Líbací extrémy - zkušenosti

30. 08. 2023 v 16:03
Anonym

Zdar, kdo jste zažil nějaké líbací extrémy? Vzrušuje mě představa strčit ho klukovi až do krku, nebo mu olizovat mandle a nebo líbací soutěž, kdo se vydrží líbat dýl. Jaké máte zkušenosti? Taky vám to přijde tak sexy, tohle vlhké spojení?

Mam radeji jina vlhka spojeni ... :-)
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tyhle extrémy asi nemusím ale líbání je pro mě základ. Jakmile by to někdo nechtěl tak by to pro mě byl docela blok.
Souhlasím - 18 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Třeba jsme zažili trojku s kámošem když se týpek nad námi udělal na pusu mě a my se pak vášnivě líbali, to bylo taky cool :3
Souhlasím - 25 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co je sexy na tom někomu olizovat mandle ?? :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hluboké líbání je fajn a vzrušující, madle asi nic moc ale nevim, a souhlas s Luk4 , bez líbání si to nedokážu představit. A taky nemusim kuřácký smrad z pusy.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ber to jako srandu. Zkus klukovi prolínat přes anál slepé střevo. Omlouvám se za drsný humor
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Preco kazdy zaklada temu ako anonym.??...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Líbání s rouškama? :-))) škoda, to jsme spolu ještě nechodili...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Líbání je super,ale všeho s mírou
Nahlásit

I8051 (52/184/97) NOVÉ
Co se třeba jednou nevyjádřit k tématu nebo se k němu vyjádřit? Asi jsi nepochopil, že se neptal, co nemáš rád, ale jaký líbací extrém jsi zažil, není to tak těžké pochopit.
Co se třeba jednou nevyjádřit k tématu nebo se k němu vyjádřit? Asi jsi nepochopil, že se neptal, co nemáš rád, ale jaký líbací extrém jsi zažil, není to tak těžké pochopit.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Miloval jsem jednou při grupáči když jsme se líbali všichni v jednom kruhu a vzájemně si je honili.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Rakosnicek69 (21/186/82)
Když nic nemám k tématu tak raději držím hubu íčko, nikoho nezajímá tvé jiné vlhké spojení když ani nevíš na co se ptá. Kvůli takovým jako jsi ty to tady šlo do háje.
+
Rakosnicek69 (21/186/82)
Rakosnicek69 (21/186/82)
Nás bylo jednou 5 v kolečku a všichni jsme se líbali, to bylo nejvíc hot!
+
Rakosnicek69 (21/186/82)
Miloval jsem jednou při grupáči když jsme se líbali všichni v jednom kruhu a vzájemně si je honili.
-------------
Neni nad to se snazit bejt zajimavej rakos a 2x opakovat to samy v jednom vlakne, co? Ale asi uz mas mozek vysukanej, tak si prd pamatujes, co uz jsi psal ... :-)
Když nic nemám k tématu tak raději držím hubu íčko, nikoho nezajímá tvé jiné vlhké spojení když ani nevíš na co se ptá. Kvůli takovým jako jsi ty to tady šlo do háje.
+
Rakosnicek69 (21/186/82)
Rakosnicek69 (21/186/82)
Nás bylo jednou 5 v kolečku a všichni jsme se líbali, to bylo nejvíc hot!
+
Rakosnicek69 (21/186/82)
-------------
Neni nad to se snazit bejt zajimavej rakos a 2x opakovat to samy v jednom vlakne, co? Ale asi uz mas mozek vysukanej, tak si prd pamatujes, co uz jsi psal ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rakosniku, při tvojí promiskiutě ti chudáci museli od tebe chytnout nejméně syfla ,slintavku a jiné "příjemné " věci, šlapko nemytá :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale Rosju ty starej dobytku co je k ničemu se tady zase poušti do toho jak je trapný, třeba bys jsi měl ty nám říct kolik máš ty mentálních nemocí
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hlavně že bisexuální šlapka co do všeho strká ten svůj hnusny starý rýpak co je ošklivý už z fotky a nic neumí jen kecá sračky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Cože? Mohl by to někdo přeložit?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Buď jsou rakosnik a reprezentace jednovajecna dvojčata,nebo prostě jen dva profily jedné místní šlapky, protože taková shoda v názorech a způsobu psaného projevu je zkrátka obdivuhodná ,takže když tu rákosník není zrovna přihlášený, zastoupí ho reprezentace a naopak.
PS : momentálně nevím,mentále :D
PS : momentálně nevím,mentále :D
Nahlásit

Hele a kdo se včera odhlásil aby mi napsal na profil a do zpráv výhrůžky totožné těm co jsi mi psal ty rosju, to byl taky tvůj druhý fake profil a rozhodně né jediný :D A spíš tu vidím, že vás tu napomenuli za to, že jste se nevyjádřili k tématu, ti co se vyjádřili byli z vaší strany zesměšnění a podle vás jste asi kingové vy. Fakt je my vás líto, ale ne vlastně není :D
Nahlásit

Já jsem tady stabilně několik let pod svým nickem domcule,kdybys nebyl ulhana s***ě,lehce by sis to zjistil :)
Nahlásit

Hlavně že toto mi přišlo předevčírem krátce po tom co jsi se odhlásil a vedl jsi na mě dost podobné kecy, to je asi náhoda viď.
Domikzhor20. 09. 2023Nahlásit
Dostaneš dělo, ty z**de buzeranrskej
Domikzhor20. 09. 2023Nahlásit
Dostaneš dělo, ty z**de buzeranrskej
Nahlásit

Mě je nějaký domik naprosto ukradený,co jsem si všiml, že zásadně nepíšeš k tématu,pouze to zde používáš k prezentaci svých názorů aniž by to jakkoliv souviselo s daným tématem
Tak neotravuj,vtěrko vlezlá
Tak neotravuj,vtěrko vlezlá
Nahlásit

Hlupáku tak se koukni úplně nahoru. Fake profily umíš,ale číst asi ne, já psal k tématu.
Nahlásit

Aha,tu" duchaplnou" sracku nahoře ?? :))))))))
Nahlásit

Rosju (52/170/72)
Tak hlavně že ty jsi napsal k tématu, ty seš marnej normálně :D Ale neboj já už tě u sebe vyhlásil, tak musíš sáhnout po jiných profilech :D
Tak hlavně že ty jsi napsal k tématu, ty seš marnej normálně :D Ale neboj já už tě u sebe vyhlásil, tak musíš sáhnout po jiných profilech :D
Nahlásit

Jo,tak to muselo dát hodně práce,to jsi zvládl úplně sám ???
No,co bych chtěl po tobě ve dvaadvaceti , doufám že ti maminka už p***l nemusí utírat, že už to zvládneš taky sám, když jsi takový " cool borec ", hňupe :))
No,co bych chtěl po tobě ve dvaadvaceti , doufám že ti maminka už p***l nemusí utírat, že už to zvládneš taky sám, když jsi takový " cool borec ", hňupe :))
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.