Špína na hotelu
17. 09. 2023 v 19:49 Anonym
Ahoj, každé 3 mesíce jezdím do svého oblíbeného hotelu když cestuji kvůli práci a poslední rok mám jednu a tu samou stížnost, se vším jsem spokojený, ale v koupělně je takové místo asi 1, 5 metru nad zemí kde je vždy špína a je vidět, že to tam nikdo neutírá. Opakovaně si na to stěžuji, ale pořád nic, jak by jste to řešili vy?
Asi bysme to opet oznamili personalu a pokud by na to kaslal, tak by to uz nebyl nas oblibeny hotel. Nebo muzes Sono podat stiznost pres datovku na ministerstvo hotelu a penzionu ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokud ti vadí, že personál tvého oblíbeného hotelu na čistotu moc nedbá a tvé stížnosti nikam nevedli, tak by sis měla najít jiný hotel. Třeba jinde to bude lepší :s)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
On tu tam utírá takivej trpaslik a tak vysoko holt nedošáhne no :-/
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Co bys chtěl od levného hotelu? Buď rád že tam teče teplá voda.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Sona ale nechce jinej hotel, ona si o tom chce proste povidat, ne to vyresit, jako bezny svepravny clovek ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Máš sedět doma na perdeli a neotravovat tady ostatní svými kravinami :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
A ty si myslíš, že to na jiném hotelu budou čistit? :D pokoj má pokojská uklizený cca za 15 min. vymění ložní prádlo, vyčistí WC a umyvadlo, dá dalších 6 nových hajzlpapírů a vymění ručníky. toť vše :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Největší špínou v tom objektu jsi byla ty Soňo :-) ale i na takovéto svinstvo existují "uklízečky" ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Soňo, všichni víme, že nepracuješ :D
Nahlásit
Nemáš tam honit a cákat furt na jedno místo :-D
Nahlásit
Setkal jsem se jednou s něčím podobným ovšem rychle to bylo napraveno. Možná nejsi dost důrazný :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tohle nevymyslíš... k***a, která nevytáhne z Ostravska paty (už vůbec ne pracovně a už vůbec ne tak, aby si ONA ubytování vybírala) se tady rozepisuje o neexistující záležitosti. Defekt.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
18. 09. 2023 v 12:02 Anonym
Jaká k***a, jaká Soňa, co to tady boys melete, já jsem muž -.-
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
To nic Anonyme, zdejší hysterky vidí baby všude, asi jim ta bisexualita šplouchá už na maják xD
Nahlásit
Z tebe se stal divnej clovek hochu ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A to byl kdysi Tom normální :))
Nahlásit
Jeden by řek, že T_Todd sem chodí už dostatečně dlouho, aby věděl která páčka. A ono nic :o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak ma pravo ze sebe udelat blbku. To muze preci kazdej, mame svobodu Ale skoda ho ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
No to je trošku diskutabilní kdo ji ze sebe dělá, ale jak myslíš. Proti gustu :3
Nahlásit
Taky tipuju že je to soňa, tak asi 80% možná... ale je mi to asi u p***le, kdo na to hotel-téma chce reagovat, tak reaguje, kdo nechce nemusí... ale je fakt takový jako až divný, že FURT tady dycky vadila soňa zrovna tzv. bisexuálům včetně docenta Ondráša a inženýra Trosky v majolce (btw o některých z nich si myslím, že spíš byli dlouho nepřiznaní gajové a už si na ten status BI tak nějak zvykli :D) ale tak když vás to hejtění baví... eště že už tady aspoň docent omezil svou přitomnost a nejsou tady ty každodenní hysterický výlevy, to mi vadilo víc než užvaněná dáma v přechodu na buznaseznamce :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Nepřiznaní gajové a už si na ten status BI tak nějak zvykli
- může být, ale jak přesně to pořebuješ zaškatulkovat? co jsou lidé, kteří méli v minulosti vztahy s jedním pohlavím a teď se "věnují" druhému?
tady dycky vadila soňa zrovna tzv. bisexuálům
- mluvit za všechny je lež
- může být, ale jak přesně to pořebuješ zaškatulkovat? co jsou lidé, kteří méli v minulosti vztahy s jedním pohlavím a teď se "věnují" druhému?
tady dycky vadila soňa zrovna tzv. bisexuálům
- mluvit za všechny je lež
Nahlásit
Ejhle, my o hovně a hovno na botě :-)
Nahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.