Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bizarní pohadky

06. 08. 2023 v 08:43Off-line Anonym
To že tu je plno lidí, Kteří jsou lepší pohádkáři než Hans christian Andersen je asi všem jasné. Pojďme si některé příběhy odtajnit.

Například mně a kamosum v poslední době v rozmezí třeba týdnu jeden uživatel psal a zprava vždy začala stylem “ahoj” “zrovna jsem přišel z kalby mladých fotbalistů, kteří mě pozvali jelikož jsem jejich sponzor.” Úplně stejný příběh, jiný příjemce zprávy a jiné datum.

A na jakou pohádku se tady snaží sbalit vás? :D
06. 08. 2023 v 09:26On-line WileECoyote  (35/178/-)
Mě většinou píšou týpci "zde na www.scam.spam máím své nahé fotky" a občas "naplácal bys mi na holu, pane", přitom na DS hrátky nejsem. Sem tam někdo o půl mýho života starší nebo občas i 15-17, a u těch fakt nevím proč. Pokud hrozí návštěva nasrané mámy, tak nemám zájem :-D

Pohádky přišly až po prvním setkání. Chlápek vypadá fajn a pak se člověk dozví, že je v exekuci, auto není v servisu ale dávno v hajzlu, má tak trošku manželku, co by o tom nerada věděla, má tak trošku silný aperger/schizofrenii a tak podobně. A to můžou po nějaké době vybalit i mnohem horší věci, stačí číst hororové příběhy o pohlavních i jiných nemocech, utajených úchylkách, kleptomanii extrémních rozměrů...

Jeden bývalý přítel po pár měsících vztahu řekl, že má v Praze byt a budem tam bydlet. Tak jsem to zkusil. Parkování peklo, skrz zdi slyšet sousedy a sám muset být ticho, společné koukání na TV slaďárny nuda, kutit nic nešlo, městská kultura nezaujala, prostě nechtěná změna života bez předchozí domluvy.

Naštěstí u nás nehrozí "Miláčku, mám děťátko" ale jen koťátko nebo stěňátko. Koťátko ještě OK, psa už fakt ne. Ale zase když po nějaké době řekne, že má děti z předchozích vztahů, tak ok. To ale má každý jinak.
06. 08. 2023 v 09:39Off-line asi_vis_kdo  (34/-/-)
Nejlepší je psát náhodná česká slova do jedné věty, aby si to ten dotyčný dal do překladače a vyšel mu naprostý nesmysl. Pak už nenapíše. :D
06. 08. 2023 v 09:55On-line Richard33  (45/185/81)
Mě jeden napsal: wat doe je in het leven en wat zoek je hier? Prej to je holanština :-D
06. 08. 2023 v 10:49Off-line i8051  (53/184/97)
Jezis, to anonyme zverejni cely, to se pobavime :-)

Ale nejvetsi evergreen je: potrebuji pujcit 500 na tyden, pak mi prijdou penize z brigady ... :-)
06. 08. 2023 v 11:49On-line ellvin  (23/183/81)
Nejlepší byl jeden týpek, který bydlel ve stejném městě, ve kterém jsem bydlel já. Byl celkem úspěch někoho z blízkého okolí najít, a tak jsem si s ním domluvil celkem pět schůzek, na které on nepřišel z různých důvodů, které mi napsal. Poprvé to byl vytopený byt v důsledku prasklého potrubí. Proti tomu nešlo nic moc říct, stát se to jistě mohlo. Podruhé se úplně odmlčel, přitom jsme si ještě ráno v den, kdy měla naše schůzka proběhnout, psali. Prostě sprostě se odmlčel. To už jsem tak nějak větřil, že jsem narazil na honiče, který o schůzku vůbec nestojí, kterému jen k uspokojení postačí, když někdo bude ochoten se s ním domluvit. Proto jsem další naše domlouvání schůzek bral s rezervou. Když jsme se měli domluvit potřetí, tak nebyl schopen napsat přesné místo, kde stojí. A v půlce našeho dohadování o místě, na kterém prý stojí, se odhlásil. Pak mi o nějaký měsíc a půl později napsal, jak moc je nadržený a že se chce sejít. Tak jsem mu potvrdil následují den ráno. Jaké bylo překvapení, když i tuto schůzku zrušil. Prý mu přijela ségra s harantem, takže se musel přednostně věnovat jim. Tady mi už bylo jasné, že mě tahá za nos, protože ta údajná ségra ho o své návštěvě jistě informovala s nějakým předstihem. Pak jsme se ještě jednou domlouvali na reálku, kdy mi on napsal, že na mě čeká na nějakém místě, které už byl schopen popsat, no ale protože celkem dost pršelo, tak jsem se ho dotázal, jestli se náhodou neposral. Auto jsem měl v opravě a táhnout se v dešti přes půl města na místo, na kterém dost možná ani nebyl, čemuž bych se po předchozích zkušenostech vůbec nedivil, se mi nechtělo. Zkrátka jsem ho poslal do p**i a všude možně si ho zablokoval.

Někdy příště možná napíšu svou zkušenost ze setkání s "mladým klukem", ze kterého se vyklubala třicetiletá troska, která vypadala na pětapadesát :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 08. 2023 v 12:24Off-line BussterX  (103/130/150)
Ellvin (22/183/81) NOVÉellvin (22/183/81) NOVÉ
Někdy příště možná napíšu svou zkušenost ze setkání s "mladým klukem", ze kterého se vyklubala třicetiletá troška, která vypadala na pětapadesát :-)

xxx

no vidíte, a vy se smějete powerovi/vajcovi omlazenému na 22, že se nikdy s nikým reálně nesešel.... a zdá se že měl rande s elvisem :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload