Nejsem si jistý, jestli ten vztah opravdu chci
Zdravím kluci, mám problém týkající se mého vztahu a potřeboval bych poradit, co dělat, protože být ve vlastních myšlenkách je nahovno. Je mi 20 a nejsem si jistý, jestli ten vztah opravdu chci, část mého já by mého přítele neopustila, protože si vážím momentů, co jsme spolu zažili a s tím člověkem mám perfektní pouto a ta druhá část si chce užívat, být s několika kluky naráz, nezávazně, nic si neslibovat, zažít trojku atd. Neměl jsem možnost nebo jsem si neuvědomoval, co chci a dozvídám se to až teď a cítím se jak pod zámkem, že to nikomu nemůžu říct, ani přítelovi, protože vím, že bych ten vztah pokazil. Zklamal bych sebe i jeho. Nechci žit v sebeklamu, ale zároveň taky nechci přítele podvádět. Budu rád za každou radu. Děkuju.
Když s nim zůstaneš tak budeš mít pocit že ti život utíká pod rukama a žes nic nezažil a že je to kvůli němu a možná ho začneš "nenávidět" ... no a když teď skončíš vztah a budeš si užívat tak možná jednou zjistíš a nebo budeš mít ten pocit, že sis teď nechal ujít nejlepšího chlapa tvýho života a že už to nejde vrátit... čili zbejvá něvěra, že... jestli na to máš žaludek a povahu, směle do toho 8)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Už jsi si sám odpověděl… tím, že váháš a bloumáš co kdyby, je jasné že tě ten vztah nenaplňuje.
A pokud toužíš po trojce, čtyřce a máš dojem, že ti ujíždí vlak, tak jsi prostě ve věku kdy máš dojem, že jsi se nevybouřil.
Většinou nelze sedět na dvou židlích, a nemá cenu si něco nalhávat, že je z toho cesta ven, aby se vlk najedl a ovce zůstala celá.
A pokud toužíš po trojce, čtyřce a máš dojem, že ti ujíždí vlak, tak jsi prostě ve věku kdy máš dojem, že jsi se nevybouřil.
Většinou nelze sedět na dvou židlích, a nemá cenu si něco nalhávat, že je z toho cesta ven, aby se vlk najedl a ovce zůstala celá.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jeden by řekl, jsi mladej užívej si. Jenže otázkou je, zda pak najdeš ideálního partnera, jako máš teď?
Jedno musí zákonitě z kola ven. Je to na tobě, jak se rozhodneš, abys pak nelitoval.
Jedno musí zákonitě z kola ven. Je to na tobě, jak se rozhodneš, abys pak nelitoval.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já bych to tak nepřeháněl s tím “ideálním partnerem”. % šance, že by Vám to vydrželo 5 let a více je dost mizivá.
Né že bych Vám to nepřál. Potíž je v tom, že lidé se mění a ve 25 budeš jiný člověk a v 33 taky, jelikož člověk se vyvíjí a mění … práce, společenský život, partnerské vztahy, pracovní příležitosti …atd.
Né že bych Vám to nepřál. Potíž je v tom, že lidé se mění a ve 25 budeš jiný člověk a v 33 taky, jelikož člověk se vyvíjí a mění … práce, společenský život, partnerské vztahy, pracovní příležitosti …atd.
Nahlásit
R77, záleží na mentalitě dotyčnych. Jestli je jeden z nich flegmatik šance na dlouhý vztah moc není. Pokud budou brat vztah vážně bude to na dlouho.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Někteří ovšem tak dlouho zrajou až přezrajou. Jako tomu bývá u melounů, zvenku hezký, uvnitř schnilá sračka :-)
Nahlásit
Je blbost v mladém věku jít do vztahu a myslet si že jsem našel toho pravého a jiný už být nemůže.Mládí je o poznávání a proto já bych se moc do trvalého vztahu nehrnul.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Atonda… Tady nejde vůbec o to, zda vztah je nebo neni trvalej či dlouhodobej.
Spíše o to, že jedna strana chce “monogamní vztah/ sex”, a druhá si chce experimentovat a užívat dle libosti.
Pod slovem “užívání” nestačí adrenalinové sporty, koncerty a jiné aktivity… prostě jeho protějšek má potřebu “experimentovat v sexuálním životě” a né každý opravdu na to je, a je úplně jedno kolik ti je let.
Spíše o to, že jedna strana chce “monogamní vztah/ sex”, a druhá si chce experimentovat a užívat dle libosti.
Pod slovem “užívání” nestačí adrenalinové sporty, koncerty a jiné aktivity… prostě jeho protějšek má potřebu “experimentovat v sexuálním životě” a né každý opravdu na to je, a je úplně jedno kolik ti je let.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
A pak tu jsou dotazy těchto experimentátorů typu můžu při orálním sexu chytit syfilis ^_^
Nahlásit
Hodně se v poradně mluví o tom že trvalý vztah není.
Já mám ve svém okolí právě opak. Vztahy mají 25 až 47 let. A světe div se i případy kdy klukům bylo 17 a 25 let a byli spolu 33 let a kdyby starší nezemřel tak by vztah pokračoval.
EmBee. Pokud zůstaneš ve vztahu a budeš se k. vit tak se nejspíš vztah rozpadne a pak uběhne pár let a dostaneš se do věku kdy o tebe nebude zájem a pak si uvědomíš že jsou časně rozhodnutí nebylo dobré
Já mám ve svém okolí právě opak. Vztahy mají 25 až 47 let. A světe div se i případy kdy klukům bylo 17 a 25 let a byli spolu 33 let a kdyby starší nezemřel tak by vztah pokračoval.
EmBee. Pokud zůstaneš ve vztahu a budeš se k. vit tak se nejspíš vztah rozpadne a pak uběhne pár let a dostaneš se do věku kdy o tebe nebude zájem a pak si uvědomíš že jsou časně rozhodnutí nebylo dobré
Nahlásit
To je právě to s čím bojují i ostatní kluci, kteří si zvykli být nevázaný ve vztahu s jedním klukem a střídali partnery.
Je to o tom, co vůbec chceš. Nezapomeň, pokud zklameš partnera, těžko budeš ten vztah udobřovat, aby bylo vše tak, jak tomu bylo předtím, popřípadě budeš muset hledat nového přítele a situace se může opakovat. Nezapomeň, že život utíká velmi rychle i když se to nezdá, jednou budeš za zenitem a co budeš, či jak budeš žít bude už jen ve hvězdách.
Je to o tom, co vůbec chceš. Nezapomeň, pokud zklameš partnera, těžko budeš ten vztah udobřovat, aby bylo vše tak, jak tomu bylo předtím, popřípadě budeš muset hledat nového přítele a situace se může opakovat. Nezapomeň, že život utíká velmi rychle i když se to nezdá, jednou budeš za zenitem a co budeš, či jak budeš žít bude už jen ve hvězdách.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Po těch dvou letech co uplynuly od dotazu je reálná šance že už je to vyřešeno :D
Nahlásit
Největší blbost je vázat se v tak mladém věku.To určitě delší trvání mít nebude.Mládí je o poznávání jak sebe tak druhých a proto tak do 25 do žádného vztahu nechodit až ěco zažiješ a poznáš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.