali abychom zapomněli
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nevím jestli se mi tam některý kluk líbil, ale já se asi líbil svýmu náčelníkovi (veliteli roty).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Protože mě pořád posílal do basy :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Prooč museli bejt nahatý to komise byly gayové?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nevěř všemu co kdo píše nebo vytáhne z kontextu ;-)
Nahlásit
Já sem se teda nikde vyslíkat nemusel:)
Nahlásit
V trenkách, to co jsem měl uvnitř nikoho nezajímalo.
Nahlásit
Denis36 (61/-/-)
V trenkách, to co jsem měl uvnitř nikoho nezajímalo
----
To ani ted ... :-)
V trenkách, to co jsem měl uvnitř nikoho nezajímalo
----
To ani ted ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ten odvod jsem absolvoval ve Slovenském zapadákově. Na první termín jsem se nedostavil, ale posílal jsem dopis, byl jsem na intraku 400 km od bydliště a akorát byl matu***ní týden Tak jsem byl na druhém terminu v říjnu, to mi vyhrožovali policejním předvedením. Celý ten odvod kde byli na průzkumu kluci s odkladem byl podle abecedy mě a 4 kluky 18 letých přeskočili a dali si nás nakonec. I když nám tohle zaveleli dva jsme byli tak jsem si řekl ať mají radost. Druhý dárek jsem od nich dostal rok u bigošů???? i když jsem dokládal zdravotnické vzdělání
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mareksku já teda obdivuju že si se pustil do takové slohovky ale příště to zkus napsat tak aby se dalo pochopit co chceš vlastně říct:)
Nahlásit
Kdo se bojí jít na vojnu, doporučuji zhlédnout český film na YouTube Copak je to za vojáka. V hlavní roli hrál ještě mladý Langmajer.
Něco podobného se dělo za nás na vojně.
Něco podobného se dělo za nás na vojně.
Nahlásit
Kdo se boji jit na vojnu? Ono se Jezino jeste chodi na vojnu? ... :-)
Nahlásit
No, nejspíš se bude. . . Zase.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mam taky podobne telo a chtel bych se k nim pridat zvysit tu krasu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Vazne Jezino? To rikali u vas v hospode? Nebo jaks na to prisel? ... :-)
Nahlásit
Proč se k odvodům vyjadřuje krüpel s modrou knížkou? :-))
Nahlásit
Nybrz i my s modrou jsme u odvodu samozrejme byli. Ale jo, to ty nevis, je ti jen 41 a kdyz my byli u odvodu, jeste sis uchcaval do slipecku. A to ti zustalo ... :-)
Nahlásit
Ičko mohlo by se stát, že bys ještě mohl narukovat na výcvik branců k záloze, páč ti ještě nebylo 60.:-)))))
Nahlásit
Číst tyhle starý temata... Jezina fakt vždycky byl a bude i***t, co? :)
Mě zajímá, jestli mu někdy dojde, že s ním absolutně skoro nikdo nikdy neosuhlasil. Je to celkem až k zasmání, jak si myslí, že má dobrej názor, když ze sebe konstantně dělá jen tupce :)
Přát někomu vojnu je největší č***kovina. Nikdo si nezaslouží traumata který se s nima nesou do konce života- nemusí ani jít na frontu, stačí naprostej hajzl za velitele a radši si vemete pušku k hlavě. Sebevražd za povinný vojny bylo neskutečně moc. Proč? Protože lidi by radši pošli než pokračovali v tom pekle.
Proč asi se lidi snažili udělat cokoliv pro to, aby ani v první řadě nešli?
Naopak, lepší lidem přát, aby ji ani nemuseli zažít.
Mě zajímá, jestli mu někdy dojde, že s ním absolutně skoro nikdo nikdy neosuhlasil. Je to celkem až k zasmání, jak si myslí, že má dobrej názor, když ze sebe konstantně dělá jen tupce :)
Přát někomu vojnu je největší č***kovina. Nikdo si nezaslouží traumata který se s nima nesou do konce života- nemusí ani jít na frontu, stačí naprostej hajzl za velitele a radši si vemete pušku k hlavě. Sebevražd za povinný vojny bylo neskutečně moc. Proč? Protože lidi by radši pošli než pokračovali v tom pekle.
Proč asi se lidi snažili udělat cokoliv pro to, aby ani v první řadě nešli?
Naopak, lepší lidem přát, aby ji ani nemuseli zažít.
Nahlásit
No neonko, přál bych ti zažít moderní managery a jejich "lidský" chování v celý jejich kráse :-) Ještě bys k těm lampasákům zdrhal pod sukni a s radostí pucoval hajzly vlastním zubním kartáčkem :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Klučínku, já jsem v práci a vedoucí jsou celkem fajn :)
I během brigád jinde byli taky hodní :)
Takže nevím o jakých moderních manažerech tu melduješ :P
Stačí se chovat s respektem a ne s nechutí, já si s nima i tykám :)
I během brigád jinde byli taky hodní :)
Takže nevím o jakých moderních manažerech tu melduješ :P
Stačí se chovat s respektem a ne s nechutí, já si s nima i tykám :)
Nahlásit
Já vím o kterých a to mi stačí :-) Chováš s respektem a s chutí když po tobě vyžadují něco co je v rozporu třeba se zákoníkem práce? :-)
PS a nevěříš li mě, optej se třeba tygříka :-) Ten asi ví o kterých mluvím :-)
PS a nevěříš li mě, optej se třeba tygříka :-) Ten asi ví o kterých mluvím :-)
Nahlásit
Femka neonka, která ani neví jakého pohlaví je, nám tady bude něco vyprávět o podmínkách na "vojně".....humorné :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Áno sím vím :-) ,...v případě dotazů jsem k dispozici:-) ...ale nic nového co už by nebylo zmíněno bych nenapsal, jen stvrdil již recene.
Nahlásit
Powere, jedinej tady kdo neví jakýho pohlaví jsem, jsi ty :) Já to vím až moc dobře, a to že to nerespektuješ, je tvoje věc, ne moje :P
Klidni si svoji posedlost mnou, nemusíš do všeho co kdy řeknu tahat pohlaví :)
Klidni si svoji posedlost mnou, nemusíš do všeho co kdy řeknu tahat pohlaví :)
Nahlásit
Neonko kolik lidí se ukončilo na vojně a kolik se jich ve stejným věku ukončuje teď protože neví třeba že po vysrání si mají vytřít nebo umýt p***l? A proč sou tvý vedoucí fajn? Protože jim tam lezeš až po kotníky?
Nahlásit
Na vojnu s vama vy mladí zmetci, tam by vás naučili kázeň a udělali z vás chlapy... LOL - joke.... toto fakt nikdy psat nebudu :D... ofšem bacha, na východě evropy zuří válka, teda vlastně speciální denacifikace ukrajiny a ruska... :D takže hele, když se něco posere, a bude mobilizace, tak prostě vás tam zavolají ať chcete nebo ne, a že by si stát neuměl pohlídat, aby mu upe fšici mlaďáci nezdrhli za hranice, tomu nevěřim... takže vás odvedou, a jenom než se naučíte nosit samopal tak, abyste se nezastřelili, tak je tejden v p***li, že byste uměli hodit granát nebo odpálit erpegečko z ramene, no tak to vůbec... takže pokud sme teda v tý válce s ruskem, jak nám řikaj média, neměla by bejt aspoň na měsíc pro každýho povinná jakási služba, kde by se naučil jakou stranou se strká náboj do zásobníku? :D
Nahlásit
Ono když se to tak vezme, mohl by Fico pustit Rusáky na Slovensko a ti to měli blíž na západ včetně Čr a Ukrajina by padla, pokud by byla napadena ze západu, respektive od východního Slovenska. Doufám, že se tak nestane. I když člověk nikdy neví, co se Ficovi honí hlavou.
Mobilizace v Česku by byla úplně zbytetečná, protože mlaďoši by se naučili držet v ruce tak maximálně koště, výcvik k bojeschopnosti by trval min měsíc - do tý doby by republika padla, než by se NATO probudilo k akci.
Mobilizace v Česku by byla úplně zbytetečná, protože mlaďoši by se naučili držet v ruce tak maximálně koště, výcvik k bojeschopnosti by trval min měsíc - do tý doby by republika padla, než by se NATO probudilo k akci.
Nahlásit
Náhodou jak fachčit s RPGéčkem vim naprosto přesně :-) Základ je to dobře otočit, vždycky žaludem dozadu ^_^ A saper se šteluje taky ýzy, páčka dolů - do země nic, páčka dozadu - sobě jednu, páčka dopředu - nepříteli vše ^_^ když to teda nedržíš za železo ^_^
Nahlásit
Ty bys možná lopatou ubil víc rusáků, než by ses s tím znovu skamarádil.
Nahlásit
Jak znovu? O_o A proč bych měl bít rusáky a O_o Mě nic neprovedli :-)
Nahlásit
Klučíne no asi si jez myslí, že jsi nositel odznaku Vzorný střelec RPG, ten tvůj "návod" zní nezasvěcenému jako manuál střelby :D
Nahlásit
Až ti ustřelí hlavu, tak už bude pozdě se mstít.
Nahlásit
Jó páníček už študuje manuál? A kdy budeš mít jízdy?
Nahlásit
Neměj obavy jezino, však my se už nějak dohodneme :-)
Nahlásit
A vem si s sebou pro jistotu tu lopatu, kdyby ti tam vlítnul dron, abys ho mohl odpálkovat zpět.
Nahlásit
Po dronu je dnesky moderní vrhat klackem :-)
Nahlásit
Lopata uhelka je jistější, ještě ti poslouží, jako štít, kdyby ses trefil do granátu. S klackem by sis vypíchl oko.
Nahlásit
Sem viděl pár videjí, kde udatní putinovi bojaři máchali po dronech klackem než je to roztrhalo na sračku... videa kde sovětský dron recipročně rozmetal ukrajinského bojovníka jsem nikde nenašel což mě trochu znepokojilo... akorát nechápu, proč teda tam nefasujou brokády.... brokovnice by si s dronem poradila stejně dobře jako s asfaltovým holubem...
Páže Ukrajina je plná udatných a superhrdinů jímž Chuck Norris může dělat pouze stín ^_^
Nahlásit
Udatní putinovi bojaři máchali po dronech klackem než je to roztrhalo na sračku
- a média informují: klacek rozmetal udatné bojary
- a média informují: klacek rozmetal udatné bojary
Nahlásit
Bussterixi, brokovnice nefasujou, kdo by sbíral ty broky? :-))))
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.