Holeni zad

02. 08. 2023 v 20:59
Anonym

Libi se vam chlupata nebo oholena zada? Jsem sam a nelibi se mi moje chlupaty zada a nemam nikoho, kdo by mi je oholil. Sam si tam pochopitelne nedosahnu. Tak jak to resite? :D

Můžeš někoho požádat o jejich oholení, nebo si zajít na depilaci. Já osobně to neřešim. Jsou horší věci.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chlupatý záda neřež spíš se ocení upravený p**o. Holit si tělo je dnes módní, ale je i dost kluku kterým se líbí i chlupatý. Je to invidualni
Nahlásit

Tak mne by třeba chlupatá záda trochu odrazovala, ale zase bych neměl problém pomoct s holením. A jak franc zmínil, někdo je má rád, neřešil bych to do foroty... ad hoc prostě
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Prodávají se zastřihovací, nebo holící strojky s prodlouženou rukojetí, ale i tak je to opruz, když k tomu nás druhýho je to mnohem rychlejší....
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

02. 08. 2023 v 23:48
Anonym

A kdo je z Prahy a byl by ochotny mi je obcas holit? :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Mě se líbí muži když jsou chlupatí všude.
Nahlásit

Francijosefe a nechlupatý záda už se jako řezat mají?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombakul ty máš mrtě vyholenýho ptáka se zarudlýma jebákama :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Holení zad mě pripadne prostě rozezranost, je vidět že lidstvo degeneruje :)
Nahlásit

Bombakul tak dobře neřeš - stačí pane učiteli
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Epilace, kamarád nebo... Během covidu jsem měl takový udělátko... Elektrický holicí strojek přilepený páskou k vařečce. Sice to vypadá a zni d***lně, ale funguje to.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bych ti to oholil, ale z jihu Moravy je to trochu z ruky. Tak leda další pán na holení... :D
Nahlásit

Proč nepoužiješ roztavený vosk, v něm namočeou gázu a připlácnout na chlupatý záda. Vosk ti prohřeje záda a až vychladne stačí strhnout tu gázu ze zad, trochu to zabolí a depilace bude ( možná) rychlejší.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.