Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Manipulace, reklama, ovlivňování veřejného mínění aneb západní propaganda

18. 12. 2023 v 17:24Off-line DivnejKlucik  (103/-/-)
Žijeme v době kdy se zviditelňují lidské bytosti na bázi spermatu prašivého včelího medvídka a meta studie od studenta filmologie z Pitsburgu.
Lidé kteří jsou vzdělání a rozumí lecjaké problematice jsou vyhazováni za názory ohledně politiky.

Zajímá mě co by na to řekli dezoláti z Charty o kterých se zjistilo že nejsou dezoláti až po 30 letech. Kolaboranti jako Gott a Pávek jsou dnes symbolem svobody a pod záminkou toho že korporátní socialismus řízený lobbisty je po komunismu s lidskou tváří to nejlepší co může človíčka potkat.

Hodně mladých ale i starších lidí se vzhlédlo v tvorbě na sociální sítě. Ukazují tam svoje d***lní ksichty, sedí v zimmře, zvou neznámý lidi se kterými se baví o někom bohatém a i***ti jim pak na Hero hero platí měsíčně za know how v podcastech lvl. Honza z Inizia.
Jiní zase hrají videohry a nechávají si platit 120kč měsíčně za to že nějakému asociálovi říkají bráško nebo bratromile.
Jsou i tací kteří mají kuklu, vadu řeči a reagují na bizáry na TikToku.

Tohle všechno sledují pomalu ale jistě degenerující adolescenti, živící tuhle bezcennou nepotřebnou verbež živí z peněz rodičů, kteří se chtějí zříct české příslušnosti a stát se europoidním gumákem, myslící si v jaké utopii to nežije.
Pravda to být musí, když to přeci říká pan Řezníček z ČT. :)

Neustálé strašení komunismem z minulosti a cenzura ohledně selhávání přítomnosti.

Upřímně by mě zajímalo, kdy se to zvrtlo? Kdy se lidé začli rozhodovat podle reklamy? Proč je hovězí separát z Polska v Mekáči symbolem Ameriky a svobody? Proč si autisti a mentálně narušení lidé můžou vymýšlet pohlaví?
Od kdy se selský rozum a vrozená inteligence stala extrémismem?
Proč liberální extrémismus těm samým kteří se bojí extrémismu nevadí?

Není škoda že jsme zapomněli že svět není jen černobílý?

A ano, nemůžu se dočkat voličů Řeporyjce a Pepy 107 s povolením na nerozvážnost. xD
Zdravím místní boty a mindráčky pro něž je místní diskuzní fórum jedinou radostí v životě hned po sledování malých dětí a Twitteru Víta Ropušana.
18. 12. 2023 v 19:26Off-line BussterX  (103/130/150)
To je hodně dobrý... ale sem je toho škoda...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
18. 12. 2023 v 20:28Off-line I8051  (53/184/97)
DivnejKlucik (102/-/-)
Zdravím místní boty a mindráčky pro něž je místní diskuzní fórum jedinou radostí v životě
------------
Krasne ses popsal, diky ... :-)
18. 12. 2023 v 20:36Off-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
Mne to pride jak od starej makovcovej :))
18. 12. 2023 v 20:37Off-line BussterX  (103/130/150)
Nemyslim si
18. 12. 2023 v 20:38Off-line I8051  (53/184/97)
Nee, tohle neni Strejda Bobek ... :-)
18. 12. 2023 v 20:39Off-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
No a čo keď som paranoik, to lebo mi chýba soňa :))
18. 12. 2023 v 20:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Todle je moc sofistikovaný... to nebude pouhý mgr ale aspoň docent 8)
18. 12. 2023 v 20:49Off-line Vlnity_Stromokocur  (47/-/-)
Dobre dobre, som len deprivovany incel, raz do roka sa mozem mylit aj ja. Precital som si to este raz, nie je to moj Libor. Skoda, dufal som, ze mi dnes napise :))
18. 12. 2023 v 20:56Off-line TommenBaratheon  (20/174/74)
Tvl... Já se taky občas rád nachlastám, ale aspoň mám tu soudnost, že pak výplody svýho chlastem nasáklýho mozku neprezentuju veřejně.
18. 12. 2023 v 22:59Off-line Francjosef  (67/169/72)
Ideální není nic, ale pokud mají lidi rozum tak na reklamu jakoukoli z vysoká kali.
Zbytečně moc přemýšlíš o nesmrtelnosti chrousta.
Lepší si užívat krásných věcí v životě kterých je daleko víc než těch negativních
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 12. 2023 v 23:24On-line Richard33  (45/185/81)
Jen naznačím, co nechápu: Zaman "byl super" (předpokládám), ale "Řeporyjec vadí"? Proč? :-D
19. 12. 2023 v 00:06Off-line Papagay  (42/-/-)
Tohle je slohová práce bolševického noka .To ani nečtěte .
19. 12. 2023 v 08:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Papagaj a neměli by to rovnou smazat? :D mně se to líbí, hodně solidní pamflet tepající nešvary... 8)
19. 12. 2023 v 11:05Off-line I8051  (53/184/97)
Nesvary lze sepsat v bodech, bude to prehlednejsi a pujde si je odskrtavat ... :-)
19. 12. 2023 v 11:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Mně se to líbí, má to stajl, čiší z toho ten, jakseto, jo intelekt z toho čiší :P
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 12. 2023 v 05:17Off-line Ignis92  (31/180/63)
BussterX: Nemyslel jsi spíš slova jako "zatrpklost" nebo "deziluze z vlastního života a z celé společnosti", nebo snad "dopis na rozloučenou"?

Můžeš s tím něco udělat, zkusit něco změnit, ale... Lidi, a zřejmě ani sebe, se ti nikdy změnit nepovede.

Tyhle plky, jak je všechno jen horší, svět se řítí k zahube apod., vycházejí z 99% právě z oné deziluze nad vlastními představami z dřívějška - ať už o tom, jaká se společnost zdála být, než to člověk doopravdy zjistil, nebo o vlastním místě ve světě, které jsme si malovali "trochu" jinak, než jaké se nakonec ukázalo být.

S přibývajícím věkem člověk často víc a víc zahořkne. A myslí si, že když (konečně, on imbe*il) vidí skutečnost, jaká je, že to je něco, co dřív bylo lepší a co teď, při všech těch hovězích nových trendech, musí brzy pohltit žár soudného dne.

Lidé vždycky předpovídali, že za jejich života přijde soudný den pro lidstvo. A vždycky přišel - pro ně samé. Tyto vize zmaru a jistojistého konce všeho vycházejí pouze z vědomí vlastní konečnosti. Z ničeho jiného. Člověka to táhne ke smrti, ale neboj. Jednou se dá dohromady zase ta "správná parta" podobně smýšlejících (aka team Hitler, Goebbels, Göering, Himmler) a pokusí se "říct dost". Jen to myslím, objektivně řečeno, za našeho života nebude. A patrně to těm dobrákům znovu neklapne, vzhledem k tomu, jak málo ví takoví sociopaté o schopnosti lidstva se za určitých okolností na chvíli, když se cítí ve vrcholném ohrožení, sjednotit. Pro některé naštěstí, pro jiné bohužel.

Konzumní materialistický kapitalismus, resp. to, co je ustaveno něčím jako novým světovým řádem od Francouzské revoluce, tady bude ještě dlouho. Alespoň do doby, než se to vyvine v něco jiného. Zlomová změna formou (další) revoluce není v době, kdy si tento řád už dávno vyvinul dokonalé automatické obranné mechanismy, moc pravděpodobná.

Lidé jsou tak naivní, když si myslí, že je někdo má zapotřebí čipovat apod. Tuší, v hloubi duše vědí, že dávno očipovaní jsou. Říká se tomu výchova a školství. Slouží to k účelu udržet pracovní jednotku v chodu a poslušnosti od konce školní docházky až do konce jejího životního cyklu. Během kterého si s ní lze dělat bez nějakého závažnějšího rizika hromadné škody v podstatě cokoliv.

Kultury schopné se díky odlišným hodnotám a výchově tomuto postavit už neexistují. Nejlepší propaganda je taková, kdy život celé společnosti do detailů působí autenticky přepychově oproti životu takové kultury. Kdy jednotky v této "vyspělejší" společnosti nic nepředstírají, fanaticky tomu věří (tady spíš po 2. světové západní vlády od Goebbelse trochu opisovaly a jeho myšlenky "pozvedly" na novou úroveň). Pak totiž, třeba za cinkání klíčů, je jen otázka času, než ta "nižší" kultura sama radostně uvítá ideály té "vyšší". Do té doby je potřeba se mít na pozoru a zbrojit.

Jakmile bylo jasné, že díky globalizaci převzala tyto "ideály" většina světa s vojensky významnou silou, zavládl "klid a mír", mohlo dojít k částečnému polevení ve vyzbrojování. Teď se zdá, jako by opět rostl odpor a začala další vlna zbrojení a schylovalo se ke změně. Ale to je jen zdání. Změna nehrozí. Ví se totiž dobře, jak moc si na "západní styl života" v klíčových národech spadajících pod tzv. konkurenční, neamerické mocnosti, lidé v posledních 20-30 letech navykli. Globalizace, která proběhla, přetvořila lidi v SSSR, ČLR a jinde v kopie západních konzumních pracovních jednotek. Vlády těchto zemí to prohlédly pozdě a budou si tedy svoje jednotky muset znovu převychovat k obrazu svému. Což zabere hodně času. Času, kdy má konkurenční systém možnost reagovat. Ale jelikož jsou klíčové posty v těchto neamerických konkurenčních "hegemonech" dlouhodobě obsypány vlastními "pochybujícími agenty Západu", k žádné další Východní znovu převýchově (a tím pádem ani k žádné Západní protireakci) dojít asi ani nebude muset.

Ke změně v nějaký opravdu lidský systém v dohledné době (a zřejmě vůbec nikdy) nedojde, na to zapomeňme. Bude tu některé z těch zel. To, které vnímáme jako větší či menší, je subjektivní, ale špatně je obojí.

PS: Mnoho lidí vnímá starší zlo, které zažili, jako menší. Z mnoha důvodů. Jedním z hlavních je efekt přibarvených vzpomínek na dobu, kdy byli mladí, naivní, hezčí a plní sil. To zkreslí zpětné vnímání světa naprosto zásadní měrou. Ale (západní) propaganda a její zakořeněnost v čase je ještě silnější. Proto se k tomu starému zlu už dobrovolně nikdo reálně moc vracet nechce. Srovná si totiž svůj dnešní denní život s tím, co bylo dřív. Určitě ne tolik míst, kde se v práci vlastně ani moc pracovat nemusí. Kdy si jen sedíte a něco vyřizujete, pak si dáte chutný oběd, cokoliv, co chcete (jako odsouzenec na smrt)...Má to ve srovnání se zaměstnáními minulost působit jako taková malá "führerovská" role. Tzn. role, kdy máte pocit, že o něčem rozhodujete a jste v něčem důležití. Že je to dost chabá iluze je věc druhá. Nicméně onen koncept statisíců a milionů maličkých führerů tady už byl (Obergruppenführer, Obersturmbannführer atd.). A je to jeden z konceptů, který vcelku funguje, takže se stále uplatňuje, i když má již mnoho podob.
20. 12. 2023 v 08:32Off-line BussterX  (103/130/150)
Hm... text od anonyma mě bavil víc... asi proto, že se při jeho psaní nezalykal pocitem vlastní chytrosti... (a taky byl podstatně kratší) :P
20. 12. 2023 v 09:41Off-line I8051  (53/184/97)
Tady je nekdo grafoman, co? :-)
20. 12. 2023 v 10:21Off-line Frankie11  (19/174/51)
Tak nikdo nikoho nenutí na yt nebo tt koukat...
a na hh a jiný placený platformy vůbec ne....

A btw influenceří apod., vlastně prodaj svoje soukromí.....
to nechápu, nechtěl bych....
radši nebejt známej, introše by to štvalo.....:-))))
20. 12. 2023 v 13:03Off-line Ignis92  (31/180/63)
BussterX: Možná proto, že jsem to, na rozdíl od něj, nepsal na dojezdu a neměl v úmyslu nikoho pobavit. Nicméně...Tvé příspěvky mají jakou hodnotu?

Lidé holt dneska už neradi čtou a píšou. Pak si nestěžujme... Já mám akorát dobrý pocit, když do něčeho investuji nějaké úsilí a když to má nějakou informační hodnotu. Zbytek mě opravdu nezajímá. Psát úsečné jedovaté věty vypovídá tedy o čem?
20. 12. 2023 v 13:24Off-line Panskrt  (48/178/81)
Ignis, o informační hodnotě tvého příspěvku by se ovšem dalo jistě pochybovat, mne třeba přijde, že jsi toho zase tolik nepochopil :)
20. 12. 2023 v 15:13Off-line Klucinek  (33/176/75)
Ignis to jsi psal na dojezdu toho perníku z vedlejšího topicu? O⁠_⁠o
21. 12. 2023 v 10:12Off-line WileECoyote  (35/178/-)
OP: Je to trochu vyndaně napsané, ale v zásadě máš pravdu.
23. 12. 2023 v 11:58Off-line Frankie11  (19/174/51)
Je to psané AI, ne?
24. 12. 2023 v 00:13Off-line Panskrt  (48/178/81)
Evidentně bez I :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload