Zničení citů

23. 06. 2023 v 22:15
Anonym

:D takový to když potkáte někoho kdo je váš typ, danej člověk o vás jeví zájem, a nakonec po 4 měsícich psaní (poslední měsíc kdy jste psali jen vy a on odpovidal 2 slovama :D a pak psal že má furt deprese, a prostě nemá čas :D ) psal že snikym randit nebude :D a nechce, jak moc se chce sejít, z ničeho nic fotka :D jak spolu jsou venku, a on mu sedí v klíně :DDD nějakej tejpek, tak mu popřejete gl a on ani to "čau neopětuje" :D (já celý ty 4 měsíce jak p**us pomáhal s jeho mentalním zdravím kdy prostě :D dělal p**oviny se svým tělem) celkem dost mi to ublížilo a proto se tu vyplakávam jak malá d***a xd text neni ani srozumitelnej :DDD

Gratuluju, tenhle zážitek ti svým způsobem hodně pomůže v osobním růstu.
Jinak mě to mrzí, ofc.
Jinak mě to mrzí, ofc.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Věřím, že se máš teď fakt naprd a mrzí mě, co se ti stalo. Mně pomáhá si v tuhle situaci říct, že se odpadky (jakože ten zlej člověk) vynesly samy. A s odpadky čas trávit nechci. Někdy je lepší, že takováto ho*na vyjdou najevo po 4 měsících než po 4 letech. Hodně sil <3
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Klasika, prostě lidi no xd Vítej v klubu, po čase se tohle naučíš přejít :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To je tak strasne :DD smutnej :D pribeh :DDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym:
...(já celý ty 4 měsíce jak p**us pomáhal s jeho mentalním zdravím kdy prostě :D dělal p**oviny se svým tělem)...
---------------------
To je záslužná činnost pro bližního svého, i bez toho že jsi tu odměnu za to (dostat ho do postele) nezískal ;-)
...(já celý ty 4 měsíce jak p**us pomáhal s jeho mentalním zdravím kdy prostě :D dělal p**oviny se svým tělem)...
---------------------
To je záslužná činnost pro bližního svého, i bez toho že jsi tu odměnu za to (dostat ho do postele) nezískal ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na tom se u něj nejspíš podepsalo několik pokusů o založení vztahu s kluky, kteří ho jen dostali, jak se říká do postele a pak papá. Časem se při psaní mezi vámi u něj projevil takzvaný syndrom vyhoření ( nechce už nic, nemá chuť ani náladu, uzavírá se před druhými do vlastní ulity), možná, časem by k tobě získal důvěru, jenže tys to také vzdal. On potřebuje k sobě člověka, který ho nezklame, který mu dá jistotu do budoucnosti a vse se v dobré obrátí. Chce u takového kluka trpělivost, pokud o něj stojíš a nechceš ho jen dostat tam, kam ho dostali ti před tebou a pak se na něj vykašlat.
Jako za odměnu ho dostat do postele? To dělají predátoři bez citu k druhým.
Jako za odměnu ho dostat do postele? To dělají predátoři bez citu k druhým.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Jezina zase hovno vi a hned ma jasno se syndromem vyhoreni, ktery se tyka ctyricatniku. Syndrom vyhoreni totiz nevznika za 4 mesice pri psani. Navic kdyby byl vyhorelej, tak se nepelesi s jinejma, jak anonym pise... :-)
A ty si za to anonyme muzes sam, nemas se vypisovat s nekym 4 mesice, mate se sejit za tejden. Jinak se najde jinej, kterej se sejde za tebe ... :-)
A ty si za to anonyme muzes sam, nemas se vypisovat s nekym 4 mesice, mate se sejit za tejden. Jinak se najde jinej, kterej se sejde za tebe ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hlavně, že ty máš jasno.
Nevěřím, že se najde jinej, když kluk nikomu nevěří, kdyz jeho city jsou na bodě mrazu.
Nevěřím, že se najde jinej, když kluk nikomu nevěří, kdyz jeho city jsou na bodě mrazu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

On ma city na bodu mrazu, kdyz si nabrknul dalsiho a jeste se s nim foti a posila fotky? :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ještě že zde máme promovane psychology:))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To, že se s ním fotí a sedí mu na klině, ještě nic neznamená.
Bylo by to stejné, jako bych si sednul j8051, nebo Bussterixi na klín a vyfotil se s nimi na památku.
Bylo by to stejné, jako bych si sednul j8051, nebo Bussterixi na klín a vyfotil se s nimi na památku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

No tolik erotiky Jezino nezazijes ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

S tebou určitě ne:-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pro takové má jazyk český prosté pojmenování.... z**d... a se z**dy se co? Nezabýváme, nebo je zalejeme do betonu třídy C35 a vyšší s plastifikátorem a přídavkem vodotěsnící složky.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak pokud poslouží jakožto podklad pod dlažbu je to dobrá služba ^_^ a navíc pro mě alespoň důvod projet se v multikáře :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

24. 06. 2023 v 17:39
Anonym

Ičko, já teda snikým dalším vztah nenavazuju, a tohle bylo po prvé kdy to zacházelo teochu dál, a taky @Dinos p**u, o šukaní mi nešlo, pokud ano, tak jsem si mohl z*****t skýmkoliv, tahle seznamka je jen o šukaní, ale tobě slovo vztah asi taky nic neříká :DD ftipy toto
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dinos o sobě prozradil, že je predator bez emocí, proto ten výblitek.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonyme, myslím, že jsi se dostal do pozice tzv. prevoznika ve vztahu. Zkus si vygooglit více detailů o tom, co prevoznictvi obnáší.
Nahlásit

Skoda anonyme, ze nechapes zajmena, protoze ja nepsal o tobe, ale o nem ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.