Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Ultrafeministická lobby + laciní lídři queer hnutí

02. 12. 2023 v 09:15On-line Ignis92  (31/180/63)
Tato témata se k sobě přímo nevztahují, spojuje je však genderově orientovaná, sociokulturní a lidskoprávní tématika. Jsou podle mě obě zajímavá - nač zakládat dvě vlákna.
_________________________________________________________________________________________


Negativní vliv ultrafeminismu na společnost
___________________________________________

Vliv této lobby již dávno není zanedbatelný. Naopak. Promítá se do všech aspektů našich životů a je silný i v ČR - jde o import ze Západu, který jsme nuceni přijmout. Podotýkám, že nejsem na straně Východu ani Západu; obojí je v něčem dobré a v něčem špatné. Nemám rád politiku jako takovou.

Světoví lídři nás nasloucháním hlasu ultrasufražetek dostali do bodu, kdy je zapovězeno jakkoliv zpochybňovat absolutní ekvivalenci veškerých ženských kompetencí vůči mužům. "Zrovnoprávnění" jde tak daleko, že jsou masové informativní prameny přeuspořádávány do "té správné" podoby - dokonce i zpětně do minulosti.

Za příklad může sloužit seriál Vikingové (je to POUZE příklad). Ano, je
to historická fikce a dramatizace, realitě tam odpovídá máloco. Nicméně...Čím se nechají mladí ovlivnit víc? Skvěle produkovanou zábavní tvorbou či výkladem svého boring & hated pedagoga? Tím spíš, že se zrovna tohle na první pohled tváří dost realisticky.

Promítat soudobé feministické onanie do něčeho, co má na diváky působit historicky věrně, je neskutečně i***ující, trapné, a v lecčems nebezpečné. O vikingských bojovnicích neexistuje žádný jednoznačný doklad, naopak. Statisticky víme, že muži převládali ve všech válečných konfliktech, které se kdy na této planetě vedly. Tvrdit opak je jen vynucováním si dnešní touhy po tabulkově přesném, min. 50% zastoupením žen ve všech oblastech lidské činnosti. Tvůrci / tvůrkyně však vykreslí realitu skutečně do té míry, aby muži zůstali těmi špatnými a žen se to (většinou) nedotklo. Válečný konflikt a destrukci rozdmýchá vždy muž (pro jistotu běloch, sic to tak většinou bylo), zatímco ženy jsou tu vždy v pozici dobrosrdečných neohrožených bojovnic-zachráňkyň (světa a jeho jediného správného řádu) s naprosto výjimečnými schopnostmi a ušlechtilými charakterovými vlastnostmi. Přestože tyto hrdinky občas pár chyb mají, nakonec v sobě najdou sílu zvítězit nad sebou samými i nad zlým mužským světem - pochopitelně aniž by muže k něčemu doopravdy potřebovaly.

Tyto bojovnice jsou vždy 40kg kokainové modelky s vagínou ze zlata - vždy zcela výjimečné a nadlidsky silné. Tak silné, že v každém filmu / seriálu taková 40kg slečna v klidu sroluje i deset 120kg frajerů naráz.

Mezi bojovníky i vládci je zde 50% žen, polovina dějových linek se rovněž věnuje pouze ženám (opravdu dětinské, ve stylu "brácha dostal autíčko, tak ho musím mít taky").
Asi vrcholem je scéna, kdy tato generická kokainová modelka svede (jak jinak) vítězný souboj s několika zuřivými vikingy a jejich vůdcem pár minut předtím, než ji praskne voda. Bojuje tedy s bubnem a ještě trpí nesnesitelnými křečemi. Ano, i tohle žena bezproblémů dokáže, "tak jsme silné, dívejte se na nás". Bože...Jak ty se samy ztrapňují a obírají o to nejcennější, co mají - o svou ženskost.

Je nepopiratelné, že muži, asi hlavně vlivem testosteronu (resp. vlivem své neschopnosti se ovládat), stáli za většinou masakrů, co tu kdy byly. Stejně tak páchají dodnes 90% násilných tr. činů. Ultrafeministická lobby snad i toto mužům závidí, takže požaduje, aby se tabulkově dopouštělo filmového násilí i 50% žen. Ovšem s jedním velkým ALE: Na rozdíl od mužů musejí mít tyto ženy vždy správnou, ospravedlnitelnou motivaci.

Kvóty na rovné zastoupení (a rovné platy) žen jsou realitou a já bych proti nim nic neměl, ALE...Ono si nejde nevšimnout, že na některých pracovních pozicích ženu prostě nikdy neuvidíte. Třeba výkopové práce - jestliže má být min. 50% zastoupení, proč se dotýká pouze voňavých nemakačenko-kancelářských a exekutivních pozic? Protože snahy této lobby (asi jako každé lobby) nejsou myšleny upřímně, je to touha po jednostranném benefitu - neřeší se, jestli to bude na něčí úkor, že někdo bude naopak znevýhodněn. Je to stejné jako v případě "obráceného rasismu" - také jde o kalkul a jednostranný benefit, nic skutečně všeobecně prospěšného.

Kdo si výše zmíněné uvědomí, musí mu být jasné, jak nebezpečné a zlé tyto tendence jsou od chvíle, kdy začaly mít reálný globální vliv. Co s tím? No, já nejsem žádný revolucionář, mám však za to, že vztahy mezi lidmi, ať už muži nebo ženami, homo či hetero, nemohou fungovat, jsou-li založeny na srovnávání a soutěživosti. Lidé se mají podle svých schopností doplňovat (být komplementární) a navzájem
si důvěřovat - což, na rozdíl od "rovných" práv, doufám nebude "právně" nikdy
vymáháno. Na jiném základě stavěné vztahy nejsou moc udržitelné. Nebo za cenu toho, že jsou stejně všichni vlastně nešťastní a raději single. Taková je ale holt dnešní doba. Nadto k***ika ultrafeminismu a spojitých jevů v mediálním prostoru je zatím pořád spíše ideální cesta, jak ze sebe udělat "druhého Weinsteina".

Tipuji nicméně, že toto jako módní manýr - jímž to do značné míry je -, bude nahrazeno nějakým jiným, asi ještě horším trendem. Jen doufám, že ten nadcházející už snad nebude takový cringe.

Pozn.: K různým seriálům, filmům a knihám lze doplnit ještě všemožné "dívky" - Dívka ve vlaku, Dívka za oknem naproti dívce ve vlaku (to není vtip), Dívka co kopla do..., Dívka, která si hrála..., Wonderwoman, Black Widows, Captain Marvel (ano, celý vesmír Marvel musí vést žena), atd. atd.

Zmiňovat různé situace presumpce mužské viny v případě obvinění ze (sex.) napadení, svěření dětí do péče matky při rozvodu v drtivé většině případů apod., to už ani nemá cenu.



Lídři queer hnutí
________________

Tohle je spíš taková poznámka pod čarou, nicméně také docela podstatná věc. Alespoň pro mě. Queer hnutí sleduji už nějaký ten pátek, ostatně se tomu díky různým gay pride vyhne málokdo. Je to v pořádku, podporuji to, nicméně to je většinou tak, že LGBTQ+ majo***u zastupují v médiích lidé "určitého ražení", podle nichž si pak veřejnost dělá celkový obrázek o nás ostatních. Když je mluvčí excentrický, afektovaný, povrchní tranďák, bude se veřejnost domnívat, že to jsme my.

Nechci být konkrétní, je to beztak spíše obecný jev. Každopádně mám pocit, že se výběr našich mediálních reprezentantů v posledních letech trochu zlepšil, že snad kdosi aspoň trochu dbá na úroveň naší "propagandy". Tak uvidíme, jak to bude dál. Z mého pohledu je ovšem škoda toho, jaký typ lidí reprezentoval gay komunitu v době, kdy docházelo k největším vlnám uznávání našich práv. Jejich poněkud groteskní, lacině teatrální obraz už zůstane holt navždy otisklý v minulosti. Čest lidem, jako byl O. Wilde či A. Turing - těm to myslelo a měli úroveň, bývali by byli určitě vynikajícími reprezentanty. Akorát se bohužel narodili ve špatné době. Hrozně smutný osud a hrozná škoda tak výjimečných lidí.

_________________________________________________________________________________________

Pozn. na závěr: Vím, že mnoho gayů feminismus podporuje nebo jsou feministy. Já se obecně ztotožňování se s jakýmikoli uměle vytvořenými -ismy (aj.) vyhýbám, ale neznamená to, že bych některé jejich prvky nepodporoval. Akorát to nezjednodušuji, to je zde kontraproduktivní.

Zastávám mj. názor, že nikdo nemá být znevýhodňován na úkor někoho jiného - ať už je jakéhokoliv pohlaví. Bojovat za svou stranu znamená ji preferovat a nestarat se o to, jestli jsme to (my feministky) náhodou trochu nepřehnaly - jestli už nejsme v něčem oproti straně, které jsme chtěly být rovnocenné, naopak ve výhodě, a že již tedy popíráme původní záměr. Jestli byl kdy vůbec upřímný, nevím, ale teď už je to jen čiré pokrytectví.
02. 12. 2023 v 09:47On-line Power  (23/180/65)
A poradit potřebuješ konkrétně s čím? :-)
02. 12. 2023 v 09:52Off-line BussterX  (103/130/150)
Tpč to je dlouhý :D hele kopat kanály sem baby neviděl, ale sou mařky co řídí kamiony třeba :) moje známá se prsí tím, že dokáže vyměnit kolo na traktoru :D ad přepisování minulosti ve filmech/kulktuře a subkultuře současnýma trendama se týká třeba i rasové vyváženosti, už sem viděl film kde esesáci naháněli někde ve francii nějakýho anglickýho pilota sestřelenýho a s esekáma tam běhal zarputile se tvářící černoch v uniformě waffen SS.... už jsem tu psal kdysi o tom jaká se strhla mela kdysi kvůli tomu, že ve hře kingdom come neni žádná postava černocha.... ostatně, nedávno natočený český film žižka tam má taky dost ahistorických multikulturních vylepšení :D
02. 12. 2023 v 09:56On-line Ignis92  (31/180/63)
Power: S ničím, je to téma do diskuze - vždyť se v Poradně diskutuje o všem možném, téma netéma. Tak jsem vcelku zvědavý, jestli je tu někdo vůbec k nějaké konstruktivní diskuzi ochoten něčím relevantním přispět.

Jestliže chcete otázku, tak já svůj názor na ta dvě témata nastínil - zajímá mě tedy ten váš.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 09:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Za mě je to dobrý téma :)
02. 12. 2023 v 10:01On-line Ignis92  (31/180/63)
BussterX: Thx. Bohužel je to spíš na článek, ale kam to tady dát. Je složité tyhle jevy na nějakých typických příkladech zachytit a to, co se děje a ovlivňuje nás, dobře popsat. Nemůžu říct A a neříct B, tedy např. napsat "k***iku", ale už ne svůj postoj k celé věci - především proto, že nechci působit jako nějaký prvoplánový hater. To nejsem. Akorát mě ty věci i***ují pro svou stupiditu a trapnost.

Edit1: Ta zuřivě fightující těhule mě včera, když jsem na Vikingy: Vallhala (btw řádově horší než originál) koukal, přiměla to sepsat a podělit se o to s vámi. Říkal jsem si hlavně, že by nebylo od věci tady trochu zlepšit kvalitu témat, která je...No víte jaká je ;)

Edit2: Bylo by lepší, kdybych to mohl napsat jako článek - lépe zeditovat a zformátovat, dát tam videa a obrázky..Bylo by to čitelnější a, pokud bych se s tím ještě pár dní mordoval, asi i kratší. Lepší. Ale tady v Poradně to kvůli omezeným možnostem už zřejmě nemá cenu dál hrotit. Když mi nejdou ani HTML tagy, už to moc nezlepším, ačkoli bych třeba rád.
02. 12. 2023 v 10:23Off-line Tatrman  (27/-/-)
Naprosto souhlasím se vším, co je tam řečeno.
Jen doplním, že nejde jen o "pozitivní" diskriminaci žen a jejich kvót v pracovních pozicích manažerek(protože o místa v dolech a ve svařovnách jim opravdu nejde), ale především o tlak na rasovou a jinonárodnstní diskriminaci v pozicích i nižších v továrnách, skladech apod, kdy jiná rasa/etnikum nebo národnost je brána jako přednost či rozhodující parametr výběru před profesní kvalitou jedince.
Tohle je cesta do pekel a jen to přidává do ohně, který někdy v budoucnu vzplane stejně jako ve třicátých letech..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 12. 2023 v 10:36Off-line I8051  (53/184/97)
Pojdte radeji stavet snehulaka, tam to lip umej holky ... :-)
02. 12. 2023 v 10:40Off-line Bombakul  (29/176/75)
Včera sem zabil 350 kilový prase. Dobrý ne?:)
02. 12. 2023 v 10:45Off-line R77  (47/-/-)
Tak já ti přihodím “Ženu za pultem” …. A když nám předhazuješ ty západní filmy… tak se podívej na československou kinematografii … Helena Růžičková a její nádherné role… jak drží otěže svého muže a jak drží opratě.

Ale hlavně “Girl Power”…B***ish :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?…

Nevím o co ti jde…. Prostě doba je taková zájmové skupiny “kdo víc křičí je více slyšet”…. Díky “moderním technologiím a komunikaci ve světě”

.
02. 12. 2023 v 10:45On-line Ignis92  (31/180/63)
Tatrman: Ano, "obrácený rasismus" nebo "pozitivní rasovou diskriminaci" jsem tam zmínil, protože je to ten samý princip, jako pozitivní genderová diskriminace. Nerozváděl jsem to ale hlavně proto, že ne všechny tyto západní trendy se v ČR uchytí. Naštěstí. V USA jsou to afroameričané a přistěhovalci, je jich tam mraky, v Německu, Francii, VB apod. zase ekonomičtí uprchlíci. Tohle se nás v takové míře netýká, protože tady naštěstí být nechtějí. Nejsme příliš bohatá, štědrá, ani atraktivní země - dobře že tak.

No a pak je tu třeba i MeToo, které v ČR také nemělo zdaleka takovou sílu jako jinde. Byl to dobrý způsob, jak někoho, kdo "mě" možná někdy š*kal, obrat o všechno a kompletně ho zničit.
02. 12. 2023 v 10:48Off-line R77  (47/-/-)
Před 5 minutamiOn-line Bombakul (28/175/70)
Včera sem zabil 350 kilový prase. Dobrý ne?:)

To jako holýma rukama ? Tak to by jsi byl borec!

Aha… standardně, rychle … tak to mne těší ;-)
02. 12. 2023 v 10:52On-line Ignis92  (31/180/63)
R77: Tvoje příklady s tím nemají nic moc společného, neovlivnily celý svět. Komunisté samozřejmě ženy-traktoristky či ženy-svářečky propagovali rádi. Taky ale klidně oblékli zemědělce do taláru a nechali ho číst - coby muže z lidu - předpřipravené rozsudky smrti v rámci čistek ve vlastních řadách apod. Soudruzi dělali spoustu divných věcí, s nimiž se vážně neztotožňuji. Historii mám rád, protože tvoří kontext dnešní doby, ale rozebírat jí tu teď nechci. O tématu komouši vs. náckové vs. kapitalisté (a sionistických apod. spiknutích) se bavit nechci.

O co mi jde jsem přeci uvedl. Boj za rovnoprávnost se stal pokrytectvím (možná jím byl už odpočátku) a přerostl v genderovou diskriminaci s globálním dosahem. A to mi, s prominutím, nepřipadá v pořádku.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 11:02Off-line Bombakul  (29/176/75)
Vlastně ho zabíjel řezník ale ja sem ho vykrmil:)
02. 12. 2023 v 11:05Off-line I8051  (53/184/97)
Bombik je nase Xena ... :-)
02. 12. 2023 v 11:14Off-line R77  (47/-/-)
To je tvůj názor “nic víc nic míň”. Ignis

Svět je propojený v 21 století … a jde o moderní informační kampaně “války”. Kdo umí ovlivnit a strhnout davy a lobovat za to či ono. Kdo to neumí tak jen zírá v koutě a stojí opodál s otevřenou pusou, co se to děje!

Boj za rovnoprávnost …. :D

Příklad

Boj za ekologii kdy okolo 50-70 000 globálně nejmocnějších lidi se pod označením COP28 musí setkat a použít min okolo 100 soukromých letadel by si tato “jelita” povídali a ekologii.

Nakonec se stejně nic nevyřeší jen se budou “buzerovat masy” že nesmíš mít tento bojler, nebo tato kamna…. A nesmyslně kšeftovat s “uhlíkovou směnkou”

Ale pokud jsi třeba šéf Aston Martin F1, tak můžeš každý týden létat tryskáčem Mezi Švýcarském, Monakem, UK občas se zastavit na ostrově Mustique a mít takovou uhlíkovou stopu, že by jsi mohl mít jako obyčejný člověk přes 1500 letu mezi NÝ a Londýnem a pořad by to nebylo dost.
02. 12. 2023 v 11:42Off-line Klucinek  (33/176/75)
Před hodinouOn-line Bombakul (28/175/70)
Včera sem zabil 350 kilový prase. Dobrý ne?:)

----------------

Dooooost dobrý ^⁠_⁠^ konečně někdo s normálními koníčky :⁠-⁠)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 11:42On-line Ignis92  (31/180/63)
R77: Mě moc a extrémní bohatství neláká. Stačí mi, co mám a co si můžu dovolit. Kromě toho člověk nikdy neví, co se z něčích myšlenek může postupem času utvořit. Lidi se chytnou ledasčeho. Teoreticky to může být i moje nebo tvoje myšlenka. Pokud by byla moje, tak jsem si alespoň jistý, že jsem ji zformuloval tak, jak jsem nejlépe dovedl, a snažil se být objektivní. Což je beztak nemožné, nikdo nedokáže zcela vystoupit sám ze své osoby, takže píšeme vždy subjektivně. Více nebo méně, to je jedno.

Jsem rád, že mohu pozorovat, bavit se, pozastavovat se nad něčím nebo zformulovat to, co si myslí mnoho dalších lidí, ale nejsou schopni - či nemají čas - to vyslovit. Každý, kdo čte knihy a články, čte většinou o tom, co si sám kdesi v hlouvi uvědomuje, ale nikdy to nezformuloval, "nezvědoměl".

Mě na psaní článků - i když tento mezi ně moc nespadá - vždycky bavilo to, že tak lidem pomůžu např. nekoupit s*it (to je smysl k***iky, ne k***ika sama), případně ušetřit čas vysvětlením něčeho, co by jinak sáhodlouze hledali a překládali na netu. Taková pozice mi dává smysl a naplňuje mě. Vládnout a ovládat, mít moc a slávu, zapsat se do historie, žít v morbidním luxusu a šňupat hory koxu...To mě nikdy nelákalo. Myslím, že je to vyhrazeno lidem, kteří si potřebují něco dokazovat a/nebo kompenzovat ;)
02. 12. 2023 v 12:13Off-line R77  (47/-/-)
Extremní bohatství … nemůže nás lákat něco co nemáme na dosah legální či nelegální cestou.

Pokud ale něco na dosah můžeme mít… potom se ukáže čistě náš charakter.

Být bohatý samo o sobě na tom není nic špatného…. Můžeš s tím udělat hodně dobrých věci, nebo jako v každém z nás, pokud máš něčeho nadbytek/ na dosah v bezedném dosahu, tak z toho můžeš prostě zblbnout.

Já mám doma například hromadu tvrdého alkoholu (většinou jako dary Gin, vodka, slivovice) přesto se neopijím a neláká mne.
02. 12. 2023 v 12:48Off-line Tatrman  (27/-/-)
Ignis92: Tohle se nás v takové míře netýká, protože tady naštěstí být nechtějí. Nejsme příliš bohatá, štědrá, ani atraktivní země - dobře že tak.

tady se mýlíš, nebo nejsi úplně informován. Já sleduju v praxi něco jiného. Ano, Afričani se sem moc nehrnou, ale zato máme mnoho jiných...a pro ty atraktivní bohužel jsme.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 12. 2023 v 13:06On-line Panskrt  (48/178/81)
Ono za tím není nic jiného než snaha utvořit novou společnost, dotyčné aktivistky jsou především marxistky. Přečtěte si např. od M. Pixové "Budoucnost je feministická". O nějaká práva žen vůbec nejde.
Ostatně, co je to za právo, být členem dozorčí rady, jen proto, že mám vagínu.
02. 12. 2023 v 13:09On-line Ignis92  (31/180/63)
R77: To, že se s tím dá udělat spousta dobrých věcí, je pravda. Ale od určitého levelu už to není moc sranda a většinou ani moc čisté. Nevím, mně je to prostředí, zájmy a hodnoty vrcholových bussinessmanů a mocných prostě cizí. Nějaký čas jsem se v tom pohyboval a nikdy mi to nepřirostlo k srdci. Každý preferuje něco jiného.

Tatrman: To je možné, jsou období, kdy zpravodajství moc nesleduju; vycházím z obrazů obecného dění za poslední roky, které si jakž takž vybavím.
02. 12. 2023 v 13:11On-line Ignis92  (31/180/63)
Panskrt: To nejsmutnější na tom právě je, že tato hnutí už dávno nezastupují názory běžných žen (jestli to tak někdy vůbec bylo - vždycky to byly fakt "exempláře"). Naopak ženám škodí.
02. 12. 2023 v 13:21On-line Panskrt  (48/178/81)
Však taky nejde o ženy, ale o boj! A ten se musí dotáhnout do konce, i kdyby při tom měly všechny pomřít :D
02. 12. 2023 v 13:28On-line Ignis92  (31/180/63)
Je to prostě d***l*ta a od začátku do značné míry kvůli tomu, co se tam nacpalo za lidi, vždycky byla.
02. 12. 2023 v 13:42On-line Panskrt  (48/178/81)
V západním světe je prostý feminismus vyčerpán, a protože na západě se lépe bojuje za ideály, tak se musí myšlenky prohlubovat, hledat nová příkoří. To tento typ lidí přitahuje. Jinak by feministické hnutí bylo hlavním k***ikem např. islámského pojetí ženy, a v tomto ohledu je spíš ticho.
02. 12. 2023 v 13:56On-line Ignis92  (31/180/63)
Panskrt: Do "islámského pojetí ženy" se bojí rýpat všichni, nejen nějaké fem lobby. Všichni vědí, že je to Pandořina skříňka. Bohužel no.
02. 12. 2023 v 14:04On-line Panskrt  (48/178/81)
Nejsem si jist, jestli je to o strachu, spíš to neplní účel, protože účelem nejsou práva žen.
02. 12. 2023 v 16:04Off-line BussterX  (103/130/150)
Před 2 hodinamiOn-line Ignis92 (31/180/69)
Panskrt: To nejsmutnější na tom právě je, že tato hnutí už dávno nezastupují názory běžných žen (jestli to tak někdy vůbec bylo - vždycky to byly fakt "exempláře"). Naopak ženám škodí.

xxxx

a nemáte někdy pocit, že hnutí bojující v evropě za práva gayů už dávno nezastupují názory běžných gayů a naopak gayům škodí? :D
02. 12. 2023 v 16:27Off-line Miloslav9  (31/171/60)
Ignis92 : veru súhlasím. Feministickému hnutiu sa odborne politologicky hovorí extrémna ľavica. Na Slovensku je tiež extrémne nebezpečná feministická politická strana Progresívne Slovensko. V predvolebnom programe strany majú naprosté šialenosti ako napríklad menštruačné voľno pre ženy, či najprísnejšia definícia znásilnenia na svete (aj normálny pohlavný styk by bol považovaný za trestný čin znásilnenia). Chvalabohu že sa títo blázni nedostali k moci. To by bol koniec Slovenska
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 12. 2023 v 16:56On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
Mildo, na tvojich prispevkoch je najlepsie, ze sem nechodis moc casto :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 12. 2023 v 17:00On-line Ignis92  (31/180/63)
BusterX: Tak to souvisí s tím mým druhým tématem - nikdy jsem neměl pocit, že by mě ti lidé zastupovali. Vždycky mi přišli jako vykroucené kreatury. Jenže...Na čelní místa se obecně derou právě takové typy lidí, co by tam naopak být určitě neměli.

Miloslav9: To máš zřejmě pravdu, bývá to extrémní levice, ano. Ale po světě se to evidentně rozlezlo, ať už jsou někde u moci nebo ne (USA to exportovala nehledě na to, jestli byl u moci Trump nebo demokraté). My i vy některé tendence musíme, přinejmenším naoko, v mediálním prostoru, respektovat, ačkoli nemají moc společného s programem strany, která je někde zrovna u moci. Je to globální diktát.
02. 12. 2023 v 17:10Off-line R77  (47/-/-)
Kdo je to “běžný gay” ? :D
02. 12. 2023 v 17:12On-line Ignis92  (31/180/63)
Podle mě to myslel podobně, jako že politici nezastupují běžné lidi.
02. 12. 2023 v 17:17Off-line BussterX  (103/130/150)
Před 5 minutamiOn-line R77 (46/-/-)
Kdo je to “běžný gay” ? :D
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit

xxx

a kdo je to běžná žena?
02. 12. 2023 v 17:19On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
A k teme... osobne ma netesia bojovnici za "stare dobre casy". Svet sa vyvija a sitom casu prejdu snad len jeho zivotaschopne sucasti. Aj to ze tu mozeme beztrestne blabotat, je vysledok vyvoja sveta, ako "bezny gay" by si bol este nedavno palivom do pece. Co je bezne dnes, nebolo bezne vcera a zajtra snad budu bezne veci dnes nemyslitelne.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 12. 2023 v 17:20Off-line BussterX  (103/130/150)
V česku se svet vyvíjí, slováci musí mít furt něco extra :P
02. 12. 2023 v 17:22Off-line BussterX  (103/130/150)
On-line BussterX (102/130/150)
Před 2 hodinamiOn-line Ignis92 (31/180/69)
Panskrt: To nejsmutnější na tom právě je, že tato hnutí už dávno nezastupují názory běžných žen (jestli to tak někdy vůbec bylo - vždycky to byly fakt "exempláře"). Naopak ženám škodí.

xxx

volepčo běžný gay tady vzbudil vlny rozruchu, čim se liší od bežné ženy? :D žena může bejt běžná a gay ne? :D
02. 12. 2023 v 17:31Off-line R77  (47/-/-)
Od ženy se očekává, že budou pracovat, jako kdyby neměla děti, a pečovat o děti, jako kdyby nepracovala.

Co se očekává od běžného gaye?
02. 12. 2023 v 17:32Off-line BussterX  (103/130/150)
Heh
02. 12. 2023 v 17:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Gay který neběhá na prágr prajd s pštrosím p***m v zadku a obojkem na krku? O_o
02. 12. 2023 v 17:42On-line Ignis92  (31/180/63)
Vlnity_Stromokocur: Po starých "dobrých" časech nikdo nevolá - já tedy ne. Ne všechno, co společenský "vývoj" přináší, se ukáže být životaschopné a přínosné. Jestliže se (údajná) snaha o emancipaci zvrhne v genderovou diskriminaci, není to v pořádku. Naštěstí mě nikdo nemůže nutit, abych to nek***icky přejímal. A poněvadž vztahy založené na vzájemném předhánění nejsou životaschopné, není životaschopný ani tento trend. Zanikne, dříve či později - a to je další důvod, proč se s ním nehodlám ztotožňovat. Alespoň tak to vidím já.

All: Dneska jsem byl na Václaváku a...Víte, co je zvláštní? Že většina obchodů s oblečením má ženské oddělení v přízemí, zatímco mužské je až v patře nebo ve sklepě, takže je zdlouhavější se tam dostat. Jasně, hadry dokola kupují víc ženy, ale stejně si vždycky připadám poníženě - diktátoři si také stavěli dlouhé vstupní haly, aby tím trmácením své návštěvy nejdřív co nejvíc ponížily, aby znaly své místo LOL. Tak si tam připadám, jako že můžu být vděčný, že si tam vůbec můžu něco koupit.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 12. 2023 v 17:46Off-line Tatrman  (27/-/-)
Vzhledem k tématu zde, P.Pavel dnes přijal na Hradě zajímavou návštěvu:

Deklarovaný cíl Nadace OSF je podpora liberální demokracie po světě, podpora vzdělání a rasové a ženské rovnosti.

https://echo24.cz/…-vuci-evrope?…
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 12. 2023 v 17:47Off-line R77  (47/-/-)
Těch není mnoho, bohužel mají největší medializaci jež slouží jako “červený toreadorův plášť, pro určité publikum. Hlavně to, které má problém s vlastní sexualitou.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 17:50Off-line BussterX  (103/130/150)
Politikařící neziskovky bych poslal na slovensko za ficem :D
02. 12. 2023 v 17:55On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
Daj si bacha raroha, viem, v ktorom bunkri si zalezena! :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
02. 12. 2023 v 18:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Šak někdy přijeď, návážeme družbu 8)
02. 12. 2023 v 19:10On-line Power  (23/180/65)
Ignis92 (31/180/69)

většina obchodů s oblečením
------

Tak si ty hadry objednávej přes internet, cena bývá o dost nižší a při nevyhovující velikosti se dá bezplatně vrátit.
02. 12. 2023 v 19:10On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
No dpc to bych si pomohla, zamylujes sa a viac sa ta nezbavim. Som to tak myslela, ze bych ti tam poslal jirinku makovcovou :))

boha vajco sa mi tu vklinilo :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 12. 2023 v 19:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Neva, návážu teda družbu s mgr strejda 8)
02. 12. 2023 v 19:28On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
Daj si za mna suhlas, nejaky c***k nas zablokoval :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 12. 2023 v 19:33On-line Power  (23/180/65)
Vlnity_Stromokocur (47/-/-)

Zablokoval tě ten, komu si chtěl dát souhlas/nesouhlas, nikdo jiný :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 19:33Off-line Stavebnik  (27/174/79)
Ignis92... mluvíš mi z duše :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
02. 12. 2023 v 20:35Off-line BussterX  (103/130/150)
Power (22/180/65)
Vlnity_Stromokocur (47/-/-)

Zablokoval tě ten, komu si chtěl dát souhlas/nesouhlas, nikdo jiný :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit

xxx

pomluvy, já bysem vlnovku nikdy nezablokoval, to bysem si nedovolil :P
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2023 v 20:43On-line Ignis92  (31/180/63)
Power: "Tak si ty hadry objednávej přes internet, cena bývá o dost nižší a při nevyhovující velikosti se dá bezplatně vrátit." - Já si to radši vyzkouším v krámě. Poslání a vrácení je zdlouhavé, takhle si to v shopu zkusím a hned odnesu jenom to, co je OK. Přes net kupuju všechno ostatní, hadry ne.
02. 12. 2023 v 21:36On-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
BussterX (102/130/150)

"...pomluvy..."
_________________

len pokojne, ja ti Hildus verim, sak nie si ziadny tatrman ci makovec ci ine ujacane hystericke vypatlo, sa z minusiek neposeres. No ne? Ciiiiiii?! :))
02. 12. 2023 v 22:28Off-line I8051  (53/184/97)
Zlaty eshopy, hadry L/XL, botky 12 US a je to ... :-)
03. 12. 2023 v 08:16On-line Ignis92  (31/180/63)
Právě že není vždycky L jako L - a u bot to samý. Kupuju všechno M, ale kolikrát je to jako L a jindy zase jako S, i když já jsem pořád stejnej :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 12. 2023 v 12:18Off-line I8051  (53/184/97)
L je L a US12 je US12 ... :-)
03. 12. 2023 v 13:06On-line Ignis92  (31/180/63)
V reálu to prostě pak, když to obléknu, vždycky stejné není. Ty čínani to občas u některých kolekcí udělají trochu (a i víc než trochu) jinak. Občas. Takové jsou moje zkušenosti. Kromě toho něco na obrázku vypadá nějak, ale když si to obleču, nemusí to vždycky splnit očekávání. Pak to jako pojedu někam přes Zásilkovnu / poštu vracet...Ne. Navíc jak bydlím v Praze, tak tady jsou všechny shopy co chci - zajdu, osahám si materiály celé zimní / letní kolekce, vyzkouším, koupím a hotovo. Nemusel jsem vracet nikdy nic. A docela mě baví si to tam párkrát do roka procourat ;)

PS: Kromě toho jsem pár let dělal ve vedení v jednom z těch největších online shopů s hadry a...No, prostě nechci ty lidi podporovat. Ale není to primární důvod, ten už jsem psal výše.
03. 12. 2023 v 18:54On-line Power  (23/180/65)
Ignis92 (31/180/69)

Snažil jsem se ti nabídnout řešení, když cesta do jiného podlaží obchodu ti způsobuje velké pochroumání ega :-)
04. 12. 2023 v 11:12Off-line Miloslav9  (31/171/60)
Poz***e si toto video extrémistickej feministky zo strany Progresívne Slovensko. Obvinila ministra z nenávisti proti ženám len z dôvodu, že k***izoval dve političky.
Strana PS nebezpeční blázni.
Ešteže aspoň vy v Česku máte rozum a nevolíte takéto strany :)
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 12. 2023 v 11:26On-line Ignis92  (31/180/63)
Miloslav9: Dobře jí to dal, ale jak slovenskou politiku už moc nesleduji, nemůžu říct, kdo z nich je víc v právu. To si netroufám. Pokud je to opravdu nějaká levičácká fúrie, která používá feministické kecy jen jako podlou zbraň, tak dobře jí tak a jen víc.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload