Vytahaný řitní otvor

05. 08. 2023 v 20:11
Anonym

https://ctrlv.cz/NCi3 obrázek je ilustrační z jedné webky nicméně to vystihuje. Proč tolik mladých kluků už po dvaceti a někdy i mnohem dříve má takhle ošklivě roztahanou díru a ještě tomu třeba říká k***a? To přece normálním sexem takhle nevytahají a má to plno týpků.

Protože soustavně vyžadují anální sex, což svědčí o jejich nedozírné inteligenci, dle konstanty čím víc chcu análu tím víc jsem inteligentní :-) tuto p**ovinu nemám ze své hlavy, takto to tu specifikoval jeden odborník přes anální mrd, nebudu samozřejmě toddku jmenovat :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 14
Nahlásit

Ten kluk to má celkem v pohodě. Jsou i horší.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Protože přemýšlí p***lí :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Normálním sexem tohle rozhodně nezískají, to si může myslet jen někdo kdo v životě neprcal. Většinou fisting nebo nadměrně velká dilda.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Někteří typci mají takové díry,co by jim neudělal ani Dracula alias Vlado nabodavac/napichovač :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To jsou další Einsteinové :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No jo, je to hnusné, ve stáří mu nebude unikat jen moč, ale v trenkách najde všechno... :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Což je pozitivní při odběru vzorků u vyšetřujícího lékaře :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jo, to jsem si vzpomněl na jeden vtip a ty možná taky na ten vtip narážíš... :) Nicméně takovýma vzorkama lékaře asi nepotěšíš.... :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I nevyžádaný odběr je odběr :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To už není odběr, když už to tam vše leží jak na talíři :)
Nahlásit

To je vzorek doslova naservírovaný na zlatém podnose ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No to jo, ale vzorky jsou potřeba čerstvé, nikoliv už uležené, useděné... :D Ale už mě nebaví ta diskuse o hov*ě....
Nahlásit

Divili by ses co v laborace dokážeme vytáhnout z useděných vzorků :-) tímto tedy přepínám :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

https://youtu.be/dPESNSzC4s8 jen taková zlatá stará klasika na dobrou noc :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

P***l nedokážu zhodnotit, na to jsem jich v životě viděl moc málo. Jak podle obrázku dokážete přesně změřit p***lí projeté kilometry p**a?
Nahlásit

To na fotce není vytahaný řitní otvor. To je spíš otvor po sexu :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.