Chce, abych ho při sexu oslovoval tati

Tak pokud to není tvůj otec tak je to trochu divné.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Man4boys69 Jakože kdyby prcal se svým skutečným otcem tak už by říkat mu u toho tati tak divné nebylo? Že by to jako bylo přijatelnější? :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Freud.... tak otázka zněla oslovení. Samozřejmě, že kdyby to byl jeho fotr tak je to uchylné ať mu říká jak chce.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No co, tak mu to za petikilo spln ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jestli se u toho cítíš jako malý muž a jeho vidíš jako velkýho chlapa tak proč ne
Nahlásit

Třeba si chce hrát na taťku s mamkou
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No,když je mezi vámi velký věkový rozdil,tak se nic neděje,vlastně děje.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zažil jsem už horší, je to sex, když to po tobě jinak nechce, každého něco rajcuje něco no.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když si tu občas prohlížím ty dotazy, tak si myslím, že tohle je ještě relativně malá nenormalnost.
Nahlásit

Záleží na to? Buď ti to přijde ok, nebo aspoň přijatelné, a uděláš to, nebo ti to nepřijde přijatelné a neuděláš to. Co si o tom myslí ostatní a jestli to spadá do kategorie "úchyl" je přece irelevantní.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Je to taky problem mu urobit radost?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pán se zřejmě připravuje na dobu až bude shváleno tzv. "právo" homosexuálů na adopce dětí :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A ty sám Bussi o adopci neuvažuješ? Třeba někoho staršího, aby ses nemusel obtěžovat s výchovou. Mne by stačil nějaký dárek k Vánocům, narozeninám, nakreslil bych ti za to obrázek. Ani domů bych nejezdil otravovat :)
Nahlásit

Takovejch už v africe čeká.... šup hezky do fronty ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym. Aký je medzi vami vekový rozdiel?
A kto je aktiv a kto pasív?
To by som potreboval vedieť aby som ti vedel poradiť.
A kto je aktiv a kto pasív?
To by som potreboval vedieť aby som ti vedel poradiť.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nejspíš mu je o pár let víc a chce, aby spermie, kterou prcá mu tak říkala.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Omg, asi to četl v nějaké fanfikci na Wattpadu a chce bejt "in"....
možná to je jen chvilkovej nápad a pedofil není- třeba je i mladší, když to tu není.....
možná to je jen chvilkovej nápad a pedofil není- třeba je i mladší, když to tu není.....
Nahlásit

Mi se to stává naopak, mladí kluci, většinou subové, chtějí, aby mi mohli říkat tati.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zdar borci, proti gustu žádný dišputát. Neměl bych s tím problém. Ondra
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Furt trochu menej cringe ako mami :))
Nahlásit

Určitě není, jak tě to napadlo?
Prostě jen starší muž který chce aby ho sotva 15 letý chlapec oslovoval při sexu: “ tati “ a kňučel jak holka.
Íčko je holt fajnšmekr.
Prostě jen starší muž který chce aby ho sotva 15 letý chlapec oslovoval při sexu: “ tati “ a kňučel jak holka.
Íčko je holt fajnšmekr.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Prostě si rád hraje na 'DADDYho'. bejt tebou, řeknu si mu o nějaký prachy, ať je aspoň sugardaddy
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Záleží, jestli on si do tebe při prcání takhle projektuje "mamku" nebo nějakého 10letého chlapce. Ale i tak... Dokud zůstane u fantazií, může si tam promítat co chce a je to víceméně OK. Lidi mají různý úchylky. Tenhle web je podivných existencí plnej - podobně jako Kaufland při otvíračce. Předsedám tady tomu, tak o tom něco vím.
Kdykoliv se na mě obrať, synáčku. Akorát já bych chtěl, abys u toho ještě brečel. Ale s tím asi nebude problém xD
Kdykoliv se na mě obrať, synáčku. Akorát já bych chtěl, abys u toho ještě brečel. Ale s tím asi nebude problém xD
Nahlásit

ChatGBT radí :)
či je požiadavka oslovať partnera "tati" počas sexuálnych aktivít úchylkou, závisí od kontextu a základných preferencií oboch zúčastnených osôb. Niektorí ľudia majú rôzne sexuálne fantázie a túžby, ktoré môžu zahŕňať rôzne formy emocionálnej alebo verbálnej hry.
Dôležité je, aby obidvaja partneri mali možnosť vyjadriť svoje pocity a pohodlie s touto požiadavkou. Ak sa cítite nepríjemne alebo nekomfortne s oslovením "tati" počas sexu, je dôležité, aby ste sa o tom otvorene porozprávali so svojím partnerom a našli spôsob, ako sa cítiť pohodlne a bezpečne v intímnom prostredí. Každý má právo na svoje vlastné hranice a preference vo vzťahu, a dôležité je, aby sa medzi partnermi zachovával vzájomný rešpekt a porozumenie.
či je požiadavka oslovať partnera "tati" počas sexuálnych aktivít úchylkou, závisí od kontextu a základných preferencií oboch zúčastnených osôb. Niektorí ľudia majú rôzne sexuálne fantázie a túžby, ktoré môžu zahŕňať rôzne formy emocionálnej alebo verbálnej hry.
Dôležité je, aby obidvaja partneri mali možnosť vyjadriť svoje pocity a pohodlie s touto požiadavkou. Ak sa cítite nepríjemne alebo nekomfortne s oslovením "tati" počas sexu, je dôležité, aby ste sa o tom otvorene porozprávali so svojím partnerom a našli spôsob, ako sa cítiť pohodlne a bezpečne v intímnom prostredí. Každý má právo na svoje vlastné hranice a preference vo vzťahu, a dôležité je, aby sa medzi partnermi zachovával vzájomný rešpekt a porozumenie.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.