Plašič kun

18. 09. 2023 v 14:23
Anonym

https://www.facebook.com/…478780490458 prosím váš, má s tím tady někdo zkušenosti? Paní je sice moc sympatická, ale jestli to reálně funguje. Děkuji.

Já myslel, že už je docela běžně známý fakt, že tohle je jen placebo.
Sklopec, odchytit a odlifrovat daleko do pryč.
Sklopec, odchytit a odlifrovat daleko do pryč.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Magnum 12 gauge v lupaře, či Hornady 454 c***ul xtp :-) to příjemně spojuje vše do jednoho, odchyt i odlifrování hodně daleko ve formě aerosolu^_^ mohu vřele doporučit, jen pak chvílu prskáš chlupy :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ja pouzivam v aute deramax a od ty doby chodi ta chlupata mrcha k sousedovi :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hlavně si dejte pozor, kuna jde po vejcích, které miluje.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kuny jsou dost vzácný, hlavně jsou v lese...na farmě třeba nic, ani myš, kvůli kocourům, jednou se stavil ježek, ale zase zmizel...:-)))
Plašička tam byla na krtky a fungovala...ale já to nekupoval...
btw paní je sympa? Nope...:-))) sorry, ale nejsem bi, takže je to jedno...
Plašička tam byla na krtky a fungovala...ale já to nekupoval...
btw paní je sympa? Nope...:-))) sorry, ale nejsem bi, takže je to jedno...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

O kuně nemusíš ani vědět, protože je velmi plachá. Většinou ma kutloch někde ma půdě. Pokud je kuna na pozemku, to poznáš podle flekatýho hovínka v trávě. Ježek je výborný na likvidaci slimáků a když mu uděláš na zahradě z dříví přístřešek, možná se zabydlí a paní ježková vyvede mladý.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kuny jsou běžně v domech - prakticky je nevidíš , pokud ti nelikviduje slepice. V létě poznáš, že jí máš v domě podle typického trusu , když jsou navíc třešně tak jsou v něm pecky.
Nevím jak funguje plašič, ale pokud to je jako plašič krtků tak ten je spíš přitahuje . Nejvíc krtinců mám právě kolem plašiče
Nevím jak funguje plašič, ale pokud to je jako plašič krtků tak ten je spíš přitahuje . Nejvíc krtinců mám právě kolem plašiče
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ahoj, slyšel jsem, že tento přístroj moc nefunguje, ale nezkoušel jsem. Zkus si najít přístroje od firmy Deramax. Máme to doma na krtky a super, tak si myslím že i ten na kůň by mohl fungovat.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Daremax nevím komu funguje, ale pár lidí znám kteří to v autě mají a na dílnu se nám tyto vozy dostaly už několikáte za sebou rozežraný od kuny. Přítel to má též každou chvílu a to už tam nacpal kde co, jediné co na chvíli zabere je olovo, nebo najít a umlátit lopatou.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.