Mám zablokovaný účet na instagramu a s tím i spojený FB účet
Instagram je k ničemu, lepší je Twitter (X), dají se tam ukládat nahý fotky a všechno co tě napadne, nikdo to tam tupě necenzuruje :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak doufam, ze sis tam vajco nahral ta tva videa, jak honis v lese cestou na buzyklu na detsky slipecky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (52/184/97)
Místo prdění do gauče se můžeš snažit a zkusit něco najít :-)
Místo prdění do gauče se můžeš snažit a zkusit něco najít :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Kontaktovat Facebook přes podporu je naprosto o ničem, Frankie. Anonyme, smiř se s tím, že jsi o vše přišel, založ si nový profil pomocí nových přihlašovacích údajů a nastuduj si zásady komunity, abys příště zas neporušil něco, za co by ti tvůj účet smazali.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Základ je nepsal nesmysly typu "na FB mi to píše něco, jakože mi uspali účet. ".
Tedy bez "něco" a bez "jakoby", ale hlášku v originále. Potom ti možná někdo pomůže.
Tedy bez "něco" a bez "jakoby", ale hlášku v originále. Potom ti možná někdo pomůže.
Nahlásit
Mohl by sis přestat vymýšlet vlastní texty a prostě a jednoduše sem napsat ten text v originále, bez tvých kreativních úprav?
Ony ty chybové hlášky jsou formulovány týmem zkušených inženýrů, proč si každý jouda myslí že ta hláška vyzní lépe když ji svévolně reformuluje?
Ony ty chybové hlášky jsou formulovány týmem zkušených inženýrů, proč si každý jouda myslí že ta hláška vyzní lépe když ji svévolně reformuluje?
No vida.
Takže si vezmeme část "přihlaste se do propojeného instagramového účtu."
Co to brání v tom splnit tento pokyn? A opět konkrétně, ne nějaké dohady.
Takže si vezmeme část "přihlaste se do propojeného instagramového účtu."
Co to brání v tom splnit tento pokyn? A opět konkrétně, ne nějaké dohady.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Snd19 (100/-/-)
Co to brání v tom splnit tento pokyn?
------
Brání tomu azbestová vlákna a jejich struktura, to bys mohla vědět, ty naše blběnko :-)
Co to brání v tom splnit tento pokyn?
------
Brání tomu azbestová vlákna a jejich struktura, to bys mohla vědět, ty naše blběnko :-)
Nahlásit
Pravda Powere, ted jsi udeřil hřebíček na hlavičku. Azbestová vlákna už pronikla SND19 do mozku a už není schopen vypudit ze své hlavy, díky zablokovaným neurotransmiterům víc informací na pomoc tomu klukovi.
Tak se baví psaním různých fejetonů v domnění, že je ještě užitečný.
Tak se baví psaním různých fejetonů v domnění, že je ještě užitečný.
Nahlásit
Denis36 (60/-/-)
psaním fejetonů
------
Kdyby aspoň to. Jenže ono je to jenom přihlouplé ctrl+c a ctrl+v :-)
psaním fejetonů
------
Kdyby aspoň to. Jenže ono je to jenom přihlouplé ctrl+c a ctrl+v :-)
Nahlásit
Na fejcbugu stačí oponovat botům, co tlačí elektrod***litu, obhajují vládní drahotu nebo helic**kter prachy za hranice. Už tam nejde napsat žádný normální názor, takže kamarády tahám na nezávislé komunikátory a už tam jen moderuju skupiny o koťátkách a technice :-D nic jiného tam bez banu nebo mute nevydrží. Ber to tak, že si můžeš na* mozek zpátky do hlavy a využít svůj volný čas mnohem smysluplnějším způsobem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nejcasteji to zablokuji na 24h a to staci tam treba nekomu napsat uplnou zertovnou volovinu, ale automat to vyhodnoti jako nenavist a bum blok. Tuhle jsem napsal kamosovi neustale postujicimu jednu blbost: "tvl uz s tim skoc z okna :)" a za pet minut uz jsem mel mrtvej instagram. Naklikal jsem prezkoumani, coz se musi z mobilu, nejde to ani z PC. A pak to asi nejaky zivy tvor zkontroloval a odblokoval, ale jako "trest" abych si jako daval na svoji nebezkou agresivitu pozor, jsem dostal zakaz 24h pridavat pribehy.. coz stejne nedelam. Takze tak.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.