Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sohomag

27. 07. 2023 v 18:13Off-line Loiris  (25/-/-)
Ahoj, obracím se na Vás všechny s prosbou.

Píši práci, která se částečně dotýká tématu žurnalistiky s lgbt+ tematikou v ČR po roce 1989. Zmiňuji se tam o různých plátcích všech druhů. Výpis už mám poměrně obsažný, nicméně stále nejsem u konce a pomalu se začínám prokousávat k těm, řekněme, menším a ne tak významným. Občas se toho dá najít dost, někdy méně. Teď právě dumám nad jedním takovým o němž jsou na internetu informace pouze sporé.

Mělo se to jmenovat Sohomag. Webová stránka už nefunguje, jediné co po něm na internetu zůstalo je facebook (https://www.facebook.com/Sohomag), youtube (https://www.youtube.com/@sohomag9200) a twitter, tumblr. Podle popisku by se mělo jednat o kulturně společenský magazín nejen pro LGBT. Od října 2013 (dokonce prý) na stáncích. Na Webarchive jsem také nic nenašel, ale možná jen špatně hledám.

Nevěděl by někdo oč šlo? Zda to bylo jen magazín a nebo to mělo i jiný přesah? Znáte to někdo? Četl jste to někdy někdo? Také geneze by byla zajímavá, kdo s tím přišel, koho to napadlo a kde se na to vzaly finance? (ta poslední otázka je snad jen na autory samotné, ale ty se mi jistě dohledat nepodaří... mám velké oči :D).

Prostě jakákoliv kloudná informace by se mi hodila.

Díky za případnou pomoc!

PS:
Nebo zcela obecně by mi pomohlo, kdyby někdo věděl, jak se dá najít co nejvíc o nějakých stránkách/ článcích na internetu, které už nefungují/ nejsou dostupné... jestli znáte nějaké archivy nebo okliky nebo zda je vůbec možné něco takhle zpětně dohledat.

A pakliže byste věděli a nechcete to psát sem, nebojte se napsat zprávu :)
27. 07. 2023 v 21:06Off-line francjosef  (67/169/72)
Gay.iniciativa.cz
http://gay.iniciativa.cz › www
Sedm let dokázalo SOHO odolat všem vlivům z vnějšku a každým rokem svým seriózním ... - GAY.INICIATIVA.CZ
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload