Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pravidla webu mluví jasně

22. 07. 2023 v 16:08Off-line Anonym
Server www.nakluky.cz (dále jen Server) je webová služba, která je svým zaměřením určena pro gaye. Tak proč se sem člověk nalogne a vidí tady jednu babu, dnes se nalogne, vyskočí na něj nějaká Vanesa? Lidem tu vadila nějaká Soňa, já říkám, ať nejsme zaujatí a filtruje to tady všechny baby, ne jen ty co se nehodí. Minimálně je to tady určené pro muže a není to plně komfortní když tu jsou i ženy. Proč to admini tolerují a naopak banují lidi kteří upozorňují na porušení pravidel? To není přece logické.
22. 07. 2023 v 17:11On-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Pravidla webu mluví jasně a o (ne)registraci ženských jasně neříkají nic. :-P

1. Uživatel je povinen uvádět na Serveru vždy pravdivé údaje.

2. Uživatel musí mít ke všem Datům autorská práva, nebo písemný souhlas držitele autorských práv. Fotografie, u kterých bude podezření na porušení autorského zákona nebo zákonů České republiky, budou vymazány.

3. E-mailová adresa Registrovaného uživatele musí být po celou dobu užívání Serveru plně funkční.

4. Registrovaný uživatel je povinen v případě komunikace s Provozovatelem využívat e-mailovou adresu, kterou má nastavenou u svého Uživatelského účtu.

5. Uživatel si je vědom, že profily Uživatelů mohou obsahovat erotický obsah. Takový obsah, především fotografie, není zobrazován osobám mladší 18 let. Patřičné fotografie jsou označeny „Fotka není vhodná pro osoby mladší 18 let“ nebo podobně znějícím textem. Těmto osobám je zakázáno prohlížet tento obsah Serveru.

6. Uživatel je povinen označit fotografie, které jsou nevhodné pro osoby mladší 18 let. Označování se provádí po přihlášení na profil, ve správě alb. Uživatel v žádném případě nesmí tento obsah jakýmkoliv způsobem zprostředkovat osobám mladší 18 let.

7. Uživatel mladší 18 let nesmí do Profilu vkládat jakákoliv Data nevhodná pro osoby mladší 18 let.

8. Uživatel nesmí na veřejně přístupná místa Serveru (poradna, komentáře, profil, atd.) v žádné formě (text, obrázky, videa, zvukové záznamy, atd.) vkládat jakékoliv kontaktní údaje (telefon, e-mailová adresa, ICQ, webové adresy, atd.).

9. Uživatel nesmí vkládat fotografie obsahující reklamní texty a/nebo odkazy.

10. Každá osoba si může vytvořit maximálně jeden Uživatelský účet. Vytváření více Uživatelských účtů je zakázáno. Uživatel si nesmí vytvořit další Uživatelský účet ani v případě, kdy mu byl původní účet zrušen Provozovatelem.

11. Uživatel nesmí rozesílat jakékoliv nevyžádané zprávy.

12. Uživatel se nesmí vulgárně a nevhodně vyjadřovat na jakémkoliv místě Serveru.

13. Uživatel souhlasí s přidáním loga Serveru do fotografií, případně dalšími úpravami (například změna velikosti, otočení, přidání textu atd.).

14. Uživatel souhlasí s použitím Dat při prezentacích a na akcích pořádaných Serverem.

15. Obsah těchto stránek je chráněn autorskými právy. Uživatel nesmí upravovat, kopírovat, distribuovat, předávat, zobrazovat, provádět, reprodukovat, publikovat, licencovat, převádět nebo prodávat jakoukoli část Serveru nebo jakékoli informace, produkty nebo služby získané z tohoto Serveru ani z nich vytvářet odvozená díla.

16. Uživatel nesmí využívat Server nebo jeho služeb k jakýmkoli účelům odporujícím platným zákonům České republiky nebo těmto Podmínkám serveru.

17. Uživatel nesmí využívat Data, informace a služby Serveru k vlastnímu obohacení či komerčním účelům bez povolení Provozovatele.

18. Uživatel nesmí jakkoliv poškozovat dobré jméno a pověst Serveru nebo Provozovatele.

19. Uživateli nesmí šířit o ostatních Uživatelích jakékoliv osobní informace, které by mohly poškodit jejich osobu.

20. Uživatel zodpovídá za škodu, kterou svým konáním způsobí Serveru, Provozovateli nebo jiným Uživatelům.

21.Pokud se Uživatel rozhodne ukončit užívání služeb Serveru, má možnost Uživatelský účet zrušit. Účet bude deaktivován a vymazán během 60 dnů od podání žádosti.

Server nakluky je friendly ke každému pohlaví, orientaci, úchylce, rase, vyznání i anonymům. :-P
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 07. 2023 v 17:47Off-line Anonym
Sorry ale ani v jednom s těch bodů není nic psáno o tom, že je to web určený i pro ženy, pokud jsem si toho nevšiml, hoď mi sem jasně odstavec kde je to psané. Já si pouze jasně všiml toho, že je to web zaměřený a určený pro gaye. To je jediný fakt, žena asi není gay. Takže ještě jednom hoď mi sem to, kde se píše, že je to určené i pro ženy.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
22. 07. 2023 v 18:30Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Předpisy, pravidla a koneckonců i právní normy obecně fungují na principu "praeter legem", tzn že určují, co je zakázáno, ne to co je povoleno (a platí, že co není zakázáno, je povoleno). Ostatně i ta pravidla webu jsou koncipována v téhle formě - určují, co se tu dělat nesmí. A registraci bab žádnej bod nezakazuje, takže...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 07. 2023 v 19:06Off-line Anonym
Hm to je zajímavé. Když jsem třeba v restauraci a jdu na wc tak je označeno pro muže a pro ženy, nicméně nikde není napsáno, že wc pro ženy, je pouze pro ženy a muži tam nesmí. Stejně jako zde je to označené pro ženy, ovšem muže to nezakuje. A taky nechodím na dámské wc, takže tu zdejší ženy nepoužívají logiku? To mi nepřijde zrovna optimální.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
22. 07. 2023 v 19:42Off-line BussterX  (103/130/150)
Mně teda tady nevadí ŽÁDNÁ baba, pokud má v profilu napsaný že je baba a nepředstírá že je chlap a pokud sem nepíše do poradny jak si nejlíp oholit ptáka :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 07. 2023 v 19:55On-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Anony: Stejně tak ani v jednom z těch bodů není psáno nic o tom, že sem nesmějí ženy. Proto jsem taky hned v tom úvodním komentáři napsal, že o ženách tam neříkají nic. A co není zakázáno, to je povoleno. :-P

Jinak tu jsou i transgender ženy, které jsou součástí LGBT, tudíž sem patří.
22. 07. 2023 v 20:05Off-line Anonym
Aha, takže souhlasíte s tím wc o kterém sjem psal, to je to samé. Web je určený pro gaye, nikde ovšem není psáno, že sem nemůžou ženy, takže se sem mohou nacpat všichni a je to naprosto v pořádku. Takže s tímhle přístupem chodíte i na dámská wc, protože můzete. Není divu, že je tady takový bordel. Jací uživatelé takový web.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
22. 07. 2023 v 20:12On-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Však WC budeš mít za chvíli všude jen jedno neutrální, aby dvě zbytečně nemátla nerozhodnuté jedince. Trendy tomu napovídají. :-P
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 07. 2023 v 20:45Off-line tatrman  (27/-/-)
Lukino:
A co není zakázáno, to je povoleno. :-P

To je trochu ošemetná formulka...:) Chodit nahý po ulici taky není zakázáno zákonem, a přesto se to stíhá, za podmínky že se někdo cítí tvým nahým tělem pohoršen a nahlásí tě. (tuším že musí bejt min. 3 pohoršený osoby)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 07. 2023 v 21:09Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Chodit nahej po ulici že není zakázáno? Ale, to jsou mi noviny. A odkdy se to smí?

A ne, není to žádná ošemetná formulka, ale článek 2, bod 4 Ústavy. A každej, kdo má IQ v aspoň průměrných hodnotách, to chápe.
22. 07. 2023 v 21:09Off-line Klidny_kluk  (101/189/89)
Něco jiného je že je web něčemu určený (tematická profilace), a něco jiného je (případný) zákaz registrace žen.

Srovnávat web s toaletami je zcela pitomé.

Trochu velkorysosti by, anonyme, neškodilo.

Lesby podobný web asi nemají, nevidím důvod, proč by to tu nemohly využívat. Lesba by nesměla, muž-heterosexuál by směl?
Dále je určitý počet kluků a holek, kteří jsou transgenderoví - odkdy by je anonym počítal za kluka, popř. je odsud vyhodil, protože už se staly holkou?
22. 07. 2023 v 21:20Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Označení hajzlů M nebo Ž je naprosto jednoznačně vyjádření zákazu vstupu pohlaví opačnýmu. I když tam není výslovně text "mužům vstup zakázán", tak už jen ten piktogram nebo prostý slůvko "ženy/dámy" je dostatečný označení. Trošku blbej příklad.
22. 07. 2023 v 21:25Off-line tatrman  (27/-/-)
Tak mi napiš ty pseudoprávníku, kde je to napsáno. odcituj paragraf kde to píšou...

nikde to nenajdeš, veřejný pohoršení není specifikováno, a navíc jak jsem psal, aby došlo k veřejnýmu pohoršení musí bejt někdo pohoršen, pokud je ulice prázdná a nikdo tě nevidí, nebo spíše nenahlásí svoje pohoršení i když tě vidí, tak k žádnýmu porušení zákona nedošlo.
22. 07. 2023 v 21:28Off-line Klidny_kluk  (101/189/89)
Tatrman: Technicky vzato to zakázané není, ale prakticky je veřejná nahota (vyjma některých situací typu umění, nudapláž atd.) podřazována pod veřejné pohoršení v § 5 zákona o některých přestupcích, resp. dříve pod podobné ustanovení staršího zákona.
22. 07. 2023 v 21:28Off-line tatrman  (27/-/-)
Zrovna lesbičky jsou velmi agresívní na svých diskusních chatech a kluky vyhazují okamžitě a bez rozdílu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 07. 2023 v 21:29Off-line tatrman  (27/-/-)
Klidny_kluk (41/189/89) NOVÉ
Tatrman: Technicky vzato to zakázané není, ale prakticky je veřejná nahota (vyjma některých situací typu umění, nudapláž atd.) podřazována pod veřejné pohoršení v § 5 zákona o některých přestupcích, resp. dříve pod podobné ustanovení staršího zákona.

hele když si ještě jednou přečteš můj příspěvek nahoře, a pomalu, tak dojdeš k závěru, že mám pravdu.
Já vlastně polemizoval s Lukinovým názorem :
A co není zakázáno, to je povoleno.
22. 07. 2023 v 21:30Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
Pro odlehčení tématu... Už se mi párkrát stalo, že jsem šel v restauraci na WC (samozřejmě na pány) a bylo plno u mušlí i kabinky, tak jsem šel na dámské... A párkrát jsem při opouštění kabinky potkal ve dveřím dámu :) Jedna měla v němém úžasu bradu až u kolen, další si nebyla jistá, zda se trefila do těch správných dveří a našla se i taková, co se do mě zhurta pustila, co že tam dělám. Na to jsem však měl pohotovou odpověď: "Milá paní, holčičí WC... ty byly moje slabost už na základní škole." :-D Je zakázáno chodit na dámská WC ? Není !
22. 07. 2023 v 21:30Off-line Klidny_kluk  (101/189/89)
P. S. Pojem veřejného pohoršení je pochopitelně vymezen judikaturou.
22. 07. 2023 v 21:32Off-line tatrman  (27/-/-)
Můj příspěvek ale polemizoval s názorem
Lukino:
A co není zakázáno, to je povoleno.
22. 07. 2023 v 21:33Off-line tatrman  (27/-/-)
PavelKalvoda (55/186/76)

mně se stává spíše opak, ženy na pánských záchodech.
22. 07. 2023 v 21:34Off-line Klidny_kluk  (101/189/89)
Libertin Tatrman a další nepatrné promile populace bude tvrdit že to pod veřejné pohoršení podřadit nelze, protože je samotné to nepohoršuje. Drtivá většina společnosti bude tvrdit opak. Jak rozhodnou (a již rozhodly) soudy, je vcelku nasnadě.
22. 07. 2023 v 21:34Off-line Anonym
TommenBaratheon (19/174/74) NOVÉ
Označení hajzlů M nebo Ž je naprosto jednoznačně vyjádření zákazu vstupu pohlaví opačnýmu. I když tam není výslovně text "mužům vstup zakázán", tak už jen ten piktogram nebo prostý slůvko "ženy/dámy" je dostatečný označení. Trošku blbej příklad.

Mě taky přijde označení gay celkem jednoznačné.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 07. 2023 v 21:37Off-line ReprezentaceNaroda  (29/180/60)
Tak kdyby si holky založili naholky.cz, tak by mě zajímalo jestli budou stejně vstřícné jako my když se jim tam gayové budou registrovat nebo spíše se zachovají tak že dotyčné pošlou do hajzlu protože přeci web je jasně označen pro holky co jsou na holky
22. 07. 2023 v 21:38Off-line tatrman  (27/-/-)
Klidny_kluk (41/189/89) NOVÉ
Libertin Tatrman a další nepatrné promile populace bude tvrdit že to pod veřejné pohoršení podřadit nelze, protože je samotné to nepohoršuje. Drtivá většina společnosti bude tvrdit opak. Jak rozhodnou (a již rozhodly) soudy, je vcelku nasnadě.

omg ty máš vedení houpacího koně. To že mi to nevadí, je jiná věc. U toho příspěvku je řeč vedená o ošemetnosti výroku: Co není zakázáno, je povoleno.
Já jen psal že to není pravda. a uvedl příklad s tou nahotou...ty ses toho chytil jako hovno košile, aniž bys sledoval kontext rozpravy a neustále tady píšeš o tom že propaguju veřejnou nahotu...omg.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 07. 2023 v 21:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Pochybuju, že ty baby který tady sou ukecávají gaye jestli by to nezkusili s babou a že vysvětlujou gayům, že sou teplí proto, protože ještě nenašly tu pravou babu která jim to udělá nejlíp... a přesně to by chlapi registrovaní na webu www.proholkinaholki dělali a protože prostě si to fakt myslí jací sou kanci... normální gay by na web pro holky nelezl, jasně že by tam lezli heteráci a je jasný poroč... to bysem s přítomností bab tady fakt nesrovnával... 8)
22. 07. 2023 v 21:50Off-line tatrman  (27/-/-)
Bussi já tam kdysi z nudy vlezl, a letěl jsem okamžitě, nestačil jsem říct ani ahoj. A k sexu jsem fakt žádnou ukecávat nechtěl...:)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 07. 2023 v 21:52Off-line BussterX  (103/130/150)
Se nedivim když maj zklušenosti s ostatníma šmírákama :D když tam tak nutně v lesbinci potřebuješ bejt, dej si tam nik Jana_rozkošná (17/55/180) a uvidiš tu změnu ::D
22. 07. 2023 v 21:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Mně tady baba nevadí pokud to nebude kráva jako většinou (taky ne dycky) bejvá soňa a vy se třeba poserte :P
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 07. 2023 v 22:05Off-line panskrt  (48/178/81)
Tatrmane, že sis mne zablokoval a nemůžu vyslovit nesouhlas s tvým pohledem na věc mínusem, tak ti tady separátně píšu, že jsi rozený b***c.
22. 07. 2023 v 22:07Off-line ReprezentaceNaroda  (29/180/60)
Tak to je jasný že busterovi vadit nebude a možná bude super pro něj že bude magor co uhání gaye protože jí hetero chlapi nezajímají
22. 07. 2023 v 22:54Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Je specifikováno judikaturou, kašpare. Já nemůžu za to, že nevíš, co to je.

"nikde to nenajdeš, veřejný pohoršení není specifikováno"
A cenu za největší blábol roku vyhrává...
22. 07. 2023 v 23:16Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
A pokud chceš nějakej stěžejní zdroj, tak rozsudek NSS č.j. 2 As 69/2003.

No a k těm třem osobám: "...jednání musí subjektivně pohoršovat zpravidla (ne však nutně vždy) více než dvě osoby, které budou tomuto jednání obvykle přítomny současně..."
To znamená, že to není podmínkou vždycky a za všech okolností.

Jinak ten judikát výslovně řeší i otázku, co je to vlastně to veřejný pohoršení a a dokonce se to týká přímo odhalování se, viz "veřejné sebeobnažování může být jistě pohoršující, je-li spojeno s kontextem sexuálním, jenž ostatně bývá pohoršující sám o sobě; může být rovněž pohoršující, pokud upozorňuje na nějakou tělesnou abnormalitu; či v některých dalších souvislostech včetně té, kdy je sebeobnažení motivováno právě snahou pohoršit (například manifestační sebeobnažení z recese, protestu či z důvodu sázky)"

Přeloženo do laický řeči, pokud se budeš motat nahej po ulici, je to v kontextu tohoto rozsudku veřejný pohoršení naprosto bez debat.
22. 07. 2023 v 23:21On-line snd19  (101/-/-)
Počítá se jako tělesná abnormalita bradavice ministra zdravotnictví Válka :-) Ten s ní leze do televize, takže to páchá s velkým dosahem ...
22. 07. 2023 v 23:26On-line snd19  (101/-/-)
V kontextu bazeranské seznamky, počítá se za tělesnou abnormalitu extrémně velké nebo extrémně malé p**o?

Ale vážně: Jaká tělesná abnormalita by tím mohla být myšlena? Vždyť by to byl nesluníčkový bodyshaming...
22. 07. 2023 v 23:28Off-line panskrt  (48/178/81)
Nejde přeci o tělesnou abnormalitu, jde o nahotu samu, a erekci vůbec :)
22. 07. 2023 v 23:35On-line snd19  (101/-/-)
Ach jo, tady někdo nečetl tu citaci.
23. 07. 2023 v 00:04On-line Denis36  (60/-/-)
Anonyme, řešíš neřešitelné, aspoň prozatím, dokud nejsou účinné páky, jak dotyčné blokovat, aby si nemohli založit účet tam, kde nejsou vítáni.
23. 07. 2023 v 00:09Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Mno, nejsem sice soudce NSS, ale chápu to jako úmyslný odhalování nějakýho tělesnýho defektu v místě, který je na veřejnosti běžně schovaný pod hadrama (třeba kdybys v autobuse chtěl ukazovat jizvy v podbříšku, tetování na p***li nebo něco takovýho).
23. 07. 2023 v 01:33Off-line matyasismaddeinczech  (24/164/54)
Myslím, že si spousta z vás neuvědomuje fakt, že mnoho žen co zde je, jsou trans ženy (což nic nemění na tom že nejsou gayové), ale je pro ně obtížné najít parnera, takže chápu, že zde vyhledávají například bi muže.
23. 07. 2023 v 06:45Off-line tatrman  (27/-/-)
Tommen:
Jinak ten judikát výslovně řeší i otázku, co je to vlastně to veřejný pohoršení a a dokonce se to týká přímo odhalování se, viz "veřejné sebeobnažování může být jistě pohoršující, je-li spojeno s kontextem sexuálním, jenž ostatně bývá pohoršující sám o sobě; může být rovněž pohoršující, pokud upozorňuje na nějakou tělesnou abnormalitu; či v některých dalších souvislostech včetně té, kdy je sebeobnažení motivováno právě snahou pohoršit (například manifestační sebeobnažení z recese, protestu či z důvodu sázky)"

Přeloženo do laický řeči, pokud se budeš motat nahej po ulici, je to v kontextu tohoto rozsudku veřejný pohoršení naprosto bez debat.


"naprosto bez debat" není rozhodně nic:
sám si odporuješ svým popisem, co je pohoršení a co ne. Uvedu příklady, který ti nevlezou do tvý vydřený poučky("veřejné sebeobnažování může být jistě pohoršující, je-li spojeno s kontextem sexuálním) : např. umělec fotografuje na ulici nahé akty lidí, točí jak se procházejí nazí po ulici, nebo mají na sobě jen tělové barvy jinak nic, dále protestní akce WNBR, taky každoročně se projde po ulicích Londýna, Mexika, atd atd...tisíce nahých lidí, různý soutěže "zaběhej si nahý" v jiných státech každoročně(tuším Dánsko, Španělsko), a navíc v tvý poučce chybí případ, kdy nejde o exhibicionismus s kontextem sexuálním,ale třeba pouhý naturismus, nudismus, snaha opálit se, životní styl.
Tak a včil mudruj...:)

https://sportrevue.isport.blesk.cz/…estech-sveta

https://www.agefotostock.com/…drunRF2018-2

https://naked.chiks.org/…ka-br-69.jpg
23. 07. 2023 v 09:22Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Kdyby sis ten judikát přečetl celej, tak bys to (možná) pochopil o trochu líp. Je to tam vysvětlený dost podrobně. A ty situace jsou demonstrativní, není to žádnej taxativní výčet, co do toho patří a co ne - to použitý slovo "například" mluví za vše. Nehledě k tomu, že tohle je jen jeden judikát. Kdybys mi stál za to dělat si nějakou obsáhlejší rešerši, tak ti najdu X dalších, který se o tenhleten opírají a rozebírají jiný situace podrobněji. Nicméně on stačí už jen tenhle, protože když se kouknu na větu "...a musí být v rozporu s tím obsahem mravnosti, na němž se společnost shodne v daném čase a místě konsenzem (tedy přesvědčivou většinou, nikoli nutně jednohlasně)", tak aktuální konsensus je bezpochyby takovej, že nahej člověk nemá na ulici co dělat, ať už k tomu má pohnutky jakýkoliv. Případnou ohlášenou a povolenou uměleckou akci, natáčení, focení apod. do toho netahej, o tom se tu nebavíme. A že někdo něco takovýho dělá, ještě neznamená že je to košer z pohledu zákona. Oni lidi jaksi nedělají jen legální věci.

A jaký MÝ poučky? To je citace z rozsudku Nejvyššího správního soudu.
"Nejvyšší správní soud rozhodl v senátě složeném z předsedkyně JUDr. Miluše Doškové a soudců JUDr. Vojtěcha Šimíčka a JUDr. Jaroslava Vlašína..." a Šimíček je momentálně místopředseda Ústavního soudu a jeden z nekvalifikovanějších soudců v zemi. Takže pokud máš pocit, že je to blbost, stav se v Brně na Joštovu a můžeš mu ty svoje poznatky jít sdělit osobně. Akorát se obávám, že ho ty tvoje kecy nebudou ani trochu zajímat.
23. 07. 2023 v 10:11Off-line tatrman  (27/-/-)
Vycházím z toho, cos tady zatím nakopíroval. A sám ses vyvrátil.
Nahota nemusí bejt nutně sexuální. Zapovězenou sexualitu a hříšný tabu z ní udělalo až náboženství. Možná z toho vychází i ti tví přecedové. Děláš gloriolu nad hodnostáři všeho druhu. jenže ani ti nemusí mít pravdu a už vůbec nejsou zárukou spravedlnosti. Často jednají a rozhodují jen na základě svých vlastních osobních preferencí a osobnostních chyb. (Urválek, Freisler... příkladů bezpočet)
23. 07. 2023 v 10:27On-line Denis36  (60/-/-)
Brouku3, dnes není možné kdekoho kdekoliv blokovat, prostě není to uzákoněno, nebo aspoň o tom nevím, že by něco takového existovalo.
Ale představ si situaci, která by v budoucnu mohla v pohodě fungovat:

Příjdeš na úřad, kde bude mašinka, která bude schopna oskenovat ean na občanském průkazu, vydá ti ean kód, a ty na základě toho eanu se budeš moci přihlásit na potřebné strány ( servery). Příkladem jsi muž s vaginou, tzn spadáš do LGBT, při přihlášení zadáš oskenovaný, popřípadě ofocený ean kód na buznaseznamku, zde bude program, který z kódu vyčte tvůj věk a automaticky ho vloží do potřebného pole, ty připíšeš ke které skupině se přiznáváš (gay, bisex ap.) a tak budeš už veden bez možnosti změny.
Pokud bude chtít vstoupit žena ( například naše milá Soňa) napíše, že je lesbička, už tak bude nadále vedena, bude vše ok. Pokud bude chtít vstopit 15 letý kluk, přizná svoji orientaci, tak to bude stejné jen s tím rozdílem, že pokud bude chtít koukat na porno, žádný systém ho nepustí čumět na šoustání, dokud mu nebude 18 let. Porno stránky budou ten ean kód vyžadovat. A pokud například to bude chtít mladej o****t tím, že u ean kodu přepíše například 3 na 8, bude automaticky blokován, za to, že se bude chtít podvodem ostaršit.
A pokud někdo bude vyhozen ze stránek, tak na základě tohoto eanu si do budoucnosti na buznaseznamce nešrtne, protože tento kód by byl přiřazen k jeho OP.

Jo a nějaká Mac adresa by už nikoho nemusela trápit.

A ještě něco, plno profilů od jednoho člověka by se smrsklo automaticky na jeden, který by si vybral jako aktuální, zbytek by byl odstraněn. Takže na tento ean by si mohl založit u každé buznaseznamky pouze jeden profil.
23. 07. 2023 v 10:37On-line Denis36  (60/-/-)
Jak to vidíte vy hlupci?

A pokud by byl ean kód přijat mezinárodně, tak se například mladistvý do 18 let na porno nikde nekoukne.
A pokud by někdo by provedl závažný sexuální přečin, byl by rychleji dohledatelný, protože ten kod by nesl ještě další informace o dotyčném na které by viděla jen povolaná osoba se soudním příkazem.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
23. 07. 2023 v 11:08Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
"Vycházím z toho, cos tady zatím nakopíroval. A sám ses vyvrátil."
JÁ? Já se snad jmenuju Šimíček, Vlašín nebo snad Došková? A čím se co vyvrací, prosímtě?

"Nahota nemusí bejt nutně sexuální..."
Pokud pominu, že to zase cpeš MNĚ (jako kdybych ten rozsudek snad psal já), tak A to o tom náboženství je načisto kravina, "přecedové" tam mj. výslovně konstatují, že vnímání toho, co je pohoršující a co ne, závisí na většinovým vnímání společnosti, který se může během času měnit.

"Děláš gloriolu nad hodnostáři všeho druhu. jenže ani ti nemusí mít pravdu"
Mají, nemají. Ta judikatura je součástí Sbítky soudních rozhodnutí a stanovisek a jako taková je závazná při výkladu práva. Názor senátu Došková-Šimíček-Vlašín jsou pro soudce nižší instance relevantní, kdežto názory Tatrmana jsou každýmu úplně u p***le.
Gloriolu nad nima fakt nedělám a je X rozhodnutí, s kterýma více či méně nesouhlasím. Ale zrovna na tomhle nevidím nic ani špatnýho, ani nejasnýho. A pokud ty jo, tak je problém na tvý straně přijímače.
23. 07. 2023 v 11:10Off-line BussterX  (103/130/150)
A kouzelný ean by zařídil, že každej šedesátník kterej by napsal někomu patnáctiletýmu by dostal ban na všech seznamkách, domácí vězení a ochrannou sexuologickou léčbu :D
23. 07. 2023 v 11:14Off-line power  (23/180/65)
Tvl Mama právní kancelář zase perlí :D:D:D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 11:17Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tak důležitý je, že sis nezapomněl dát plus, to je základ.
Ale my už jsme si zvykli, že ti to není ani trochu trapný.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 11:31Off-line tatrman  (27/-/-)
Hele evidentně tvůj život řídí judikáty senátu šimíček-došková-vlašín, good luck
já se řídím tímto:hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mně.
a nějakej šimíčekdoškovávlašín jsou mi u p***le.
23. 07. 2023 v 11:33Off-line power  (23/180/65)
To na tom musíš být dost blbě, když vyšiluješ z obyčejného hodnocení. Máš zaracha od maminky? :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 12:32Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Když někdo jde na doménu naholky.cz přesměruje ho to sem. Vlastník domény je zda se ten stejnej, takže záměr vlastníka webu je vcelku jasnej, že mu tady ženy nevadí, když je sem přesměrovává.

Zaměření nejsou pravidla. To je cílová skupina. Pravidla jsou to co sem zkopíroval Lukino_Luk
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2023 v 12:35Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Denis36: "A pokud by byl ean kód přijat mezinárodně, tak se například mladistvý do 18 let na porno nikde nekoukne."
Tys asi neslyšel o pirátění, co?
23. 07. 2023 v 12:38Off-line Anonym
A co si žena myslí, že najde na webu který je určený pro muže mužům? Co když jsou to nějaké úchylné baby které přitahují gayové a chodí očumovat? Stejně jako někteří muži chodí na lesbické seznamky očumovat, kde jsou však bez milosti vyhozeni. Někomu to je možné jedno a je ignorant,ale já bych se chtěl cítit bezpečně v domácím prostředí kde jsou pouze muži nikoliv i nalezlé baby. Chápu, že jsou tady bisex lidi,ale i tak je to pořád zaměřené pro gaye a tu jde o muže, takže v tom případě bisex jedinci můžou jít ještě na heteroseznamku, nikoliv to kombinovat.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 12:45Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym: Jejich motivace je ale pro výklad pravidel irelevantní, ne? Pravidla určuje a i vymáhá vlastník webu. Dle pravidel tu mohou ženy být. To jak se tu cítíš adresuj když tak na vlastníka/správce webu, že chceš aby pravidla změnil. Ale nešiř dezinformace o tom že pravidla říkají něco co neříkají.
23. 07. 2023 v 12:49Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Já nevyšiluju, pumpičko. Já se jen nepřestávám pozastavovat nad tvou jednoduchostí.
23. 07. 2023 v 12:51Off-line Anonym
Já šířím dezinformace? Já přece nepsal to, že je to web zaměřený pro gaye, to tam je psáno, tak co je na tom k nepochopení. Když je něco určené pro gaye asi je logické, že to není určeno pro ženy. To že tam není jejich zákaz beru tak, že admini kdysi dávno předpokládali, že lidé mají rozum a dojde jim to samo.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 12:56Off-line ReprezentaceNaroda  (29/180/60)
Artenkotorer: ono spíše je to stejně jedno ale správně by to tak mělo být že by tady měli být ti co jsou chlapi, pak ještě transky protože bychom je uráželi když tam mají mezi nohama p**o a ne picu. A tím se omlouvám i těm s ftm ale i tak furt je to něco mezi což jak vědí ti co někdy museli být v ženském kolektivu tak baby jsou nerozvážný a pak si tu picu nechají a budou prudit tady. A navíc tady se probírají jiný sračky třeba to že furt někdo fňuká že mu zdražili jejich oblíbenou p**ovinu a založí na to téma nebo to že někdo něco a přitom jak píšeš měl by napsat adminovi který se na tehle web už dávno vysral a aktuálně je to tady jak na divokém západě
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2023 v 13:24Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym: Tak co v tvém příspěvku dělají tyhle výroky? Pravidla ženy nezakazují.
"Pravidla webu mluví jasně"
"Proč to admini tolerují a naopak banují lidi kteří upozorňují na porušení pravidel?"

"Když je něco určené pro gaye asi je logické, že to není určeno pro ženy"
To je obecně nesmyslný výrok. Literaturu určenou pro gaye také často čtou ženy.

Tvůj výrok "admini kdysi dávno předpokládali, že lidé mají rozum a dojde jim to samo" je zcela nesmyslný, protože když je sem přesměrovaný provoz z naholky.cz. Předpokládám že kdysi byl sesterskej web pro ženy, ale neujal se a tak lidi z něj prostě jen přesměrovaly sem aby snížili náklady. Ale i kdyby ne, tak admini vytvořili konstrukci která sem přesměrovává ženy. Nelze tedy tvrdit že ženy nepředpokládaly.

ReprezentaceNaroda: To jak chceš aby to tu bylo si vyřizuj s adminama, stále tu aspoň trochu aktivní jsou. Mě tu ženy nevadí, adminum zřejmě taky.
23. 07. 2023 v 13:29Off-line Anonym
Jn vám tu ženy nevadí a ukáže se tady Soňa a můžete se posrat, naháníte ji v každém tématu, vytahujete a je to doslova hon na tu blbku, ale ženy nevadí no :D Jen jak které.
23. 07. 2023 v 14:39Off-line Artenkotorer  (36/180/84)
Anonym: Mě tu ani ta Soňa nevadí. Takže ...
Jinak se soňou jde o její konkrétní osobu, nelze to generalizovat.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 07. 2023 v 14:51On-line Denis36  (60/-/-)
Anonyme, Soňa je vlezlá, to ví všichni, kteří tu zažili její výstupy, když se přišlo na to, že plno dotazů zde zakládala ona, měnila nicky, jak závodní mašina. A uvědom si, že sem chodí maminky svých ratolestí pro rady, jak se zachovat, či co dělat, když jejich syn je gay.
Ty tu mají právo na informace a mnohdy po obdržení informací samy odchází. Jen Soňa tu smrděla dál.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:23Off-line i8051  (53/184/97)
Anonym
Server www.nakluky.cz (dále jen Server) je webová služba, která je svým zaměřením určena pro gaye. To že tam není jejich zákaz beru tak, že admini kdysi dávno předpokládali, že lidé mají rozum a dojde jim to samo.
--------------
Tak co tu delas, kdyz jsi hystericka buzna a ne gay? Mas snad rozum, ne? A kdyz se ti to zde nelibi, tak sem nechod, neni to povinny ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:36Off-line iglw  (48/172/77)
Holt,kdysi to byla pořádna sexy poradna,dnes je to snůška nesmyslů,polopravd a mladí se nabízejí za prachy,hotová katastrofa,nebo ještě někdo tady i žebrá pro peníze!!Běžte makat a budete mít taky normální život!!
23. 07. 2023 v 18:45Off-line i8051  (53/184/97)
Denis36 (59/-/-)
Příjdeš na úřad, kde bude mašinka, která bude schopna oskenovat ean na občanském průkazu ...
----------------
Na OP je nejakej EAN kod? Kde prosim? Mam ted asi 3 mesice stary a nikde nic. My jsme snad nejaky zbozi, ze bysme meli mit EAN? A bude pro Cechy zacinat taky 859? Pro kazdou zemi by tak zbyvalo 9 cislic, to je dobry ... :-)

Denis36 (59/-/-)
Jo a nějaká Mac adresa by už nikoho nemusela trápit.
-------------
No MAC taky nikoho netrapi, protoze tva tableti MAC na L2 vrstve skonci u tebe doma ne prvnim rozhrani wifiny/routeru. Shodnejch MAC muzes mit v siti miliony a MAC se bezne u wifi v telefonu generuje nahodne ... :-)

Je fakt k popukani, ze Jezina nevi, co to jsou EAN a MAC a jak a kde se to pouziva, ale dovede tu vyblejt na zaklade techto dvou pro nej neznamych pojmu cely odstavec kravin ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:53On-line Denis36  (60/-/-)
Tim kodem jsem měl na mysli strojově čitelnou část na starších op.

Každý nemá novou op s čipem.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:56Off-line i8051  (53/184/97)
Aha, tys mel na mysli neco a napsal jsi uplnou blbost. Jako vzdy, vid?

Jinak tomu tvymu nesmyslu se jiz leta rika identita obcana nebo treba bankovni identita a bezni lide ji pouzivaji proto, aby si pro ten tvuj "ean" nemuseli na urad s obcankou. S cipem v OP to nijak nesouvisi, IO a BI muzes mit i bez cipu v obcance ... :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:58Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (27/-/-)
já se řídím tímto: hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mně.
-------------
Aha, takze touhle mravnosti bys vyvlastnoval, rozkradal a pozadoval od statu prachy. Tak to jooo, to je super mravnost ... :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2023 v 18:59On-line Denis36  (60/-/-)
Takže, diky za vyčerpávající rozbor a dle mýho soudu by to, jak jsem to posal mohlo i fungovat, jak se staršími op, tak s novými s čipem.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:06Off-line i8051  (53/184/97)
Ale ano, fungovalo by to skvele, nemohl bys pak patnactiletym detem posilat odkazy na hardcore porno, jako to bezne delas ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:16On-line Denis36  (60/-/-)
Jo to mohl, avšak by to porno neměli povoleno, protože by ty stránky tak i tak požadovaly přihlášení takže maš se svou vylhanou informací smolíka.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:28Off-line supervisor  (18/181/70)
Mně jste pane Jez třeba odkazy na sado maso porno posílal takže to není lež a ne jednou. Lžete zase jen vy a jste k smíchu a smolíka máte vy teď :d
23. 07. 2023 v 19:32Off-line i8051  (53/184/97)
A jeeje, to me zajima, prosim o linky na Jezinino oblibene SM porno s detmi ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:36Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak kdo teda lže? supevizír nebo pedodědek? O_o
23. 07. 2023 v 19:40Off-line tatrman  (27/-/-)
I8051 (52/184/97) NOVÉ
Tatrman (27/-/-)
já se řídím tímto: hvězdné nebe nade mnou a mravní zákon ve mně.
-------------
Aha, takze touhle mravnosti bys vyvlastnoval, rozkradal a pozadoval od statu prachy. Tak to jooo, to je super mravnost ... :-)

hele to vyvlastnění nebo znárodnění může bejt v určitejch případech mravní a naopak nemravný je keťasení, zbídačování širokých mas obyčejnejch lidí v dobách krize(inflace, válka atd.) Takže nemravný v takových dobách je naopak nedělat nic a nechat lidi krvácet do soukromých kapes.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:43Off-line i8051  (53/184/97)
Jojo, rudy a zavistivy vsi si zduvodnej vse, to nemusis po tricaty potvrzovat ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:44Off-line power  (23/180/65)
I8051 (52/184/97)

Server www.nakluky.cz (dále jen Server) je webová služba, která je svým zaměřením určena pro gaye. To že tam není jejich zákaz beru tak, že admini kdysi dávno předpokládali, že lidé mají rozum a dojde jim to samo.
--------------


Z toho vyplívá, že server není určen pro afektované hysterické bisexky, ještě k tomu obstarožní :-))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2023 v 19:47Off-line i8051  (53/184/97)
Power (22/180/65)
Z toho vyplívá, že server ..
-----------
Z toho spis vyplyva, ze jsi vidlak ... :-)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2023 v 22:43Off-line Klidny_kluk  (101/189/89)
Stokrát raději chaos, nepořádek a fakeové profily, než digitální fašismus, o kterém výše sní Denis36. :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 07. 2023 v 00:22On-line Denis36  (60/-/-)
Nahlásit

Před 4 hodinamiOff-line supervisor (17/181/70) NOVÉ
Mně jste pane Jez třeba odkazy na sado maso porno posílal takže to není lež a ne jednou. Lžete zase jen vy a jste k smíchu a smolíka máte vy teď :d
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit

A kdo lhal na těch stránkách, když se vás pane supervizor ptali, zda je vám 18? Já ? . . . Ty smolíku.
24. 07. 2023 v 00:56Off-line i8051  (53/184/97)
Tak ono Jezino neni trestny, ze se na porno diva nekdo sestnactilety, ale to, ze mu nekdo 59 lety to porno zrejme posilal, at se na nej podiva ... :-)

Tak aha, tak ne zrejme, tys mu ho vazne posilal, uz mi to preposlal. No pekny cune jsi ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 07. 2023 v 07:48On-line Denis36  (60/-/-)
Jenže on musel na těch stránkách potvrdit, že mu je 18 let, aby si to mohl otevřít. Takže lhal.
A ty nejsi čuně, když taháš nezletilýho kluka do sauny???
Či mu podáváš alkohol na koncertě?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
24. 07. 2023 v 08:46Off-line BussterX  (103/130/150)
Jezina pošle mladýmu klukovi nějaký fekál porno a když se na to kluk podívá tak ho jezina sp**uje že na to neměl čumět... heskipěkně... :D
24. 07. 2023 v 11:42Off-line i8051  (53/184/97)
Ja taham Jezino nezletilyho kluka do sauny? A nekomu davam alkohol na koncerte? Vazne? Nejsi zase mimo? :-)))
24. 07. 2023 v 13:18Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jezino, co zase vymýšlíš za nesmysly? Fakt si myslíš, že někdo příčetnej se bude na stránky s (byť jen potenciálně) erotickým podtextem registrovat na občanku a posílat osobní údaje bůhvíkam?

Jako jo, chápu že ty seš natolik hloupej, že bys to udělal, ale zkus vzít na vědomí, že existují i lidi, kterým funguje víc než 5% mozkových buněk.
24. 07. 2023 v 13:22Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tatrman:
O tom, co je morální nebo legální naštěstí nerozhoduješ ty, kašpare. A nikdy ani nebudeš, protože speciálně ty budeš poslední nula za každýho režimu.
24. 07. 2023 v 13:44On-line Denis36  (60/-/-)
Tomene, zase jsi nepochopil, že z eanu by si stránky vyčetly pouze věk, nic víc.
Takže těch 5% si připiš na své triko, hlupče.
24. 07. 2023 v 14:57Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
"protože tento kód by byl přiřazen k jeho OP."
To by asi moc anonymní nebylo, když bude ten kód přiřazenej k občance, co? Tos trošku nedomyslel, ajnštajne.

A krom toho, nikdo nic takovýho dělat nebude. Minimálně ne se svojí občankou a jestli si myslíš, že by všichni hned poslušně běželi někam na úřad pro nějakej kód k registraci na pornostránky, tak seš ještě hloupější, než jsem si myslel. A o tom, že občanku ti za krabičák půjčí každej bezďák, ani nemluvím.
24. 07. 2023 v 16:55On-line Denis36  (60/-/-)
Vono se něco vymyslí obdobně, jako registr vozidel. Zajímavé, že tam nikomu ty údaje nevadí.
24. 07. 2023 v 19:08Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Jezino, já jsem chodil do sauny ve třinácti. A? Nevím nic o tom, že by sauna měla nějakej věkovej limit.
(do normální sauny s normálníma lidma, podotýkám)

A fakt srovnáváš registr vozidel s pornem?
24. 07. 2023 v 19:11Off-line BussterX  (103/130/150)
24. 07. 2023 v 19:58Off-line i8051  (53/184/97)
Denis36 (59/-/-)
Tomene, zase jsi nepochopil, že z eanu by si stránky vyčetly pouze věk, nic víc. Takže těch 5% si připiš na své triko, hlupče
-------------
Jakej zase EAN? Vis vubec, co to znamena a k cemu to je? Zrejme jsi ho nasel na flasce vodky Boris a ted to furt omilas dokola. Navic vek se da jiz dnes ove*** pres Bank iD+, ale pouziva se to zatim jen u nocnich samosek a alkoholu :-)
24. 07. 2023 v 21:59On-line Denis36  (60/-/-)
Tak proč to rozebíráš, když je to blbost puntičkáři?
24. 07. 2023 v 22:04Off-line i8051  (53/184/97)
Protoze jsi hloupej a pises nesmysly, kterejm ani sam nerozumis, proto ... :-)
24. 07. 2023 v 22:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Já bysem právě potřeboval aby tady bylo co nejvíc lidí píšících nesmysle páč pak bysem si připadal strašně moc chytrýýýý :P
24. 07. 2023 v 23:01Off-line supervisor  (18/181/70)
Mně nikdo do sauny netahal a nedával mi żádný alkohol. Jediný vy jste mi pane Jez posílal do zpráv hromady sadomaso porna a vyhrožoval mi że takhle dopadnu. Jste prase :/
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 07. 2023 v 23:03Off-line BussterX  (103/130/150)
Jéžiš suprák, ten tady chyběl... praskej chrápat, bude půlnoc -_-
25. 07. 2023 v 09:34Off-line i8051  (53/184/97)
Supervajzr ma prazdniny, tak se muze po vecerech flakat ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload